Mærkedagen, mærket for livet

Det er ikke ualmindeligt at man som submissiv bliver mærket af sin Master.

Det tog da heller ikke lang tid før min Master ”mindfuckede” med mig. Det var på sin vis min egen skyld, da jeg i vores skriverier til hinanden tilstod, at jeg ikke kunne modstå en udfordring. Det må man jo sige, ligefrem er at udfordre sig selv på et eller andet plan. Jeg kan jo mildest talt ikke huske, hvad min elskede Master maskulint hviskede i mine ører, men der var nærmest elektricitet i luften, og jeg glemte til tider at trække vejret.

Han har en evne til at få mig helt der ud, hvor verden omkring mig krymper sig sammen og til sidst ”faider ud”, og der er kun Master og mig i vores helt egen intime boble. Det er rigtig fræk snak der rammer mit øre, han får mig mildest talt til at føle mig som den smukkeste, frækkeste, mest sexede og sensuelle kvinde og uanede flere ting, som jeg ikke vidste, at jeg havde i mig. Men midt i sådan en session hvisker han til mig, om jeg kunne tænke mig at blive tatoveret, og min første umiddelbare tanke var nej. Det er jo ikke noget, man bare kan fjerne, hvis det ikke var sagen. Men de tanker blev ved med at dukke op i hovedet på mig, de fyldte mere og mere i mit hoved. Til jeg en dag hørte mig selv sige ”Master var det rigtigt, at jeg selv måtte vælge et motiv til tatoveringen, og hvor den skal placeres?”

Ja siger Master, og pludselig kan jeg bare mærke, at der ikke er nogen vej udenom, og vi ved begge to allerede, at der ikke er nogen vej tilbage – det skal være os resten af livet!

Jeg smiler til ham, men siger ikke mere, kan bare se at han kigger på mig undersøgende.

Det blev en ny periode i mit liv, hvor jeg slog mig helt fri af min ex-mand. Jeg besluttede mig for, at denne tatovering skulle symbolisere, at jeg er en mærket kvinde for resten af livet, men den skulle også symbolisere en ny start på et nyt og spændende liv sammen med den mest spændende og ikke mindst intelligente mand, jeg har mødt længe. For ikke at tale om et usædvanligt smukt sind, som jeg også kalder et smukt menneske.

Jeg begyndte at tegne, til den rigtige ide pludselig var der en dag. Jeg synes faktisk, at det er frækt og sensuelt med en tatovering, i lænden eller lige i midten og under brysterne. En formiddag efter et møde begiver Master og jeg os hen til en tatovør, det var noget af en oplevelse. Jeg var iklædt en hofteholder, ingen trusser, kort nederdel. Hmmm, jeg troede ligesom, at det var nok bare at trække nederdelen lidt ned, ha, griner, men det var da i hvert fald ikke nok.

‘Smid du bare nederdelen’, siger tatovøren. Fuck tænker jeg, har Master tænkt, at jeg skal sidde der uden trusser på, ej nej, hvor ydmygende er Det lige?

Jeg kigger over på Master, han nikker til mig, som i; ja, det skal du lille ven! Skør som jeg er, ryger nederdelen pligtopfyldende ned, der står jeg i hofteholder og nylonstrømper, nå da siger tatovøren, du skal sidde med numsen mod mig på bænken her. Jeg sætter mig på bænken og resonerer, at jeg lige så godt kan tage nylonstrømper og hofteholder af. Master smiler tilfreds og stolt på samme tid.

Nu folkens – nu er der ingen vej tilbage, jeg er mærket for livet uden nogen større smerte.

Men resultatet blev da meget godt.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar