En smuk hjemkomst til master

Har meddelt Master at ludertøsen er på vej hjem…

Smiler for mig selv, ved tanken om måden Master modtager sin ludertøs, om 1 times tid. Jeg burde gå direkte i seng når jeg kommer hjem, men har bygget en fuldstændig ustyrlig lyst til Master, det GÅR ikke at ignorere.

Da ludertøsen er 10 min fra Masters hjem, skriver hun til ham: hvor i huset befinder du dig? Master svarer: i stuen. Ludertøsen beder Master om at gå ind i soveværelset. Jeg nærmer mig der, hvor man drejer ind til Master, i en smuk åbning af træer, hvor toppen af træerne omslutter hinanden, lyset fra gadelampen stråler ind i åbningen. Inden jeg drejer, slukker jeg lyset fra forlygterne, slukker radioen og triller lige så stille ned gennem indkørslen og stiller bilen i carporten. Jeg stiger ud af bilen og bemærker, at der stadig er en del trafik, trods klokken er over midnat. Jeg tager alt tøjet af og går op i lysningen, men ikke helt frem endnu, skriver til Master, at han skal stille sig i køkkenet uden lys og kigge ud mod hovedvejen i lysningen. Der står Masters ludertøs fuldstændig nøgen og går fra lysningen mod master med langsomme skridt, så han rigtig kan nyde synet af sin ludertøs…..

Jeg når frem til hoveddøren, og lægger mig i submissiv stilling, parat til at Master tager imod ludertøsen. Jeg ligger helt stille og venter. Pludselig hører jeg at døren bliver åbnet, jeg når ikke at se den hånd der griber fat om mit hår og trækker mig hen til ham, han presser sin pik i munden på mig og siger: “Nåe så du vil ha’ en streng og bestemt Master? Jeg nikker så godt jeg kan, mens jeg ihærdigt sutter og slikker begærligt på Masters stive pik, som fylder godt ud i min dejlige våde mund og fugtige læber, som kyndigt hjælper til. Lige som legen er bedst, trækker Master bestemt i mit hår, i et ganske så friskt tempo en anelse for højt, for en kravlende slavinde…….

En dyb rungende stemme beordrer mig op i sengen på alle 4…..

Jeg når ikke at tænke så meget, da det første slag med pisken rammer min struttende røv. Fuck det gjorde sgu da ondt, mmmm men fuck det tænder mig også, min stolte og ranke Master lader næste slag komme….. Mmmm av men…..mmmm, jeg mærker, min krop beder om mer. Master bliver ved lige til min yderste grænse…….. Lige som strudsen stikker jeg hovedet ned i madrassen og prøver at genfinde kontrollen over kroppen igen! Men Master trykker mig endnu mere ned i madrassen, trænger op i mig, hold op hvor det føles ekstra godt, når det er noget man higer efter. Han fylder mig ud med rytmiske dybe stød, vi flyder sammen i to kroppe, jeg nyder min Masters kyndige behandling af sin ludertøs…… En dyb stemme, beder mig om at lægge mig på maven, jeg ved godt hvad der venter, Master trænger bestemt op i mig, og gør det han nu en gang er allerbedst til. Master har en helt bestemt gyngende bevægelse, som fører mig langt væk fra alt og alle, og de skønneste orgasmer ruller ind over mig igen og igen…….

En dyb stemme spørger mig, ’hvad er det så du er??’ ’Hvad, jeg kan ik høre dig!!!!!’ Jeg får sagt et ord her og der mellem stødende; Jeg ….. ’Er…….Masters……åhhhhh Masters ludertøs’! Masters dybe bestemte stemme siger; ’Jaaaeee ludertøs og hvad kan Master gøre med sin liderlige lille luderso?? Mig;’……. mmmmm..’åhhh Master……… Kan….. Mmmmm……..gøre……….. Lige………… Hvad…………. Han………….. Vil……’! Master siger hurtigt; ’Jaargh ludertøs, det er nemlig fuldstændig rigtigt’. Jeg kan mærke, Master fyrer den lystigt af i mig, jeg elsker når han kommer! Jeg bliver fyldt med glæde lykke og beruselse over at gi’ mig selv til Master…….

Vores kroppe er smeltet sammen, vi får hinanden og vi gir’ hinanden alt…

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar