Som noget nyt her på bloggen, vil jeg gerne have lov at dele en opskrift med jer.
Jeg elsker at lave mad, bage og i det hele taget kræse om mine spisende gæster, hvad enten det er venner eller min egen lille familie og gør det så ofte som det er mig muligt. Dog synes jeg tit vi ender med de samme retter og derfor er vi begyndt at eksperimentere lidt herhjemme. Med nye retter selvfølgelig.
Denne gang har jeg kastet mig ud i verdens nemmeste pasta med tomatflødesauce og dertil masser af bacon. Jeg elsker tomatflødesauce og netop derfor faldt lysten til selv at prøve med en pastaret i den dur, helt naturligt.
Til 2 personer med rester til dagen efter skal du bruge:
1 pk Fettucine Natural
200g bacon (400g hvis du er lidt klammere, som os)
500g tomat passata
2,5 dl piskefløde
Salt
Peber
Paprika
SÅDAN GØR DU:
- Steg bacon til den er gylden (gem 1/3 af den stegte bacon til senere)
- Tilsæt tomat passata, fløde og krydderier
- Lad det hele simre i små 10 minutter imens Fettuccine koges efter anvisning på pakken
- Vend Fettuccine i saucen
- Øs op på en tallerken, pynt med bacon og Bon Appetit!
Håber I nyder retten lige så meget som vi gjorde og lad mig endelig høre, om I har nogle anbefalelsesværdige retter eller blot ris/ros til opskriften og/eller bloggen.
Som altid et kæmpe kram herfra
-Tatjana
Like & Share
Du kan kommentere længere nede.
Indlægget er skrevet af
Du kan følge mig her:
Andre indlæg i denne kategori
Bananpandekager
Jeg er normalvis ikke til bananpandekager, da jeg ikke er den store bananspiser. Ja, jeg kan faktisk ikke
That’s the way the cookie crumbles
Kender du det at en cookie bare ikke altid er nok? Derfor er der nu en lækker treat
Dette indlæg har 2 kommentarer
En god håndfuld grofthakket, frisk basilikum drysset over, så er den helt perfekt…. ;-P
Det lyder ikke dårligt! ☺️