Send en email til Mette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Mette, kan du sende hende en email her.

Hej! Jeg hedder Mette Marie Moff Andersen. Jeg er 40 år gammel, født og opvokset i Ringsted sammen med min mor, Dorthe Lykke Nielsen og mine bedsteforældre.

Jeg er LYKKELIG gift med Brian, min bedste ven fra barndommen, vi har været sammen siden vi var 16-17 år gamle. Vi har 2 børn sammen. Silas på 12 år og Cecilie på snart 17 år, og så har vi to dejlige hunde-børn. Vi bor i et stort hus med en kæmpe grund under fødderne lidt udenfor Ølstykke.

Til daglig driver jeg min ELSKEDE webshop MyDreams.dk. Vi har snart haft den i 12 år. Mit hjerte brænder for mode og har altid gjort det, jeg er syerske og er igang med at få mit eget brand stablet på benene, jeg har en stor passion indenfor mode.

Jeg er en meget spontan pige, jeg elsker bare livet helt ind til knoglerne. Jeg er en skrup tosset pige til tider eller lad mig sige hver dag. Jeg elsker at drille, og så fortæller folk mig at jeg har TOTAL sort humor og ja, der er heller ingen tvivl om at jeg er en kæmpe drømmer/iværksætter.

Men velkommen til mit lille METTE univers hvor jeg vil tage dig rundt i mit liv. Jeg håber at du vil følge med i mit liv og rejser, for dem bliver der mange af.

Mette Moff

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Mette's indlæg