Midt i kaos, lidt kontrol

Mit liv så meget anderledes ud for bare 2 år siden, der var jeg stadig gift med børnenes far, arbejdede som ernæringsassistent på 25ende år.

Pludselig tog livet en markant ændring og, det er der flere grunde til. En efterårsdag hører jeg mig selv sige til min mand at, hvis ikke der skete nogle markante ændringer, så ville jeg skilles. Jeg vidste dog godt, at for min del var det slut, dødt, vamos og good bye – vores ægteskab. Vi nåede præcis at fejre 20 års dag inden vi blev skilt, det er alligevel også en hel del år sammen, men det var bare ikke sundt for nogen af os længere. Jeg ved med mig selv, at vi forsøgte på alle de måder, der var at redde ægteskabet, så jeg har det godt med mig selv over for børnene, at vi ikke bare gav op.

I alt dette kaos begynder jeg at skrive sammen med en helt fantastisk person, som har støttet mig en hel del af vejen ud af mit ægteskab. Det var her, hele mit liv begyndte at se meget anderledes ud, end hvad jeg ellers var vant til. Jeg følte mig enormt draget til denne mand, som kaldte sig selv ’Bestemt givende herre’, jeg tænkte selvfølgelig ”hvad er en ’Bestemt givende herre’? Jeg må jo indrømme, at jeg er meget nysgerrig af natur, så selvfølgelig var jeg nødt til at udforske denne dominans verden – skal jeg sige det selv, så er jeg også ret fræk af natur ☺

Måske kan han holde styr på mig, opdrage mig lidt. Gennem vores skriverier med hinanden delte vi meget og åbent omkring alt, hvad der tændte os. Efter mange skriverier bad han mig udfylde et skema, som bestemt ikke var for stuerene piger med hestehaler og fine kjoler. Det blusede i kinderne og det tog til jo længere jeg kom igennem skemaet. Jeg svarede meget åbent og ærligt omkring mig selv og mit privatliv. Jeg blev som barn udsat for incest af min storebror og det delte jeg også med ham. Så faldt hammeren i, for det som lige præcist var begyndt at blive spændende, det stoppede i en sætning. Det ville han ikke involvere sig i, ’det bliver for kompliceret, har haft en dårlig oplevelse med en submissiv som også havde været udsat for incest, så desværre nej’.

Jeg stivnede fuldstændig, var vildt skuffet og forsøgte på mange måder at overbevise herren om, at jeg var meget afklaret med, hvem jeg var, og hvad jeg var blevet udsat for. Men lige meget hjalp det. Vi blev dog enige om, at hvis jeg prøvede at finde en anden dominerende herre, og var hos ham i et stykke tid, at det så var okay, at jeg kontaktede ham igen.

Jeg fandt en anden herre efter et stykke tid og han sendte bud efter mig den ene dag efter den anden med GPS destinationer, hvor jeg skulle indfinde mig på et bestemt tidspunkt, som jeg som regel ikke kunne nå, ærgerligt for mig, sjovt for ham, nogle klask i måsen og måske en ørefil; men han kom efter blowjobbet, det var som om han var blevet besat. Hans vigtigste opgave var at finde sikre områder, hvor legen kunne foregå i fred. Han havde dog fundet en markvej, hvor vi blev forstyrret et par dage efter, af markejeren. Det var en fæl oplevelse, og jeg kørte i hast hjemad og sendte ham en besked om, at min søn var kommet til skade og at jeg ikke kunne de næste par dage…..

Jeg gik lidt og funderede på, om jeg skulle kontakte den bestemte givende herre igen – hmmm gad vide hvad han ville sige til den redelighed.

Dagen efter skrev jeg til ham og fortalte, hvad jeg havde været udsat for og spurgte, om ikke nok han kunne indvillige sig til at mødes, og så kunne han tage sin beslutning ud derfra. Jeg krydsede fingre og holdt nærmest vejret til han skrev tilbage, og jo det ville han godt. Jeg fik min veninde til at se efter ungerne og drønede af sted. Mit hjerte hamrede og jeg var vildt spændt på at møde denne herre. Han skrev hvor jeg skulle parkere bilen og gå ned mod søen igennem skoven til du møder en herre i cykeltøj.

Mit hjerte hamrede så hårdt og højt da jeg går herren i møde. Var bestemt, åhhh jo, det var der ingen tvivl om, det var næsten så jeg gipsede da han talte bestemt til mig. Han taler til mig, og giver mig pludselig ordre på at smide bukserne og trusserne og lægge mig på knæ. Da jeg ligger på knæ foran herren ligger jeg og tænker – what – hvad skete der lige der? Jeg ligger her i den åbne skov med bar røv, jeg må være sindssyg, men fuck hvor er det frækt. Herren beder mig om at følge med kravlende efter ham nede i skovbunden. Vi kommer frem til min bil, jeg får lov at sætte mig på passagersædet, han rækker mig mit tøj, uden at se det komme får jeg en syngende lussing, og inden jeg når at tænke, får jeg et par stykker mere. Ja, siger herren du tager perfekt imod og adlyder ordrer. Tag dit tøj på og kør hjem igen.

Jeg sidder i min bil på vejen hjem og tænker på, hvad der skete med mig da jeg så herren, det var som om jeg forsvandt helt ind i mig selv og kun havde herrens ønske at tænke på.

Hjem igen til børn og veninde og forsøge blot at være mig selv, min veninde kunne dog se en forandring hos mig…….

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar