Når det hele føles sort, hvad så?

Picture of Tatjana

Tatjana

⋆ INDEHOLDER REKLAME FOR GOMENTOR ⋆

En dyster overskrift til et blogindlæg, ikke?

Jeg tænkte jeg ville komme med en opfølgning på mit terapiforløb hos GoMentor og kan allerede afsløre, at det ikke nødvendigvis bliver pænt. 

Min krop er i en konstant ubalance og psyken føles som om, den er tæsket sammen til en klump af vrede og ængstelighed. Jeg er ikke glad, ej heller lykkelig i min tilværelse. Måske er det for nogen meget hårdt skrevet, men hvad jeg føler, er hvad jeg føler. 

Hele mit følelsesliv er endevendt i en stor pærevælling og alt, hvad der før føltes godt, føles nu som sand imellem fingrene, der langsomt siver væk. For jeg har da gode dage, det har jeg. Men de gode dage siver ud og erstattes af en tyngende sorg og afmagt. Ligeså godt jeg kan føle mig den ene time, ligeså elendigt kan jeg have det, den næste. Utilregneligheden er et voldsomt spil på mine følelser og giver mig lysten til at overgive mig til det sorte. Det ville være nemmere, ikke? 

Bare overgive sig til mørket, vreden og afmagten. Lade angsten tage over, opgive kampen for glæden og blot putte mig i et sort hul af ulykke og gråd. 

Men det er bare ikke sådan livet er skabt til at være. Man skal leve, nyde tiden sammen og være glad. Og det forsøger jeg. Jeg vil ikke overgive mig til den sorte tomhed, ensomheden, men rettere forsøge at skabe en tilværelse for mig selv, som jeg kan blive lykkelig i igen. 

Det er svært. På dårlige dage, næsten umuligt. Men jeg kæmper og prøver hver dag. For hver dag er en kamp, der skal kæmpes. 

En kamp jeg heldigvis ikke står i alene. Jeg har en mand, der prøver at forstå mig, hjælpe mig, men selv for ham, kan det være svært. For hvad gør man i grunden som pårørende? En familie, der bakker mig op og hjælper på alle fronter. En datter der spreder livsglæde og varmer mit sorte sind med masser af kærlighed. Veninder, der lytter og hjælper mig mere end de aner. Lader mig være en kælling, rase ud eller blot græde i deres nærvær, velvidende at jeg hader det. 

De mennesker giver mig lysten til at kæmpe og komme ud på den anden side. 

Derudover får jeg stadig hjælp fra min terapeut Pernille. Selvom jeg har aldrig har mødt damen, giver hun mig meget mere end jeg tror hun aner. Hun er spørgende, interesseret og ikke mindst rådgivende og hjælpsom i min kamp, om at forstå mine tanker. 

Hun er en klippe, jeg ikke vidste jeg havde brug for i mit sorte sind. 

Overvejer du selv terapi, kan jeg kun anbefale GoMentor 24/7 ordningen, som hjælper mig dagligt. 

Kærligst Tatjana

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Charlotte Frølund

  Åhhh søde Tatjana, tak for at turde og dele ud af dine inderste og sorteste tanker  Jeg er glad for, at du har fundet en god terapeut til at hjælpe dig og guide dig, så dine sorte tanker og det hul du har lyst til at gemme dig i, ikke for lov til at overtage dig  <3
  Dejligt du har din skønne mand og dit kærlige barn til at hjælpe dig på vej mod det gode humør  <3
  Sender dig en bunke kram  <3
  PS: Husk vi må godt have de dårlige og dumme dage, bare de ikke tager over og fylder det hele – og du er et skønt og varmt menneske, så jeg er sikker på, at du genfinder glæden og at din angst ikke får lov til at tage over  <3

 2. Tanketyven

  Alt kærlighed i din retning! Det er godt du har gode ting at kæmpe for, og at håbet lever!
  Mange kram og knus herfra!!

 3. Kristiane Dunai

  Hvor er det godt skrevet smukke <3 . Jeg kender godt de følelser og en ting har hjulpet mig. Ta en dag af gangen og gør de ting, som giver dig glæde . Jeg tror også at det er svært for folk at forstå , hvis de ikke selv har prøvet, at stå i en gråzone i deres liv . Det er godt at høre at du har fundet et godt værktøj, til at få det bedre . Jeg sender dig en masse varme tanker og kram ….. Kristiane D 😘

 4. Majken

  Virkelig godt skrevet og meget rørende læsning.
  Du er så god til at sætte ord på dine tanker og få det formuleret ned på skrift.
  Blev meget rørt over at læse dette og for mig ser jeg dig som en meget ægte og ærlig person som er en fighter og jeg hepper på dig .
  Stort knus til dig

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg