5 grunde til at jeg “hader” mit barn #2

Picture of Tatjana

Tatjana

Første indlæg gik så godt, så hvorfor ikke komme med flere grunde til at hade sit barn?

#1 – Mængden af vasketøj

Sådan et barn har en tendens til at svine sig selv ret meget til, hvilket også betyder virkelig meget vasketøj. Og er man heldig ligesom os, at have fået et barn der savler ualmindeligt meget, ja, så hedder det vask af hagesmække ret ofte – læs hver tredje dag minimum.

#2 – Manipulation

Er der noget L. er god til, så er det at manipulere. Lidt charme, gråd, søde smil eller blot et par be’ om, så er vi hurtigt gået fra nej til “ja, det skal du da”.

Åh altså!

#3 – Legetøjshelvedet

Jeg må da ikke være den eneste førstegangsforælder, der har overvurderet mængden af legetøj sådan et barn har brug for. Og når jeg skriver brug for, så er det nok nærmere, lyst til at eje fra moderens side.

Seriøst, ikke? Så har jeg købt så meget lort – til trods for at hun også har fået virkelig meget. Jeg siger ikke mit barn har to boldbassiner, men altså, det har hun.

#4 – Høflig udenfor hjemmets fire vægge

Én ting der kan få mit pis i kog, er måden, hvorpå børn ændre adfærd udenfor hjemmets fire vægge. Herhjemme kan Lilly sparke, slå, skrige, smide sig på gulvet (den kan også ske i supermarkeder) og faktisk bare gøre alt det hun ikke må.

MEN, når vi er i byen, på besøg hos familie eller venner, til fester mv., så er hun ih så sød. Der skal i hvert fald rigtig meget til for at hun skal ændre sig til det yngel, hun kan være herhjemme.

Hvad er det for noget?

#5 – Sygdomme

Jeg ved ikke, hvor mange gange siden august ’18, vi har været nedlagt med sygdom. Altså samme tidspunkt som hun startede i dagpleje. Tilfældigt?

Det tror jeg ikke.

Og når jeg skriver vi, så er det jo fordi vi andre her i hjemmet, læs mig, får alt hvad hun slæber hjem og dermed også skal ligge syg hver gang.

Kærligst Tatjana

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Gitte Larsen

  Det lyder, som en helt almindelig småbørnsfamilie 💖 Vasketøj, legetøj og sygdom kan virke ganske uoverkommeligt 🌹
  Når de bliver 3 år synes jeg sygdom plejer at fortage sig, heldigvis. De andre ting er jo nok længerevarende, men hey vi elsker vores små poder alligevel. Vores drenge er 17 og 20 år og gæt hvad😆 Der er stadig en del vasketøj 🤣🤣 Kram til dig

  1. Tatjana

   Åh det er godt at høre <3 TAK!
   Man elsker dem jo heldigvis, ja.
   Åh nej, det må du ikke sige 😀

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg