Testpakken

Der er intet som gode overraskelser i livet, lidt lige som denne. Jeg, Submissive Anne, er blevet tester hos WinkWink.

Sponsoreret indlæg

Jeg elsker sjove udfordringer i livet, ligeså gør master!!!

En ganske almindelig fredagsmorgen, alle der skal ud af døren, er for længst forduftet.

Kan mærke master er ude på løjer, han behøver ikke sige noget, det hænger i luften. Det her med blog-indlæg er både en fordel og ulempe, tænker jeg smilende.

Han vækkede mig ved at hviske; Du kan vente dig, jeg har læst dit nye indlæg, det er skide godt og jeg er liderlig…..
Jeg når ikke rigtig at vågne før han er ude af soveværelset igen, ingen nusseri, kærlige kærtegn som sådan. Ja tænker jeg, god morgen til sadisten!

Midt i oprydningen kommer det uventet, et super frækt blindfold med gag og klemmer til brystvorterne; smid blusen siger master. Adlyder prompte, dog lidt modvilligt i tankerne, var jo lige i gang med noget. Han krænger blindfoldet ned på plads, beordrer mig i en ret så ukomfortabel stilling, foroverbøjet mod spisebordet; Spred benene tøs!! Træk bukserne lidt ned, Master blev ikke færdig med de røde striber henover din lækre silkebløde røv!!! Han forsvinder ud af rummet, kan kun fornemme hans tilstedeværelse på lang af stand!! Tiden går langsomt og tankerne falder på blindfoldet.

Lækkert blindfold med elastik, så det sidder hvor det skal, gag´en ligeså med elastik, så det hjælper med at holde det hele på plads. Det varer ikke længe før savlen langsomt løber i mundvigen, der er mange ting man som slavetøs, skal vænne sig til og noget vænner man sig aldrig til. Men så holder tøsen kæft, i hvert fald i form af tale!

Lige som man troede, at master var faldet i søvn, står han lige ved siden af tøsen igen. Så får man den første klemme på vorten; mmmm siger master, det er jo seriøse klemmer det her, lige noget for sadisten, hehe! 
Man kan nemt justere hvor godt fast de skal sidde, hvor meget smerte der skal doseres. Der bliver stille igen, I er vel ikke i tvivl om at master ynder at lege med mit sind, vel? Men det gør ikke spor, for jeg er den lykkeligste modtager. Jeg bliver lidt urolig af, at stå til skue der, uden der rigtig sker noget! Hvad nu hvis der kommer nogen, forleden kom skorstensfejeren uanmeldt, man ved aldrig!

SWIIIIISSSHHHH kommer ganske uanmeldt igennem luften, hvis I ikke har gættet det, så bare rolig det har JEG!!! Spanskrøret, pis også, nu er master fornøjet, det var det han mente i morges og det jeg fornemmer nu på min ynkelige, bare røv, fuck det gør ondt!!

Hader når han deler ud med hårde slag på min kolde røv, det gør så umanerlig ondt!!! Jeg kan bare ikke styre mine reaktioner, det er som at se en ukontrolleret stepdanser, der har fået et flip der ved spisebordet. Men ak og ve, alt for master det ved i jo godt!! Ja jeg gør det med stor velbehag, uden nogen gange, at kunne forklare hvorfor. Nogle gange kommer master, så tæt på min hånd i slaget. Så jeg overvejer en kort stund, at snuppe spanskrøret, knække det i al hast over knæet, men kan ikke overskue den STRAF det vil medføre. Men hvad fanden bilder han sig ind, der findes gud hjælp´me slagteknikker, hvorfor lige pludselig trodse dem???

Jo jo mine damer og herrer det skal jeg fortælle jer!!! Der skal mere og mere til at flytte mine grænser, så selvfølgelig mine damer og herrer, det er masters lyst!! Er det ikke det, det hele handler om!!! Det er nemlig sådan, at det hænger sammen! Først og fremmest masters perverse og sadistiske lyster. 
Nu mangler vi bare en mandlig slave der kan kneppe mig, ud på den anden side af forstanden. En sand og fornøjelig rusketur henover spisebordet, mens master sidder i sin herskerstol og spiller pik, kigger mig dybt i øjnene, mmmmm drømmer jeg, mens der er en stille pause mellem slagene. Ja hovsa, hvad var nu det, en tredje medspiller???

Hehe, nu har ludertøsen i den grad været opfindsom og måske fundet en mandlig slave til. Ludertøsens elskede master, tre må der til! Håber den mandlige slave er værd at spilde tid på, men så er en af masters perverse ideer/lyst til at eksperimentere med sindet af begge køn, gået i opfyldelse. Det kan man da godt kalde lidt af en julegave der dækker flere funktioner og behov.

Så er pausen forbi, swiiiiiish et perfekt slag, for master i hvert fald, kan ikke styre mine ben, jeg løfter hovedet op ad, men stopper halvvejs i et skrig og en påmindelse om at der sidder et par klemmer i vorterne som følger hovedet i hver rørelse, hører et; aaaaahhhhhhh dejligt, din lille luder, som kom der andre boller på suppen!! STÅ STILLE!!!

Fuck; siger jeg til mig selv inden i, stå nu stille ellers bliver det bare værre for dig selv! Jeg vrider mig rundt i smerte og kærlighed på bordet! Forsvinder ind i mig selv, modtager masters kærlighed på min måde, hoppende, vridende, klynkende og savlende!!

Nu er røven endelig varm og der skiftes til en herlig pisk, en pisk der går i dybden og fører mig ud i subspace, mit eget lille, men ikke mindre helt fantastiske univers.

Master stopper piskeslagene, aer min varme røv, læner sig ind over mig og tager blindfoldet af, klemmerne er røget af i kampens hede, han inviterer sin ludertøs ind i masters seng, holder om hende, kæler hende, nusser hende, snakker til hende med en stille og rolig stemme, strøer med after-care som sådan en leg medfører. Jeg dukker stille og rolig op til overfladen igen, er fuldstændig nulstillet, som ny igen, elsker den nye mig, ludertøsen!

Vi testede:
Bad kitty- gagball m. brystvorteklemmer og blindfold, fra winkwink.dk.
Frækt pirringssæt med gagball ( 4cm i diameter ), dertilhørende brystvorteklemmer, et frækt blindfold. Brystvorteklemmerne er 30 cm lange og passer til de fleste. Materiale: TPE, metal, PU, og polyester.

Et overraskende let og lækkert blindfold, som passer de fleste, til frække og forførende lege. Det sidder behageligt og man er fuldstændig i partnerens kontrol, god til dominans. De er med til at gøre legen ekstra fræk og kan som sagt bruges af alle, også mænd.

Brystklemmerne kan justeres hvor hårdt man nu ønsker, en sand fornøjelse for sadisten. De kan udelades. Lad dem hænge frit og følge legen så rammer de kroppen med det kolde metal, frækt og pirrende. Et godt produkt til en bred brugerskare. Fra blid og legende dominans til høj smerte for masochisten og nydelse for sadisten.
En helt igennem dejlig oplevelse!!! Tak winkwink.dk

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Tanja

    Dejlig fortælling – kunne tydeligt se billederne på nethinden

  2. Loreley

    Hej, jeg elsker dine fortællinger 👍 det giver et godt indblik i en verden jeg i første omgang studerer 🙂
    Hilsen
    Den nysgerrIge

Skriv et svar