Graviditets-update: Skavanker, vægtøgning og jordemoder konsultation

Picture of Regitze Bonde

Regitze Bonde

Det spidser til efterhånden og jeg kan godt mærke at kroppen begynder at blive tungere. Med kun 2,5 uges tid til termin, er der så småt ved at dukke nogle nye skavanker op. 

Til mit graviditets-cv kan jeg nu tilskrive:

Hævede ben, ankler og fødder. Flere plukveer. Daglige jag og smerter nederst i maven/underlivet (det hoved det trykker lidt på nerverne). Absolut ingen kondi. Ekstrem træthed og intet overskud.

Men ellers går det godt (bortset fra den dumme sygdom der ikke er gået helt væk endnu)! Jeg er dog sikker på at det kunne være meget værre. Vægten siger indtil videre +8 kilo fra min normalvægt. Selvom det ikke er noget voldsomt, så er det alligevel liiiiidt skræmmende at se tallet på vægten være højere end nogensinde før. Det tænker jeg at mange vil kunne nikke genkendende til 😅 man er vel en kvinde. Jeg er spændt på hvad slutvægten ender på. Der kan trods alt være nogle uger tilbage før hun kommer endnu. 

Jeg var til jordemoder i torsdags (og igen i dag faktisk), hvor hun skønnede lillepigen til at veje omkring 2600 gram indtil videre. Hvis det er rigtigt, kommer hun nok til at passe meget godt med hvad jeg havde regnet med, at hun ville veje. Jeg har hele tiden tænkt omkring 3000 gram (til termin), baseret på hvad Jakob og jeg vejede ved vores fødsler. Selvom det selvfølgelig ikke er nogen garanti at hun bliver samme størrelse som os. Uanset hvad er hun helt perfekt og jeg glæder mig så meget til at møde hende! 

I torsdags lå hun ikke helt fast med hovedet endnu, men var så småt på vej til det. Det er bare fedt at vide at hun i hvert fald ligger ligesom hun skal. Hun kan jo faktisk komme når som helst 😍 vi er i hvert fald så småt ved at være 100% klar til hendes ankomst! 

Min mavefornemmelse siger dog at hun kommer indenfor de næste to uger, men måske jeg er helt ved siden af. Jeg kan ligeså godt ende med at gå to uger over jo 😂 det er så spændende og jeg glæder mig til at føde nu! Ikke til at komme af med maven, den elsker jeg stadig – men til at opleve en fødsel på min egen krop. Det bliver fedt endelig at kunne snakke med om det, når andre gør. Og selvfølgelig til at føle mig lige så pisse sej, som alle de andre kvinder der har gennemgået en fødsel! 💪🏽

Det var bare lige en lille opdatering fra mig, her midt i al Corona-kaos-tiden. Jeg lader den heldigvis ikke gå mig så meget på, eller bekymre mig så meget. Jakob er stadig frisk som en havørn. Det håber vi at han bliver ved med at være. Så er det i hvert fald ikke sygdom, der forhindrer ham i at være med til fødslen. Det var lidt en bekymring jeg havde, som jeg har skrevet om i mit sidste indlæg. Det kan du forresten læse her 👇🏽

https://www.kvinderudenfilter.dk/blog/skal-jeg-foede-med-corona-virus/

Tak fordi at du følger med her på min blog ❤️

De kærligste hilsner Regitze

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Monique Westermann

    Hvor bliver det spændende, nu der kun er få uger til at hun kommer 😍

    1. Regitze Bonde

      Ja det er så spændende altså! Også bare at hun kan komme når som helst faktisk 😍

Skriv et svar

Picture of Regitze Bonde

Regitze Bonde

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg