Morlivet: Dagplejestart og Corona

Regitze Bonde

Regitze Bonde

Nu har jeg kun en lille måned tilbage af min barsel. Josefia er lige blevet 9 måneder og skal starte i dagpleje den 1. marts. Jeg har det ærligt talt lidt ambivalent med hele situationen. 

Det bliver virkelig mærkeligt at tiden med hende hjemme hver dag er slut. At hun nu skal ud i den store verden og “stå på egne ben”. Jeg ved godt at hun bare skal i dagpleje og jeg jo selvfølgelig er en del af det i starten. Men derefter skal min lille mus undvære mig hele dagen. Og jeg skal undvære hende. Jeg ved også godt at det nok er hårdere for mig end det er for hende. Hun elsker at være sammen med andre børn!

Jeg er bare ikke særlig god til når vi skal sige farvel til en tid vi aldrig vil få igen og velkomme en anden. Nu venter der en ny hverdag forude og det kan jeg godt blive lidt ked af at tænke på. Men jeg ved at hun vil elske at komme ud og få sig nogen legekammerater og ikke bare se på sin mor hele dagen 😅 

På den anden side så glæder mig helt vildt meget til at komme tilbage til arbejdslivet. Jeg skal være selvstændig i min egen lille hjemmeklinik med negle og vipper. Faktisk kan jeg slet ikke vente med at komme igang med det igen. Det kribler helt i mig når jeg tænker på det. Hvis jeg kunne ville jeg starte i morgen! 

Dog sætter Corona en stopper for det lige nu. Så selv hvis Josefia skulle starte tidligere i dagpleje, ville det ikke ændre det helt store på den front. Og jeg nyder også at gå hjemme med min lille mus – det er jeg på ingen måder træt af. Men jeg føler mig dog lidt ensom efterhånden, må jeg indrømme 😅 

Det er dog også lidt underligt at skulle sende sit allermest kæreste afsted til fremmede mennesker, i sådan en tid her. Hun kommer til at omgås folk som hun ikke normalt omgås og det sætter jo i forvejen fut i en masse sygdom og fremmede bakterier som hun lige skal vænne sig til. Jeg ved godt at man ikke sender syge børn afsted, men selv en lille snotnæse smitter jo som bare pokker når det omhandler små børn. 

Jeg håber bare at Corona’en snart kommer mere under kontrol og vi kan komme tilbage til en hverdag som vi kender bedre! Jeg kan heller ikke komme igang med min lille drøm om en hjemmeklinik, før der bliver åbnet op for det erhverv igen. Og når jeg starter vil jeg helst være sikker på at jeg ikke skal lukke ned igen en måned senere 🙈

Men vi må se hvad de første måneder af 2021 bringer. Jeg tror vi er mange der venter spændt på udviklingen af det hele og hvad det kommer til at betyde for vores kommende år. 

Er der nogen af jer der har fået udskudt jeres drømme grundet pandemien? 😩

De kærligste hilsner Regitze

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Hej jeg heder Søren jeg tror selv
    På min genfødsel jeg glæder mig til at
    Komme ind i en livmoderen igen som
    En lille pige. Mvh Søren Arendt Petersen

Skriv et svar

Regitze Bonde

Regitze Bonde

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg