Skab dig det du mangler

Mette Moff

Mette Moff

Det nytter simpelthen ikke at du bare tror at livet du ønsker, bare kommer helt af sig selv, fordi det gør det bare ikke. Det ved jeg bedre end nogen anden. DU SKAL VÆRE SKABT TIL MODSTAND.

Jeg har nu været selvstændig power kvinde i tusinder af år ,ej okay men længe og jeg har virkelig taget mine kampe. Og nej, jeg har ikke tænkt mig at STOPPE fordi folk siger; “ METTE GI’ DOG OP”🙈

“Hvorfor?”siger jeg….! og her får I en kæmpe sandhed, lige fra mit lille bankende hjerte 🤗

Helt fra begyndelsen hvor jeg begyndte at skabe mit UNIVERS MYDREAMS.DK💪

Er I klar…? jeg er TOTAL hudløs ærlig… om du vil grine….græde eller hvad du vil, er for mig ligegyldigt, for jeg er en KÆMPE FIGHTER! IKKE én der bare siger “EJ det her går sku ikke, jeg DROPPER DET BARE!” 👇

Læs med her: 👇

Det var en sen vinter aften… og jeg tager jer helt tilbage til 2007, hvor hele vores eventyr startede. Ikke at det var min mands eventyr, men det var mit. Siden jeg var en lille pige på bare 10 år, har jeg haft den drøm. En dag skal jeg skabe et UNIVERS, med det jeg elsker allermest at lave. Jeg skulle designe og jeg skulle sy. Jeg havde ENDDA en drøm om at flytte til Paris. Der skulle jeg skabe det liv jeg ønskede. Meeen det ændrede sig og jeg gik i lære som beklædningsoperatør. Men det stoppede også, da jeg havde for mange kæresteproblemer, så det holdte heller ikke. Men drømmen stoppede ALDRIG. Jeg holdt fast! Jeg ved ikke om I husker serien GLAMOUR – the bold and the beautiful. Men det gør jeg. Det var/er min yndlingsserie. Når jeg var på ferie, måtte mine bedsteforældre optage den til mig. Jeg var bidt af mode og jeg elskede at skabe tøj med min mormor. Det er bestemt noget vi har til fælles og det nyder jeg. Jeg elsker når vi snakker i telefon eller ses. Så spørger hun altid “Mette, hva’ har du på menuen til næste stykke tøj?” Jeg ville ønske jeg kunne diske op med 100 designs. Nej, lad mig bare sige 1000 stk forskellige designs, for jeg brænder virkelig for det. Men det har jeg ikke råd til. Men det er egenlig også ligegyldigt, for jeg skaber alt fra bunden og jeg laver èt stykke tøj, hen ad vejen.  lige nu har jeg 4 designs og DE ER MINE og de er skabt af mig og KUN MIG! 💪

Jeg blev stillet et spørgsmål her den anden dag: “Mette, hvis du vandt 2 millioner kr., hvad ville du så bruge dem på?” Jeg svarede med det samme, at hvis jeg var så heldig, ville jeg vækste mit 3 barn og skabe det liv jeg altid har drømt om og så ved jeg at alt andet ville komme helt af sig selv uden kamp. Men inderst inde, vil jeg helst skabe alt selv fra bunden. Jeg ville kun være stolt, hvis jeg kunne gøre alt selv, helt alene eller med min datter og søn. Jeg har skabt mig noget helt unikt.

For det er sådan jeg har formået at komme hertil. Jeg har valgt mine kampe og jeg har fejlet og sejret. Mine bedste år var fra 2014 til 2016. 2 fede år, men de resterende 10 år, har været en kamp uden lige. Op og ned af stigen og jeg har en kæmpe rygsæk med erfaring, som jeg brænder for at dele ud af. Så derfor har jeg nu valgt at blive COACH, så jeg kan hjælpe andre iværksættere med at få succes, og fejle! For det kommer man ikke udenom. Vi er ikke perfekte og jeg vil ikke være perfekt. Jeg elsker at være uperfekt!!!

Nu tænker I sikkert, “Mette, 10 års spild, er det hvad du fortæller os?” Nej, 10 år er ikke spildt. Vi startede MyDreams op med noget, der lignede et KÆMPE 0 og ja vi skabte en kæmpe gæld. Hvor meget det var, er sgu egenlig ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at det var en drøm. Det startede som en hobby, i et lille hus midt i Osted i december 2007. En dag jeg ALDRIG noglesinde vil glemme. En dag som altid vil være printet i mit sind. Den dag, 1.12.07, blev mit barn nr. 3 født. Det vildeste eventyr! Et eventyr jeg fortsat vil bygge på og jeg har altid sagt, at det ikke skulle blive stort, som en kæde. Men lad det ramme mig, for det er NEMLIG, der jeg nu vil tage det hen. Jeg vil bygge det største univers og jeg gør det med min familie, mine venner og bekendte for jeg fortjener det, FANDME gør jeg! Du kommer ALDRIG til at kunne tage mig ned fra denne piedestal, for jeg vil kæmpe med mine børn ved min side, så længe jeg står på mine ben og så længe jeg trækker vejret. Jeg vil sige dette til mine børn, børnebørn og oldebørn, at jeg fulgte min drøm og jeg nåede at skabe lidt af det jeg drømte om. Jeg lever ikke af min virksomhed idag, men det KOMMER JEG TIL EN SKØNNE DAG – igen🙏🏻

Jeg får bygget mit UNIVERS som jeg ønsker det og det syntes jeg også du skal gøre! JA DIG DERUDE, der læser med. Du skal tage hvad du fortjener, og så skal du gøre det stort. Gør det ikke halvt, gør det helt. Jeg lover dig, du kan skabe historie for dig selv, hvis du ønsker dette !!

Så find din power kvinde /mand frem og skab så det liv du altid har drømt om 💪

Held og lykke fra en iværksætter, der aldrig giver op og gerne hjælper dig til dine højder, men det bliver hårdt arbejde. Ingen har sagt det er nemt at skabe😬

⭐️Jeg er iværksætter til jeg dør ⭐️

Kærligst Mette Moff

instagram
Uanset hvad jeg har besluttet mig for vil MyDreams altid bo dybt i mit hjerte ❤️
-
Folk er nysgerrige pt og det er også helt ok , jeg tager mig tid til at svare i det tempo der passer mig ,jeg skal gå ind i 2020 med den tanke at det ikke er SLUT 💕
-
Da jeg var 10 år gammel fandt jeg på dette navn som jeg en dag skulle drive forretning med og det blev en realitet i 2007 det år betyder så meget for mig , men desværre har jeg så meget rod i min ØKONOMI og det er helt og aldeles min egen skyld 🙄
-
Det kan ikke betale sig at skælde og smælde på sig selv og derfor har jeg nu valgt at få ryddet op engang for alle og @tessietttt jeg er så beæret over du tog kontakt til mig og ville arbejde sammen med mig og jeg vil så gerne have en samarbejde med dig det skal du vide❤️men det hænger og jeg ved det nok skal blive til noget på et tidspunkt 🙏🏻
-
@tessietttt man kan altid sige hvis bare du havde kontaktet os før kunne det måske ha været reddet og jeg havde smidt alt og taget chancen men pt er der en del på spil men et samarbejde det får vi på benene på et tidspunkt også giver vi den max gas ❤️🙏🏻
-
Må i alle sove dejligt jeg kan mærke jeg trænger til ferie og den er lige om hjørnet❤️
-
⭐️ @mettemoffsunivers ⭐️
-
#dreamscometrue #newbeginning #newyear2020 #hope #dreamsformydreams #mydreams #lovemyfirm #tessie #newpartnerin2020
❤️GLÆDER MIG❤️
-
Jeg dur ikke til DK når det er koldt så begynder jeg at kunne mærke mit gigt alle vegne , det bliver dejligt at komme lidt væk 🙏🏻
-
Jeg kan næsten ikke vente med at lande med mine 2 ben på spansk jord, jeg er ligeglad med om jeg kan bade bare det at komme væk fra stress og jag det er noget jeg kan bruge til noget ❤️
-
Hvis jeg skulle sige bare 1 ting så skulle jeg for længe siden ha lyttet mere til mig selv og min krops signaler 🤗
-
Men dengang var jeg bare ikke klar HOLD NU OP hvor har jeg rykket mig på meget kort tid og hos mig sker der ting og sager , jeg arbejder også meget på min bog pt og jeg glæder mig så UTROLIG meget til at få den udgivet ❤️
-
Jeg skal mødes med fotografen til januar og titlen på min bog er også fundet og jeg skal sende manus så jeg er lidt spændt 🙏🏻
-
⭐️tag jer en god nats søvn ⭐️
-
⭐️MetteMoff⭐️
-
#mettepigen #snartferietid #nyideer #ferietid #lykkelig #gladforlivet #haderstress #leverlivetibalance #selvkærlighed
🤪🤪SNART KLAR 🤪🤪
-
Så er der ikke lang tid til wauuuu , vi glæder os til at bryde traditionen i år 😱
-
Vi fejre nemlig ikke jul i år den er revet ud af kalenderen uhhhh det SKØNT 🙏🏻❤️
-
Takker min SKØNNE veninde @bettinabiel for at vi kunne få lov at låne hendes lejlighed i hele 9 dage 💕
🙏🏻TAK for hende 🙏🏻
-
Nå men en masse skal nåes inden afrejse på onsdag den 18.12.19 💕
-
Der skal rettes til på hjemmesiden så der er gode tilbud der resten af julen , sidste dag vi sender ud inden jul er den 17.12.19 kl 12.00🤗
-
Jeg er forresten lidt NYSGERRIG hvad skal i MON til jul 🤪
-
TAG jer en møg lækker FREDAG D.13!!
-
⭐️MetteMoff⭐️
-
#rejser #ferietid #ferielejlighed #familietid #kærlighed #sommer #varme #hygge #natur #pool #FRIHED!
Del gerne denne artikel
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Luk Menuen