Du har …Mette!

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Så kom dagen ,dagen hvor jeg fik svar fra lægen ,kendte jo egenlig godt resultatet fordi jeg ikke var i tvivl da jeg kontaktede lægen.

Tilbage i april var jeg ude og gå med en studie veninde ,vi forberedte os til vores uddannelse som skyggevejledere vi valgte at gå en tur og jeg troede bare det var en lille tur ,det viste sig at være en tur på næsten 4 kilometer også tænker i sikkert EJ Mette stop med at piv ,men jeg kan ikke gå lange tur og det vidste min studie veninde jo ikke ,jeg passer ind og går med på hendes daglige rute som hun første sagde da vi var over halvvejs,skidt pyt.

Men altså sagen er den at vi gik og da vi næsten var tilbage ved huset knækker mine ben fuldstændig sammen under mig, ingen af os ser noget der ligger intet på vejen andet en mig som er 166 lang på vejen ,aner ikke hvad der skete men det gjorde ondt jeg havde slået mig ,små skræmmer og en arm der gjorde ondt ,men hov nej vent lige der var noget nyt min HOFTE gjorde nas virkelig nas ÅHHH nej kan jeg huske jeg tænkte !!

Og hvad sker der så nu efter ???

Absolut ingen ting jeg overhøre alt som jeg er mester i ! men min arm får det bedre og det vidste jeg for den har jeg haft ondt i længe pga en anden ulykke ,men jeg går og har fortsat ondt i hoften og det bliver så slemt at jeg nærmest ikke kan gå ,stå el løbe og det bliver så slemt at jeg ikke kan holde på vandet og jeg nærmest heller ikke kan komme ud af sengen om morgenen,det svir ned i siden af mine hofter mine ben sover og snore helt vildt det er ganske enkelt ikke sjovt længere !😥

Kontakter så lægen som kan se på mig jeg har opgivet ,blikket i mine øjne bekræfter også overfor ham -HJÆLP MIG !Og det gør han vi snakker om hvis nu det er den tanke jeg går med ,om jeg så vil under kniven og om jeg også vil til fysioterapi ,men det er udelukket fra min side har gået til det de sidste 18 år uden nogle form for bedring ,så der får jeg lukket den samtale, ang operation må vi tage når der er vished om hvad der er galt -END OF STORY!

Han henviser mig efter vores samtale til Røngen og det var jeg den 18.7.21 og den 21.7.21 kommer svaret men min læge kontakter mig ikke så jeg sætte mig og skrev til lægen om han havde nogle svar til mig og det havde han!

LUCKY ME!!

Det var bestemt ikke gode nyheder og det var det som jeg gik og frygtede ! 

Jeg har slem slide gigt i begge mine hofter ligesom min mor -ligesom min onkel og sikkert også ligesom min mormor ,jeg er 43 år og jeg har slide gigt i hele min krop nærmest 🤦🏼‍♀️

Men jeg holder modet oppe og har taget en beslutning over længere tid ,jeg kan ikke fortsætte som sosu hvor end jeg gerne ville men det gavner mig ikke ,jeg har frasagt mig alle former for behandling ,nu vil jeg sætte fokus på at lytte til min krop og dens signaler og arbejde mig op ad stigen med mine virksomheder, og hvor er jeg glad for jeg i 2 år har arbejdet med mig selv og nu kan se mit liv går i en anden retning og jeg snart er færdig som ep coach & terapeut (mangler kun eksamen) og at jeg også har mine webshops jeg kan leve af ,men der skal bruges noget tid på det for kan lige knap betale mine faste udgifter ❤️

At jeg nu ikke kan tage mine vilde beslutninger ,gør nu at jeg må begrænse mig og det er på en måde dejligt for det giver luft i min økonomi, så jeg kan komme ud på den anden side og sige jeg opnåede det jeg ville for nu ❤️

Jeg har slide gigt jeg er IKKE slide gigt !

Tak fordi i læste med det betyder alverden❤️

Pas på din krop og lyt til den når nok er nok,jeg gjorde det ikke da tid var ,jeg håber du lytter til din krop og hjerte for jeg ønsker dig kun det bedste af det bedste❤️

Kærligst Mette Moff

instagram
Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg