En legendarisk 30 års 80’er fest

Picture of Tatjana

Tatjana

Reklame for Myselfie

Den 16. oktober rammer jeg en ny milepæl i mit liv – det store 3.0. Jeg er bange for at krydse ind i trediverne, men også forventningsfuld ovenpå det sidste år af mine tyvere.

Det her billede beskriver nok meget godt mit sidste år 😉 

Derudover har jeg ladet mig fortælle at 30’erne er en magisk tid, hvor man lære at hvile mere i sig selv, føler sig mere groundet og ikke mindst er mere i kontakt med hvem man er. Sidstnævnte glæder jeg mig især til.

Omend jeg endnu ikke er blevet 30, så holdte jeg en episk fødselsdagsfest i lørdags – den 5. oktober. Venner, familie og ikke mindst nogle af de skønne bloggerdamer var inviteret og sikke et brag af en fest.

Jeg havde i år valgt et tema, som de fleste nok finder perfekt til sådan et 80’er barn som mig – nemlig 80’erne. Der var fuld skrald på farverne, håret større end nogensinde og musikken bedre end Randers stilen normalt er. 

Spoiler alert – der kommer mange flere billeder længere nede. 

Jeg havde i anledningen valgt at indgå et samarbejde med Myselfie, som jo leverer den perfekte selfie maskine. Altså jeg mener, med de gæster jeg havde inviteret, så var det kun i rette ånd jo. 

Personligt, elsker jeg konceptet om Myselfie. Vi havde lejet én til vores bryllup og det er bare nogle fede billeder at have, da gæsterne som regel skejer lidt mere ud der end på officielle billeder. 

Og ligeledes skete det også til min 80’er fest.

I takt med at folk havde fået lidt indenbords, blev billederne også noget mere festlige. Læs nogle billeder kan ikke publiceres her. Censur er nødvendig. 

Men som billederne her i indlægget tydeligt vidner om, så havde vi en fest. 

Aftenen var helt igennem perfekt, jeg havde en fest og er så taknemmelig over al den kærlighed, jeg er omringet af. Mennesker som er helt igennem skønne på hver sin måde. 

Og takket være Myselfie har jeg en masse sjove billeder at se tilbage på, som et evigt minde fra en photo booth, der på ingen måde stod stille alt for længe af gangen. 

Det er ikke sidste gang sådan en fætter kommer med til fest!

Btw. Så kan du lige nu vinde en Myselfie til din næste fest, hvis du hopper ind på min Instagram og deltager. Det er super nemt og giver bare så mange fede minder. 

Kærligst Tatjana

Følg gerne med på Instagram:

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg