Skab dig det du mangler

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Det nytter simpelthen ikke at du bare tror at livet du ønsker, bare kommer helt af sig selv, fordi det gør det bare ikke. Det ved jeg bedre end nogen anden. DU SKAL VÆRE SKABT TIL MODSTAND.

Jeg har nu været selvstændig power kvinde i tusinder af år ,ej okay men længe og jeg har virkelig taget mine kampe. Og nej, jeg har ikke tænkt mig at STOPPE fordi folk siger; “ METTE GI’ DOG OP”🙈

“Hvorfor?”siger jeg….! og her får I en kæmpe sandhed, lige fra mit lille bankende hjerte 🤗

Helt fra begyndelsen hvor jeg begyndte at skabe mit UNIVERS MYDREAMS.DK💪

Er I klar…? jeg er TOTAL hudløs ærlig… om du vil grine….græde eller hvad du vil, er for mig ligegyldigt, for jeg er en KÆMPE FIGHTER! IKKE én der bare siger “EJ det her går sku ikke, jeg DROPPER DET BARE!” 👇

Læs med her: 👇

Det var en sen vinter aften… og jeg tager jer helt tilbage til 2007, hvor hele vores eventyr startede. Ikke at det var min mands eventyr, men det var mit. Siden jeg var en lille pige på bare 10 år, har jeg haft den drøm. En dag skal jeg skabe et UNIVERS, med det jeg elsker allermest at lave. Jeg skulle designe og jeg skulle sy. Jeg havde ENDDA en drøm om at flytte til Paris. Der skulle jeg skabe det liv jeg ønskede. Meeen det ændrede sig og jeg gik i lære som beklædningsoperatør. Men det stoppede også, da jeg havde for mange kæresteproblemer, så det holdte heller ikke. Men drømmen stoppede ALDRIG. Jeg holdt fast! Jeg ved ikke om I husker serien GLAMOUR – the bold and the beautiful. Men det gør jeg. Det var/er min yndlingsserie. Når jeg var på ferie, måtte mine bedsteforældre optage den til mig. Jeg var bidt af mode og jeg elskede at skabe tøj med min mormor. Det er bestemt noget vi har til fælles og det nyder jeg. Jeg elsker når vi snakker i telefon eller ses. Så spørger hun altid “Mette, hva’ har du på menuen til næste stykke tøj?” Jeg ville ønske jeg kunne diske op med 100 designs. Nej, lad mig bare sige 1000 stk forskellige designs, for jeg brænder virkelig for det. Men det har jeg ikke råd til. Men det er egenlig også ligegyldigt, for jeg skaber alt fra bunden og jeg laver èt stykke tøj, hen ad vejen.  lige nu har jeg 4 designs og DE ER MINE og de er skabt af mig og KUN MIG! 💪

Jeg blev stillet et spørgsmål her den anden dag: “Mette, hvis du vandt 2 millioner kr., hvad ville du så bruge dem på?” Jeg svarede med det samme, at hvis jeg var så heldig, ville jeg vækste mit 3 barn og skabe det liv jeg altid har drømt om og så ved jeg at alt andet ville komme helt af sig selv uden kamp. Men inderst inde, vil jeg helst skabe alt selv fra bunden. Jeg ville kun være stolt, hvis jeg kunne gøre alt selv, helt alene eller med min datter og søn. Jeg har skabt mig noget helt unikt.

For det er sådan jeg har formået at komme hertil. Jeg har valgt mine kampe og jeg har fejlet og sejret. Mine bedste år var fra 2014 til 2016. 2 fede år, men de resterende 10 år, har været en kamp uden lige. Op og ned af stigen og jeg har en kæmpe rygsæk med erfaring, som jeg brænder for at dele ud af. Så derfor har jeg nu valgt at blive COACH, så jeg kan hjælpe andre iværksættere med at få succes, og fejle! For det kommer man ikke udenom. Vi er ikke perfekte og jeg vil ikke være perfekt. Jeg elsker at være uperfekt!!!

Nu tænker I sikkert, “Mette, 10 års spild, er det hvad du fortæller os?” Nej, 10 år er ikke spildt. Vi startede MyDreams op med noget, der lignede et KÆMPE 0 og ja vi skabte en kæmpe gæld. Hvor meget det var, er sgu egenlig ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at det var en drøm. Det startede som en hobby, i et lille hus midt i Osted i december 2007. En dag jeg ALDRIG noglesinde vil glemme. En dag som altid vil være printet i mit sind. Den dag, 1.12.07, blev mit barn nr. 3 født. Det vildeste eventyr! Et eventyr jeg fortsat vil bygge på og jeg har altid sagt, at det ikke skulle blive stort, som en kæde. Men lad det ramme mig, for det er NEMLIG, der jeg nu vil tage det hen. Jeg vil bygge det største univers og jeg gør det med min familie, mine venner og bekendte for jeg fortjener det, FANDME gør jeg! Du kommer ALDRIG til at kunne tage mig ned fra denne piedestal, for jeg vil kæmpe med mine børn ved min side, så længe jeg står på mine ben og så længe jeg trækker vejret. Jeg vil sige dette til mine børn, børnebørn og oldebørn, at jeg fulgte min drøm og jeg nåede at skabe lidt af det jeg drømte om. Jeg lever ikke af min virksomhed idag, men det KOMMER JEG TIL EN SKØNNE DAG – igen🙏🏻

Jeg får bygget mit UNIVERS som jeg ønsker det og det syntes jeg også du skal gøre! JA DIG DERUDE, der læser med. Du skal tage hvad du fortjener, og så skal du gøre det stort. Gør det ikke halvt, gør det helt. Jeg lover dig, du kan skabe historie for dig selv, hvis du ønsker dette !!

Så find din power kvinde /mand frem og skab så det liv du altid har drømt om 💪

Held og lykke fra en iværksætter, der aldrig giver op og gerne hjælper dig til dine højder, men det bliver hårdt arbejde. Ingen har sagt det er nemt at skabe😬

⭐️Jeg er iværksætter til jeg dør ⭐️

Kærligst Mette Moff

instagram
Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg