Del med os, støt op om kvinder

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk er skabt til dig, og for dig. Kvinderudenfilter.dk er for alle kvinder, som har noget på hjerte. Som har noget at dele. Har du nogensinde tænkt: ”Gad vide om det bare er mig?” ..mig som tænker sådan.. Mig som føler sådan? Ved at dele hos Kvinderudenfilter.dk, finder du ud af, at du ikke er alene. Ved at dele hos Kvinderudenfilter.dk – inspirerer du muligvis andre kvinder til også at turde, lidt mere..

Det var min mission dengang jeg startede Kvinderudenfilter.dk. At skabe et sted, en online platform, et fællesskab, et univers – hvor der er plads til gråzoner og præcis den man er. Man behøver ikke at være nogen ’særlig’, eller kunne noget specielt. Man behøver bare at være til, da det alligevel er det som størstedelen af Danmarks kvinder bedst kan relatere til. Hverdagens strabadser, almindelige problemstillinger som vi alle har eller har haft – leverpostejmadder og børne gråd. Eksempelvis.
Er det glamourøst? Nej. Men det er virkeligt og ærligt.

Alle kvinder kan dele med os. Om du har lyst til at være inderlig, vise sårbarhed, dele erfaringer og gode råd, eller at dele humor og være kæk  – det er helt op til dig. Du kan være helt anonym, eller dele med dit navn. Vi sender dig ikke i en specifik retning, eller kommer dig ind under faste rammer. Det er forskellighed som vi ønsker at vise. Så du skal dele præcis det som du føler for, og på den måde som Du synes.

Hos Kvinderudenfilter.dk har vi også et helt fantastisk fællesskab blandt vores faste bloggere, som jo løbende deler i de forskellige kategorier på Kvinderudenfilter.dk. At være mor, karriere, livsstil, selvudvikling, hverdagsliv m.fl. Og vi elsker at møde nye mennesker. Vi holder løbende events – så måske at vi møder dig en dag.

Dette udtaler nogle af de kvinder, som har delt med os:

Jeg fik mulighed for at blive læst på en seriøs platform.

“Jeg delte “Den røde løber” fordi jeg gentagne gange begår den samme fejltagelse omkring mænd. Mine veninder som jeg snakker med har det ligeså og kunne nikke genkendende til det – derfor sendte jeg det ind. Jeg har fået positiv feedback og fået en mulighed for at blive læst på en seriøs platform.”

Jeg blev stolt da den blev delt på Kvinderudenfilter.dk

“Jeg delte min historie, fordi den krævede mod, og jeg fandt ud af at det måske ikke var så farligt alligevel, og så syntes jeg det var en lidt sjov historie. Jeg blev meget stolt da den blev delt på kvinder uden filter. Mine veninder syntes det var sejt og modigt.”


Jeg havde behov for at sætte ord på nogle følelser, dilemmaer og frustrationer

“Jeg havde behov for at sætte ord på nogle følelser, dilemmaer og frustrationer, som var så dybe og svære, og ufærdige, at de ikke kunne udtrykkes til de mennesker jeg havde nærmest. Måske både for at skåne mig selv om mine kære. Tanker der skulle deles og udtrykkes før jeg blev klar over hvor meget de betød, og hvor meget jeg burde bruge kræfter på at handle på disse følelser og gøre op med frustrationerne. Jeg fik gode kommentarer, og selvom dette ikke var baggrunden for et svært valg, så gav det alligevel en styrke til at tænke nærmere over fremtidige beslutninger. Jeg stod overfor et svært valg i mit forhold, og der var så mange tanker bag, og så meget der gjorde ondt og som jeg vidste ville fortsætte. En længsel som jeg ikke kunne få opfyldt hvor jeg var, og derfor endte med at handle på. Jeg er ikke i tvivl om at mit valg var rigtigt! Hvad fremtiden så bringer er ikke lysende klart, men jeg har mod på det, og føler mig lettere om hjertet. Det er det jeg bruger kvinderudenfilter til – tak for det!” / Løvinden


Jeg håber at du vil føle dig fristet til at dele, tak fordi at du læste med.

Kærligst Rikke Ganer-Tolsøe
Stifter af og CEO hos Kvinderudenfilter.dk

Denne artikel er skrevet af vores stifter

Rikke Ganer-Tolsøe

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Læs flere indlæg

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »