10 gode råd til hvordan du slipper af med den søde tand

Picture of Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Du kender det sikkert. Den der forbandede søde tand, som man ville ønske at tandlægen bare lige kunne tage sig af, og måske endda hive ud. Væk med den, og alle de overflødige kilo den hiver med sig. Men, sådan fungerer det desværre ikke. Vi spurgte vores skønne læsere, hvad gør I? Hvad gør i for at undgå at overgive jer til den søde tand, som især melder sig ved aftenstid foran tv’et.

Efterfølgende spurgte vi, om der var stemning for at vi skulle dele de mange gode råd/fif der kom vores vej, og det var der stemning for, så dem får i her!

 1. ”Børst dine tænder eller drik lakrids te. ”

 2. ”Kikærteromkugler. Dem kan vi i øvrigt anbefale!

 3. ”Man flytter sig fysisk, evt. sætter sig i en anden stol fora tv’et – lukker øjnene og tænker 5 minutter frem.. Mærker efter hvorfor man er ’sliksulten’, inden at man på rutinen bare begynder at proppe sig med sukker inden sengetid. Det gør jo så absolut ikke noget godt for ens krop – og da slet ikke hvis man som jeg er over de 50 år.”

 4. ”Jeg har en regel som også har virket for et par veninder:, Jeg lader et stykke mørk chokolade (80%) smelte på tungen – det virker også selvom at man ikke kan lide det. Så skal der gå ti minutter. Hvis man så stadig er lækkersulten, så må man gerne gå til den. Men det er man aldrig – det virker for mig hver gang.”

 5. ”En kop sød the”

 6. Når sukkertrangen går helt amok, nulstiller jeg med C9. Virker hver gang og jeg får mærket efter hvad min krop virkelig har brug for. Her under jeg lært jeg bla tricket med grape frugt med kanel på ”
  (C9 er er 9 dages program hvor du kickstarter din krop og dine vaner. Det er god mad, gode råvarer, kosttilskud og shakes bla.)

 7. ”Jeg laver pt rå æblekage. Riv lidt æbler kom noget (meget lidt) æblerasp på og evt cheasy youghurt kokos eller vanilje eller skyr eller creme fraishe fra 5% til di selv har lyst til eller pisket fløde.
  Som en sundere variant af fløde kan du piske 1/3 del fløde når det er stiv piskes 2/3 youghurt. Server med lidt nødder og æblerasp på.
  Spises med det samme, da æblet bliver brunt og det tager 2 min at lave”

 8. ”Gulerødder og agurker med sund dip til eller et æble med skyr og lidt vaniliepulver plejer at være løsningen her – hvis den et helt gal, så lidt nødder og rosiner og en kop the med lidt honning”

 9. ”Lakrids the eller et glas Pepsi Max er mit bedste bud”

 10. ”Dadelkugler med raw kakaonips.”


Vi håber at i kan bruge det til noget, og at i får vinket farvel til den søde tand, hvis den altså er uvelkommen hos jer. Tak til vores søde læsere, for at bidrage med gode tips, råd og egne erfaringer.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Læs flere indlæg

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »