Tanker og konsekvens

Tanker kan tage dig vidt omkring – ofte har mine dog en konsekvens… smiler!

Master er meget opmærksom på mig. Det er ikke kun min adfærd han studerer, men også min blog. Jeg ved jo han læser den, men jeg ved også, at jeg er nødt til at komme af med disse tanker og, der kan da ikke blive noget bedre sted, end her på min helt egen blog. Man kan på en måde kalde det et fristed og alligevel ikke, for alt hvad du siger og tænker kan meget vel blive brugt i mod dig.

Jeg ville helt enkelt lyve, hvis ikke jeg forbandede mig selv langt væk en gang imellem, men jeg kan sgu ikke lade være, ved helt enkelt ikke hvorfor, men leger bevidst med ilden iblandt.

Se nu bare min første blog, hvorfor helvede skulle jeg skrive? ”master med småsadistiske træk” for, hvor dum har man lov at være, jeg ved jo, at jeg lever mit liv for master, igennem master, han er mit absolut et og alt, kan næsten ikke trække vejret når vi ikke er sammen. Ja jeg ved godt hvad i tænker, ”er det en sund relation” – ja gu er det det. Jeg er fuldkommen klar over hvad jeg foretager mig, og ja jeg kan næsten ikke trække vejret, når vi ikke er sammen, for min kærlighed til master er alt overskyggende, min kæreste, mit livs allerbedste ven, for det er nærvær, der er absolut vigtigst i vores relation.

Konsekvenser, ja det har vi alle sammen her i livet på en eller anden måde, ik?

Mine er bare lidt anderledes, der er visse regler, der skal overholdes hjemme hos os…….

Men når man så modigt skriver ”småsadistiske træk”, så er man vel også nødt til at leve med smerten, når man ligefrem er så over modig.

Hvis i forstiller jer den smukkeste morgen med jeres elskede i favnen, dejlig stille morgensex, som langsomt udvikler sig til to voksnes liderlige sult efter hinanden, som om vi ikke har set og rørt hinanden i flere måneder…. Ja ja, jeg ved det godt, det lyder overdrevet, men sådan er mit begær skruet sammen, der findes vel ikke noget skønnere end at ride ranke på sin kæreste i mens morgensolen rammer ens krop, hvor alting strutter……………….

Apropos strutter, konsekvens og en småsadistisk master!!

Der rider jeg i min egen lille morgenrus, den stopper ganske brat, da jeg pludselig mærker en knugende smerte i den ene brystvorte -fuck nu leger han igen. Jeg åbner øjnene, mens jeg ridende får øje på, what… en tøjklemme knuge fat om brystvorten, bum så sad der en i den anden også…. Den her knugende, dulmende smerte er både fed og uudholdelig, men nææe nej det er selvfølgelig ikke nok! Jeg sagde jo småsadistisk – selvfølgelig skal der også placeres en på klitoris. Ja okay, jeg lod nydelsen tage lidt over, men skal det gå ud over den, altså klitorissen, det er svært at forstå og alligevel ikke.

Mak ret tøs, det er ikke dig det handler om, men master i all sin forstand, det ved jeg jo godt, tilbed ham som aldrig før og smerten forsvinder………..

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar