Du skal kappe navle strengen Mette

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Du skal kappe navle strengen Mette 

Det var hvad en forældre sagde til mig OMG OG WHAT ….tænkte jeg hvad bilder du dig ind det var min første tanke !

Men efterfølgende kunne jeg jo godt mærke at det jo nok var rigtig nok ,men så kommer mit spørgsmål HVORDAN gør en curling mor så det ..?

Ej det er sku da mega svært hvorfor skal jeg egenlig det? har jeg behov for det ? Og tusinde spørgsmål banker på !

Men for Søren det jo min søn😳

Men hvorfor sagde han mon som han gjorde det vil jeg gerne dele med dig.

Jeg var til det man kalder forældre møde hvilket jeg egenlig ikke deltager så meget i men nok om det ,vi skulle til forældre møde med min søns klasse og høre om deres lejrtur og nu mærker jeg sku suset i solarplexus JA DEN ER GOD NOK min søn skal være væk en hel uge fra mig HAN SKAL TIL BORNHOLM idag !!

Nå men altså lad MIG komme til sagen ham gutten ved min side til forældre mødet kender jeg rimelig godt ,jeg vender mig mod ham da en lære så pænt siger JA og i skal også at det jo sådan at man ikke skal ringe el skrive i utide til sit barn om hvordan det går og alt muligt andet og man ringer heller ikke 5 min i senge tid og bla bla bla det hele strittede SHIT jeg var i indre krig med mig selv!! Det kan i godt forstille jer ik ..?Jamen jeg skal da høre hvad han har lavet, og jeg skal da også lige vide om min søn har drukket og spist og for Guds skyld skal jeg da også sige gonat 5 min før senge tid ,for jeg nægter da at sige gonat 2 timer før HALLO hvad snakker de lære om !!!

Det jo mit barn jeg bestemmer!! OK OK jeg ved det godt! jeg må give slip, men helt ærligt jeg syntes jeg har givet nok slip i 2021, han har fået lov at cykle 6-7 km op til gutterne om aftenen og sent hjem igen ,faktisk når det var mørkt, men så stod jeg også og ventede og gik ikke i seng før han kom!! OK OK jeg kan godt selv høre det NU😳 !!men ALTSÅ sagen er bare den det er møg hammerne svært for mig ,jeg er jo skide bange for der sker noget med ham ,den her navlestreng er sku svær 😱men det er nemmere hvis bare jeg giver slip stille og roligt ,og lære i mit tempo at alt nok skal gå 💪han er jo snart 15 år 😱!

Uhhh og idag tager han så væk i 5 dage på lejrtur med skolen ,og jeg skal lære at give ham luft det må jeg gøre for vores begges skyld !

Men græd jeg på vej hjem JA sku det må jeg erkende han råbte jo bare kun FARVEL MOR 😂

Så vil jeg spørge er jeg bare den eneste der har det sådan ?

Hvordan har du det med at kappe navlestrengen ?

Kærligst Mette Moff

instagram
Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg