GOPANDABOX | BØRNETØJ LIGE TIL DØREN

Picture of Tatjana

Tatjana

⋆ REKLAME ⋆

Er du til et smart koncept med fokus på gode kvalitetsmærker til barnet/børnene derhjemme med masser af mulighed for at spare penge og samtidig levering lige til døren, så læs med nedenfor.

GoPandaBox var et koncept jeg faldt over på Facebook og straks vakte det stor interesse. Derfor er jeg også super glad for at jeg har måtte teste konceptet og lave denne anmeldelse af det.

I al enkelthed er GoPandaBox et koncept som intet andet. Man modtager hver 2.-3. måned en box med 5-7 stykker tøj i til barnet derhjemme. Tøjet sammensættes ud fra én af de fire styles man har valgt til sit barn og svarer til 3-4 sæt tøj. Med andre ord, så er basisgarderoben i hus med tøjet heri. 

Boxen kan bestilles i alderen 0-4 år og i størrelserne 56-104. Man får den første box til 349,- kroner og efterfølgende pris for konceptet er 849,- for størrelserne 56-86 (værdi 1.000,-) og 1.049,- kroner for størrelserne 92-104 (værdi 1.250,-). Man sparer derved op til 20% på mærketøj fra blandt andre Noa Noa, Ebbe, Müsli og mange flere. 

Er der enkelte styles man absolut ikke bryder sig om eller af anden grund ikke ønsker at beholde, sendes disse blot retur og så betaler man vejledende udsalgspris for de resterende styles man beholder – smart, enkelt og økonomisk for den travle familie. 

Jeg har af gode grunde kun kunne teste to af deres fire boxes, idet jeg jo har en datter og de to sidste boxes er lavet til drengebørn.

GoPandaBox Casual Girl: I denne box får du tidsløst design, som er behageligt for din datter at have på samtidig med at hun ser smart ud. Tøjet heri er med andre ord den perfekte basisgarderobe til dagligdagen – tøj man ikke er knust over får lidt pletter hist og her.

GoPandaBox Girlie Girl: Den her box er lavet til prinsesserne derude. Det er romantisk design og super søde farver, som matcher de yndige piger. Her får man specielt nogle stykker tøj, som kan bruges i hverdagen, men absolut også til festlige lejligheder. Det er klassisk romantik, når det er bedst og det er helt igennem gennemført når det kommer til det samlede sæt. 

Min oplevelse med konceptet har været overraskende positiv. Jeg var som nævnt længere oppe, meget interesseret i konceptet, men samtidig også skeptisk omkring boxens værdi kontra prisen. Den skepsis kan jeg kun konstatere er væk.

Jeg synes at mærkerne der er i de her boxes og sammensætningen af de forskellige items, gør det hele alle pengene værd. Og det fedeste er jo så også, at man ikke skal ud i en butik efter selv samme tøj til fuld pris. Nej, man får det simpelthen tilsendt hver anden til tredje måned og hver box er en ny lille overraskelse – hver gang. Indholdet vides nemlig ikke på forhånd, men det er sæsonbestemte items, så de passer til den givne sæson man nu befinder sig i eller går i møde ved boxens ankomst.

Jeg kan kun anbefale GoPandaBox til mine andre medforældre derude. Og synes man det lyder af mange penge, skal man huske på at det er gode kvalitetsmærker og man samtidig sparer op til 20% i forhold til normalprisen.

Og helt ærligt, hvem kan så ikke godt lide at spare penge på tøjet til børnene, som alligevel bliver snavset, ødelagt eller de pludselig vokser ud af hurtigere end man forventede?

Derudover passer det også ca. med at boxen afsendes omkring tidspunktet for børnepengene, så der er der da lidt en god undskyldning for at investere i dette koncept. 

Har du prøvet en GoPandaBox eller tænker du at prøve det?

Som altid, kram herfra.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg