Regitze Bonde

Send en email til Regitze

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Regitze, kan du sende hende en email her.

Det er lidt (læs: meget) svært for tiden, at sætte ord på hvem jeg egentlig er – og det er faktisk super skræmmende.

Jeg er ”officielt” syg med en depression igen, i en alder af 27 år. Jeg føler at mit indre puslespil er blevet revet ned fra pladen, hvor jeg havde bildt mig selv ind at det så småt var ved at blive samlet, men nu ligger det hulter til bulter. Nogle af brikkerne er endda også forsvundet i kaosset.

Så her på min blog, vil jeg prøve at dele min rejse tilbage til mig. Min rejse hvor jeg skal prøve at finde mig selv igen, og nok også finde ud af hvem jeg skal være fremover. Min rejse til også at blive et bedre menneske og finde ud af hvad der er vigtigt for MIG. Det er nok det eneste gode ved at stå i sådan en situation – en situation hvor du bliver fuldstændig brudt ned, og ikke ved hvem du er længere – du får muligheden for at bygge dig selv op, præcis som du gerne vil være.

Jeg vil dele nogle af de tanker mit hoved fylder mig med, min hverdag, det der gør mig glad og det der er svært. Så hvis det giver mening for dig, håber jeg at du har lyst til at følge med, både på de gode og de dårlige dage.

Regitze Bonde

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Regitze's indlæg

instagram
For 3 år siden kom denne lille guldklump ind i mit liv og tog mit hjerte med storm! Min kærlighed til hende, er noget helt særligt ❤️ .
Hun er den sødeste, kærligste, mest omsorgsfulde og humoristiske lille pige. Jeg er så stolt af at jeg kan kalde mig gudmor og faster til hende! Tænk at jeg er så heldig, at få mit liv beriget på den måde - tak @michelladornhoff og Morten ❤️ . Hun fortjener det bedste i hele verden!
Stort tillykke med din 3. fødselsdag, lille skat! 🇩🇰
Efter frokost hos min farmor og farfar i dag, har jeg brugt eftermiddagen sammen med denne søde lille gut (og hans mor), som jeg er så heldig at stå fadder til!
Vi er så gode venner og man kan ikke andet end at blive i godt humør af hans selskab, han er SÅ SØD 😍 jeg var også så heldig at få en lille gave af ham - i form af min trøje med gylp - tak Marcus 😂 .
Den er heldigvis lige til at vaske og jeg skal vel efterhånden til at vænne mig til det scenarie, lillepigen kommer jo snart til verden og jeg var selv et kæmpe gylpebarn, så det lover jo godt 😂🙏🏽 .
#lillemarcus
Der blev holdt babyshower for min helt vidunderlige veninde @tanjachristiansen_ i dag - og hvor er det bare dejligt når man virkelig kan tage fusen på en person, så de bliver oprigtigt overrasket! Hun blev så glad og rørt og det var den hyggeligste dag i selskab med en masse søde piger ❤️ .
Jeg er glad for at jeg kunne være med til at give dig en helt uforglemmelig dag og jeg glæder mig så meget til at møde jeres lille prins snart 👶🏼💙 .
#babyshower #veninderforlivet #venskab #surprise
I dag går vi ind i uge 24 - lillepigen er virkelig vokset de sidste par uger og min længe ventede babybule er blevet så flot nu! 😍 jeg elsker at jeg endelig kan gå i stramme kjoler og føle mig pisse smuk! Vi er et ret godt team - mig og hende den lille 😍 .
Tak til min søde svigerinde for at lege fotograf, det er så dejligt når nogen har lyst til at forevige ens vej igennem livet ❤️ .
#firsttimemommy #preggolife #babybum #babygirl #week24 #uge24 #april2020
Jeg har haft den dejligste juleaften, som også har været min første juleaften væk fra mine forældre. Ja - jeg har altså i 28 år holdt jul sammen med min mor og far 😅 de sidste to år har Jakob holdt jul sammen med min familie - af egen fri vilje, ingen tvang! Men i år var det på tide, at tage springet og holde med hans familie ❤️ .
I går (den 24. december), var også dagen hvor der var lige præcis 4 måneder til at jeg har termin, så det gjorde lige dagen lidt ekstra særlig 😍 .
Tusind tak til den ene halvdel af verdens bedste svigerfamilie, for en skøn aften med dejlig mad, en masse fantastiske gaver og ikke mindst for dejligt selskab! ❤️ .
#christmas #family #uge23 #april2020
Luk Menuen