10 gode råd til hvordan du slipper af med den søde tand

Du kender det sikkert. Den der forbandede søde tand, som man ville ønske at tandlægen bare lige kunne tage sig af, og måske endda hive ud. Væk med den, og alle de overflødige kilo den hiver med sig. Men, sådan fungerer det desværre ikke. Vi spurgte vores skønne læsere, hvad gør I? Hvad gør i for at undgå at overgive jer til den søde tand, som især melder sig ved aftenstid foran tv’et.

Efterfølgende spurgte vi, om der var stemning for at vi skulle dele de mange gode råd/fif der kom vores vej, og det var der stemning for, så dem får i her!

 1. ”Børst dine tænder eller drik lakrids te. ”

 2. ”Kikærteromkugler. Dem kan vi i øvrigt anbefale!

 3. ”Man flytter sig fysisk, evt. sætter sig i en anden stol fora tv’et – lukker øjnene og tænker 5 minutter frem.. Mærker efter hvorfor man er ’sliksulten’, inden at man på rutinen bare begynder at proppe sig med sukker inden sengetid. Det gør jo så absolut ikke noget godt for ens krop – og da slet ikke hvis man som jeg er over de 50 år.”

 4. ”Jeg har en regel som også har virket for et par veninder:, Jeg lader et stykke mørk chokolade (80%) smelte på tungen – det virker også selvom at man ikke kan lide det. Så skal der gå ti minutter. Hvis man så stadig er lækkersulten, så må man gerne gå til den. Men det er man aldrig – det virker for mig hver gang.”

 5. ”En kop sød the”

 6. Når sukkertrangen går helt amok, nulstiller jeg med C9. Virker hver gang og jeg får mærket efter hvad min krop virkelig har brug for. Her under jeg lært jeg bla tricket med grape frugt med kanel på ”
  (C9 er er 9 dages program hvor du kickstarter din krop og dine vaner. Det er god mad, gode råvarer, kosttilskud og shakes bla.)

 7. ”Jeg laver pt rå æblekage. Riv lidt æbler kom noget (meget lidt) æblerasp på og evt cheasy youghurt kokos eller vanilje eller skyr eller creme fraishe fra 5% til di selv har lyst til eller pisket fløde.
  Som en sundere variant af fløde kan du piske 1/3 del fløde når det er stiv piskes 2/3 youghurt. Server med lidt nødder og æblerasp på.
  Spises med det samme, da æblet bliver brunt og det tager 2 min at lave”

 8. ”Gulerødder og agurker med sund dip til eller et æble med skyr og lidt vaniliepulver plejer at være løsningen her – hvis den et helt gal, så lidt nødder og rosiner og en kop the med lidt honning”

 9. ”Lakrids the eller et glas Pepsi Max er mit bedste bud”

 10. ”Dadelkugler med raw kakaonips.”


Vi håber at i kan bruge det til noget, og at i får vinket farvel til den søde tand, hvis den altså er uvelkommen hos jer. Tak til vores søde læsere, for at bidrage med gode tips, råd og egne erfaringer.

I ønskes en fantastisk dejlig dag, fra alle os hos Kvinderudenfilter.dk. 🥰
-
-
Nu kommer der lige en “lidt under ‘bæltestedet’ - mod de stakkels mænd-joke” - men det er okay, fordi at vi så tit også har en masse selvironi i forhold til vores eget køn.
-
-
Mænd er som hunde. Nogen gange når man taler til dem, så ser det rent faktisk ud som om, de forstår, hvad man siger... 🤪
-
-
#joke #monday #mandag #detforsjov #degas #ommænd #kvinderudenfilter #goddag #godmandag #vittighed #kvindeunivers #kvindehumor
Har du svært ved at holde planter? 🌱🤷‍♀️
Sukkulenter pynter i alle deres farver og former og kræver ikke særlig meget.. De skal helst tørre helt ud i jorden imellem vandingerne. Perfekt til dig med minus grønne fingre 🤪😂👏🏻
-
Vidste du, at sukkulenten kan opbevare vand i dens tykke blade? Det da smart! 🍃💦 -
-
Hvilke planter er du vild med? 😍🌱
-
-
#planter #grønthjem #boligindretning #indretning #greens #sukkulenter #kvindeunivers #kvinderudenfilter #dithjem #green #haveliv #grønnefingre #hjem
Kvinderudenfilter.dk er skabt til dig, og for dig. Det er et forum for alle kvinder, som har noget på hjertet som de gerne vil dele med andre. 
Stifter af @kvinderudenfilter.dk @rikkeganertolsoe har skrevet et indlæg, om hendes mission med Kvinderudenfilter, dengang hun startede sit bloggerforum. 
Om et fællesskab, et univers - hvor der plads til gråzoner og til at være præcis den man er. 
Håber du vil læse med og måske har du også lyst til at dele noget du har på hjertet.
Der er link i bio.
#blogindlæg #blogger #delmedos #mangfoldighed #duergodnok #nogetpåhjerte
Er du gode venner med din badevægt? 🤪 måske at du kender en - som også har sat sin badevægt i skammekrogen - TAG vedkommende ❤️
#jegfinderselvud -
-
#kvinderudenfilter #detforsjov #vægttab #sunderelivsstil #vægttabsrejse #vægt #degas #kvindeunivers #delmedos #kenderdudet ? 🤪🥰
Man kan vel på mange måder sige, at livet er som havet. Der kan være bølger, som vil prøve at vælte dig omkuld - og som gør hvad de kan for at skubbe dig tilbage til hvor du startede - men når du så får kæmpet dig igennem dem - så er hele havet dit 👊🏻😍
-
-
Er der andre som finder ro ved lyden og synet af havet? 🥰🙌🏻 - og som synes at det her billede ser ganske fantastisk ud?
Det gør jeg! 
Og hvis ikke det skulle koste spidsen af en .. at bo tæt på havet, så gad jeg godt det! 🙏🏻 -
-
Jeg ønsker på vegne af mig selv @rikkeganertolsoe og @kvinderudenfilter.dk jer den dejligste dag’ 🌸
-
-
#havet #ocean #peace #boat #ro #wellness #livet #citater #tanker #kvinderudenfilter #nature #hvadelskerdu #life #goddag #kærlighed
Carina her 🙋🏼‍♀️
Drømmer du om ferie? Eller drømmer du om at bo så smukt et sted?
-
Det gør jeg når jeg ser på det her billede. 
Så drømmer jeg mig langt væk til et smukt, varmt og eksotisk sted. Jeg kunne sørme godt tage en lang ferie i varmen når der er trist og gråt herhjemme!
-
Vinterferien er lige rundt om hjørnet, skal i ud at rejse? Eller skal i noget andet spændende? Så vil jeg gerne høre hvad i skal herunder👇🏻
-
-
#kvinderudenfilter #kvinderudenfilterdk #drømmer #smukt #ferie #dør #vacation #vacationmode

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er indsendt af

Kvinderudenfilter.dk / Redaktionen

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar

Luk Menuen