Når amors pile rammer for alvor

Lige fra første dag vi mødtes, har vi vidst at det her er noget helt specielt. Men jeg var egentlig kun ude efter pisse fræk sex med en dominant herre. Master ligeså, ledte efter en fast uforpligtende legerelation..

Det har jeg så sandelig også fået!!!! Men jeg har fået så meget mere, end bare lige fræk sex.

Jeg svor at jeg ALDRIG, virkelig ALDRIG skulle bo sammen med en mand igen, men det kunne jeg vist ikke lige holde. For da min Master A blev fri af sit forhold og flyttede for sig selv, blev jeg da inviteret til at opholde mig hos Master A lige så meget jeg havde lyst til. Så da min skilsmisse trådte i kraft i august, flyttede jeg ind for alvor hos min Master A. Sådan har det hele tiden udviklet sig, små skridt, stille og roligt fremad, for os i hvert fald. Andre skulle nok mene noget andet, der er jo mere eller mindre altid delte meninger. Men det er jeg heldigvis ligeglad med, for det er mit liv, som jeg vier til Master A.

Hen under foråret har vi nogle dybe snakke om vores følelser for hinanden, vi er godt klar over hvad vi vil hver især. Jeg fortæller Master A, at jeg aldrig i mit liv har følt sådan som jeg føler for ham. Vi er begge to så afslappet i hinandens selskab, så når vi ikke er sammen, er der ikke rigtig noget der fungerer. Jeg fortæller ham, at selvom at jeg havde svoret for mig selv, at jeg virkelig aldrig ville giftes igen. Var der ikke noget andet jeg hellere ville sammen med Master A end at blive gift med Master A. Jeg ville blive så beæret om han ville det samme som jeg. Sekunderne før Master A begyndte at sige noget, føltes som meget lange minutter, men jeg havde jo intet at være nervøs for, for Master A ville præcis det samme som jeg, smiler lykkelig.

Så i foråret efter en lang hård vinter, blev vi enige om at NU skulle det være. Så vi arrangerede det praktiske og kiggede spændte og forelskede på hinanden. Da godkendelsen kom, skyndte vi at booke tid på rådhuset, bare Master A og jeg, to ukendte vidner og en kvinde som viede os, meget enkelt og delikat arrangement som passede os fint. Vi forlod nu rådhuset som nygifte med en fin gave fra rådhuse. Et sødt morgenmadssæt fra en lokal keramiker.

Vi kiggede glade på hinanden, nu er vi gift, det var så det. Det er jo ikke nogen hemmelighed at det ikke føles anderledes end før, smiler. Vi drog mod København hvor Master A skulle til et møde og jeg besøgte en cafe og slappede lidt af. Jeg smilte til verden derude, som intet kender til mit lille spændende liv.

Efter en dejlig frokost med Master A, kørte vi til erotik messen og gik en tur og kiggede på spændende legetøj. Vi besøgte særligt to stande, hvor vi kender ejerene af butikkerne. Det ene sted fandt vi nogle spændende magnetiske brystklemmer og det andet sted fandt vi, indtil videre i min verden, kvindens bedste ven, satisfyer 2. Den lever bestemt op til sit navn om ikke mere, smiler. Efter et friskt lille besøg på erotik messen, drog vi hjemad og fik pakket bilen og os selv – for så at køre mod Tyskland.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar