Ja så gik der tid med det ..!

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Pyha det godt nok længe siden jeg har skrevet herpå bloggen så nu syntes jeg det var tid til i skulle høre hvad jeg har gået rundt og lavet det sidste halvandet års tid GUD det lang tid siden😱

BUT ANY WAY i back -back again !

Det har været en vild rejse jeg har været på den tid jeg har været væk men det råder jeg bestemt bod på nu her har godt nok savnet at blogge kan jeg mærke😝

weeee dejligt at være tilbage!! nu har jeg så mega meget jeg kan dele ud af og der kommer lidt ad gangen, jeg lover det bliver ikke kedeligt ,jeg er sku kommet i kontakt med meget de seneste 1,5 år.

I 2019 påbegyndte jeg to uddannelser min oppeguide uddannelse ved Mette Holm og hvis ikke du ved hvem hun er så find google frem ,så vil du kunne læse om hende ,men det her skal handle om mig om hvorfor jeg ikke har blogget noget længe ,udover jeg læste til oppeguide startede jeg også en større uddannelse som EP coach og terapeut og det har taget utrolig meget af min tid.

Jeg blev færdig med alle mine levels på min uddannelse som EP coach og terapeut her i april i år 2021 og skulle ha været til eksamen for lige godt 1 uge siden ,men kunne bare mærke at jeg var nødsaget til at tage syge eksamen hertil november ,fordi jeg jo havde andre ting igang såsom min skyggevejleder uddannelse som jeg påbegyndte lige måneden før coronaen brød ud og ALT kom til at stå stille i noget tid.

Det har været en rimelig nem beslutning nu jeg kunne tage syge eksamen på den store uddannelse ,men så fik jeg taget min skyggevejleder uddannelse færdig og der var jeg til eksamen her den 18.5.21 den kunne jeg nemlig ikke udsætte så der er rigtig blevet rodet godt rundt i alt pga Corona.

Men nok om alt det Corona!! Den har ikke stoppet mig fra at leve mit fortsatte vilde liv med 1000 bolde i lufte ,udover jeg er igang med min EP coach og terapeut uddannelse er jeg også igang med en master uddannelse i kommunikation og speaking og det er møg spændende og mega hårdt det kræver meget og sådan er det jo den står jeg også færdig med i år ,plus jeg jo også har min familie og mine spirrende virksomheder som er mine små hjerte børn.

Men alt det vil jeg vente med at fortælle mere om ,syntes bare lige i skulle vide jeg har det fantastisk hvor jeg er nu og jeg glæder mig til at forme mit næste blogindlæg til jer ❤️

Tusinde tak fordi du læste med det varmer mit hjerte mega meget.

pas på dig så lover jeg at passe på mig❤️

De aller varmeste hilsner

Kærligst Mette Moff

instagram
Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg