Jeg fik en overraskelse

Efter en ufattelig lang vagt på 15,5 time, blev jeg heldigvis.. hentet af Master. Det er så fantastisk at gå ham i møde.

Den kærlige modtagelse kan ikke måles med noget andet. Jeg fik mine ting ind i bilen, og vi kørte stille afsted. Jeg havde ingen anelse om hvad vi skulle…..

Pludselig holdte Master ind til siden i udkanten af byen, og sagde med en meget bestemt stemme: ’stig ud af bilen og ta dit tøj af’.Jeg svarede hurtigt: ja Master.

Jeg steg ud af bilen, og i det samme kommer der en mand med sin hund forbi, jeg spørger om det er okay at manden kommer lidt på afstand, Master nikker og jeg kigger ned mod fortovet igen og ser endnu en hundelufter. Jeg spørger om jeg må vente til han er passeret, nej siger Master…..fuck tænker jeg.. hmmm jo længere tid jeg venter – jo nærmere kommer han på mig, og desto mere får han lov at se..

Hmmmm jeg starter med bukserne, bar røv har han vel set et utal af gange, så jeg smider bukserne ind i bilen. Af med blusen i en fart – nu mangler jeg bare den skide bh, kom nu, kom nu, siger jeg til mig selv. Jeg fumler lidt med hægterne, kom nu – ahhhh der kom den, ind med bh’en i bilen – og så lille mig.

Det føltes som at det tog en evighed at komme ind i bilen…..

Mærkelig følelse at Master giver mig en ordre, og jeg udfører den uden overhovedet at tænke over, hvad det er jeg skal….. Jeg sad nøgen i bilen og kiggede tilfreds på min Master, han rakte mig en stor dildo. Master kiggede på mig igen, og bad mig om at stikke den op i fissen. Det gjorde jeg så og fik af vide, at jeg skulle sørge for at den blev oppe fissen. Han gav mig bind for øjnene. Jeg sad i starten og prøvede at lokalisere mig, men måtte gi op……

Vi kørte en lille stund og pludselig stoppede Master motoren. Jeg sad pænt og ventede, uden at stille spørgsmål.

Så blev min bildør åbnet og Master bad mig om at komme ud til ham. Han tog min hånd og hjalp mig ud. “Der er langt græs her min ludertøs”, sagde han…… Jeg mærkede med det samme det lange kolde græs mod mine fødder, en dejlig fornemmelse. Han bad mig om at følge med langs bilen op til forenden, hvor han bad mig om at lægge mig henover motorhjelmen. Jeg fulgte pænt Masters instrukser og lagde mig henover motorhjelmen med maven imod det varme metal. Jeg hørte hvordan det susede i luften og tænkte ikke på, at det kunne være tid til vedligeholdelsesspanking, men autch da pisken ramte første gang.

Jeg mærkede hans kærlighed på min nøgne krop, men hvor var jeg?- nåede jeg at tænke inden næste slag kom. Åhhh fuck det er godt! Varmen og den prikkende fornemmelse i huden gjorde mig mere og mere ophidset. Imens, slagene regnede ned over røven på mig, kunne jeg mærke, at jeg gled længere og længere ind i mig selv!!!

‘Ihhhh altså! Jeg kommer ikke til at kunne holde den skide dildo oppe i mig, så våd som jeg er!!! – tænkte jeg.

Pludselig mærkede jeg, at der blev taget fat i mit hår, ja ganske bestemt, og det kunne jo være hvem som helst, for jeg vidste ikke om vi var alene!?

’Sæt dig ned på knæ’, lød det. Jeg faldte ned på knæ som beordret!!! Jeg fik bindet af øjnene og mødte synet af min Masters ranke pik som trængte til lidt kærlighed. Jeg lod mine fugtige læber møde pikken. Jeg åbnede langsomt op og lod pikken glide langsomt ind over min våde tunge. Jeg lod tungen kærtegne pikken, og bevægede mig frem og tilbage. Min mund farede henover Masters pik i dejlige rytmer, mens han hjalp til. Jeg tog ham til roden og hørte tilfreds hans ahhhhhh…… Jeg fortsatte min kyndige behandling af hans ranke pik, til han bad mig om at ta’ plads foran på motorhjelmen igen. På vej til motorhjelmen faldte dildoen ud, pis også. Jeg fik flere slag med pisken, ikke fordi det var synderligt nødvendigt, men bare fordi Master ved han kan!!!

Master løftede mit ansigt op og fortalte mig, at han havde bestilt Bed and breakfast, jeg smilte, og følte mig mere værdsat end nogensinde.

Skulle på 14 timers vagt dagen efter, men nu kunne vi sove lidt længere, end hvis vi kørte hjem.

Da vi kort efter ankom til stedet, gik vi ind af haveindgangen og ind i en længere gang, hvor der var flere rum. Jeg vidste ikke hvad Master havde tænkt sig, jeg var stadig nøgen. Men i næste øjeblik bad han mig kravle hen til vores dør.

På vejen tænkte jeg, ‘hvad nu hvis der kommer nogen ud’…… Jeg nåede frem til værelset, og vi kom ind uden nogen så os. Men sikke en rejse, for at komme til en bed and breakfast! Bag de lukkede døre fik vi os en god gang fræk sex og faldt udmattede i søvn.

Jeg har verdens bedste Master, så omsorgsfuld, kærlig, bestemt konsekvent men retfærdig!!!!

Så længe jeg kender min plads, tager Master hånd om mig!

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar