Fordømte havregrød!

Min baby vil ikke spise min hjemmelavede mad.. tværtimod…. Så troede man lige at Emma endelig gad spise sin havregrød. Men det blev heller ikke til noget denne gang.

Hun vil bare ikke have mors hjemmelavet mad. Jeg har aldrig tænkt på min mad som værende noget hundeæde, men Emma vil ikke spise det.

I starten fik hun det der færdige mad som man køber på glas. Og pulvergrød. Hun skulle jo kun lige have nogle små smagsprøver, så det kunne ikke rigtig betale sig at stå og lave en hel masse. Men jeg var fast besluttet på at når hun blev de 6 måneder, så skulle hun have hjemmelavet mad.

Dagen kom hvor Emma fyldte 6 måneder. Allerede dagen efter stod jeg i køkkenet. Nu skulle der laves mad. Kartoffelmos, gulerødder, kødboller, pærepure, æblegrød. Der var ingen grænser for hvad der kunne komme ned i den blender. Endelig færdig. 20 små bøtter og 16 fyldte fryseposer rigere. Så er der til et par dage.

Morgenen efter startede jeg ud med at lave en dejlig portion havregrød. Nu skulle det være slut med diverse pulvergrød. Hun fik hagesmæk på og så fløj flyvemaskinen ind i Emmas mund som stod på vid gab. Det gør den altid når hun får grød. Pludselig begyndte hun at sidde og lave bræklyde og gispe som om hun var ved at blive kvalt i det. Til sidst hostede hun og nægtede at åbne munden for en ny flyvemaskine. Måske konsistensen var lidt for grov til hende. Tilbage på pulvergrød.

Så var det tid til aftensmad. Jeg fandt en bøtte frem med kartoffel, gulerødder og kødbolle. Alt sammen fint blendet. Jeg gav hende en skefuld, hun lavede bræklyde og kastede til sidst op. Nå okay, hun skal nok lige vende sig til det.

Noget tid efter var vi på besøg hos min chef og hans kone. Hun havde lavet øllebrød og spurgte om hun skulle give Emma en portion. Det kan du godt prøve, men hun spiser ikke hjemmelavet mad. Og hvad skete der. Ungen slugte den ene skefuld efter den anden. Vi omformulerer lige. Emma spiser ikke det mad hendes mor laver, men ellers er der ingen problemer. Chefens kone smiler og spørger så om jeg ikke vil have en portion med hjem…

I går blev Emma så 7 måneder. Nu skulle vi da prøve den havregrød igen. Hun var jo blevet ældre og kunne måske nok spise noget med lidt mere fast konsistens. Der kom en skefuld ind i munden og som min mand sagde, det er den grimmeste grimasse hun nogensinde har lavet. Fedt.

Mad på glas og pulvergrød here we come…

 

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar