Det magiske 2020

Ja, nu skriver jeg selv det magiske 2020, men hvad er der i grunden så magisk ved netop det tal? Jeg ved det ærligt talt ikke, men noget magisk er der – har jeg ladet mig påvirke til at tro, hvis du følger med på de sociale medier. 

2020 er et lige tal, hvilket nogen typer finder magisk, herunder undertegnede. 

2020 er starten på et nyt årti og dermed tid til refleksion over det forgangne. Er det magisk? Det fortæller jeg mig selv at det er. Al refleksion er vel magisk på en eller anden finurlig måde. 

Og netop refleksion – det er det indlægget her skal handle om. 

Det forgangne årti har været et væld af ting, men i høj grad, har det været interessant, udviklende, øjenåbnende, kaotisk, traumatisk, overvældende, lykkebringende og i særdeleshed begivenhedsrigt. 

Jeg har oplevet flere ting end først troet muligt. Fået livserfaringer, jeg ikke troede mulige før over 50.

Jeg har haft døden tæt på for så at forsvinde langt bort igen. Været helt oppe i skyerne, nede i kulkælderen og alt indimellem.

Blevet mor til den skønneste pige, men ikke uden kampene forinden.

Jeg har været i personlige kriser som aldrig før – og er til dels stadig i kriseperioden lidt endnu. Blevet gift for også at spekulere i, om det nu var det rigtige.

Haft et ualmindeligt højt forbrug af alkohol. Flygtet fra alle følelser indtil alting ramlede.

Fik kræften helt tæt ind på livet.

Fandt ro i at være den jeg er, men samtidig være usikker på om det nu var godt nok. Lærte at elske mig selv.

Opfyldte personlige mål og lavede nye.

Så ja, 2020 er på mange måder nødt til at være magisk. 

Ikke nok med at det ser pænt ud at skrive, så er 2020 for mig, året hvor det hele forhåbentlig løser sig. Året hvor roen kan sænke sig over min psyke og krop og året hvor alle tvivlspørgsmål bliver besvaret – på både godt og ondt. 

Det handler ikke kun om at finde lykken i de gode valg, men også være lykkelig i de dårlige udfald, nogle valg desværre giver. I sidste ende, er alle valgene med til at påvirke positivt, selvom det måske ikke er synligt, i det minut, valget er taget. 

Så her er jeg. Ligeså forvirret og skrøbelig som i 2019, men med udsigt til et vildt år med mange beslutninger. Jeg åbner arme og sind for alt 2020 kaster efter mig – på både godt og ondt. Gør du det samme?

Kærligst Tatjana

Følg gerne med på Instagram:

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar