Min første Goodiebox

Picture of Tatjana

Tatjana

⋆ Reklame for Goodiebox

Så kom den! 

Min aller første Goodiebox, som jeg virkelig har glædet mig til at modtage. Har jo hørt så meget om denne månedlige selvforkælelsesbox, så var nødt til at prøve det selv. 

Først og fremmest er jeg nødt til at slå et slag for den lækre indpakning, som boxen kommer i. Amen, se nu lige farven, folkens! Og til de der kender mig, så ved de og nu også jer, at jeg er helt pjattet med farven gul – specielt i disse regnfulde dage. Det pifter altså bare lige lidt op med lidt gult her og der.

Anyways! 

Helt kort, til de der ikke har stiftet bekendtskab med sådan en fætter her – eller er det nærmere kusine, når den er til kvinder? Tankestrejf.

Goodiebox konceptet går helt enkelt ud på, at man for 169,- om måneden, modtager en box med 5-7 skønhedsprodukter i, som alle er nøje udvalgt. Boksens værdi er altid på minimum 550,- og man får derfor rigtig mege værdit for pengene i sådan en her. 

Temaet for denne box er kaldt for “Powered By” af én simpel grund – den skal medvirke til at styrke din indre Wonder Woman, som vi alle har gemt et eller andet sted indeni. Et super godt budskab og indhold til boksen.

Indholdet:

Luxie Medium Fan Brush 

En brush lavet af veganske materialer, der absolut ikke gør dine andre beauty pensler til skamme. Jeg bruger min til highlighter og jeg kan ligeså godt sige det som det er – den highlight er on fleek ved brug af denne her brush! Vejl. udsalgspris 118,-

HairLust Hair Gummies

Vitaminer som vingummi! Det er et hit og vi har vist alle mødt dem i en eller anden afskygning, somewhere. Spis 3 af de her basser, og dit hår bliver forkælet med blandt andet Zink, Folsyre og mange flere lækre ting, som alle styrker håret. Vejl. udsalgspris 249,- 

Bellápierre Cosmetics Banana Setting Powder

Banana powder er ret hurtigt blevet et hit og større youtubere, som blandt andre Jaclyn Hill, Desi Perkins og Samantha Ravndahl – just a few of my favourites, bruger også denne magiske pulver. Fordelen ved dette vidunder er nemlig, at det neutraliserer mørke rander og rødme i huden, hvilket en blegfis som jeg elsker. Derudover er den matterende, så døjer du med fedtet hud, er denne her the shit til dig! Vejl. udsalgspris 186,-

Raunsborg Hand Cream

Denne her håndcreme har fået så mange anbefalinger og jeg er “desværre” nødt til at hoppe med på bølgen over anbefalende kunder. Der er virkelig ramt plet med håndcremen, da den absolut holder hvad den lover og nok også mere til. Bløde hænder, fedter ikke og så dufter den skønt. Vejl. udsalgspris 125,-

Mesauda Milano Rock Nail Hardening Base Coat

En 4-in-1 neglelak, som styrker neglene samtidig med at den aktiverer hærdningen af keratin samt forhindrer de der irriterende neglesplit. Sådan helt ærligt, har jeg indtil for nylig haft negle påsat, så har desværre ikke fået denne testet, men nu hvor neglene er fjernet, skal den have et forsøg. Dem der før har haft negle på i længere perioder af gangen, kender vist godt til problemet med skrøbelige negle efterfølgende. 

Alt i alt er lever boksen op til sit tema og styrker generelt hænder, hår og negle samtidig med at den giver anledning til at drysse glimmer på, som Hella Joof så pænt udtrykker og lade kindbenene shine. 

“Go on and it flaunt it,  
What your momma gave you”

Kærligst Tatjana

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg