En trekant med mine 2 chefer

En vild oplevelse, i en ordenlig brandert..

Det blev endnu en sen aften på kontoret. Det var en torsdag…

Min chef (Mand) og salgschef (Kvinde) var kærester. Vi aftalte da vi endelig var færdig på kontoret, at vi skulle ud og have os noget god mad, som så mange gange før. Vi fik lækker middag i restauranten med tilhørende god vin (Masser af vin) og bevægede os dernæst hen i loungen. Her fortsatte vi med Champagne og tequila. Puuha… Vi var piv stive alle 3 – og jeg besluttede mig pludselig for, at jeg ville hjem! Min bil holdte dernede – og de insisterede på, at den skulle blive holdene, med tanken om den mængde alkohol der var indtaget. God idé. 

Da vi landede hos dem
Vi landede hjemme hos dem.. De havde en stor lækker lejlighed. Jeg var simpelthen så fuld – så jeg lagde mig inde på sofaen.. Lidt efter kommer min chef (manden) ind og siger ”Vil du med i bad”?
Jeg kiggede på ham og sagde, ”øeeeh”? Imens jeg spejdede ind efter hans kæreste, min salgschef. Han sagde, ”Hun står og venter på dig ude i badet”. Okaaay, hvad foregår her tænkte jeg..
Jeg gik ud på badeværelset og der stod hun ganske vist, helt nøgen under bruseren og ventede på mig. Hun var solbrun, havde store silikone bryster og var flot trænet. Flot kvinde må man sige. Jeg afklædte mig selv, og trådte ind under bruseren til hende.. Det var en stor brusekabine – så der var masser af plads. Hun begyndte at røre ved mig, og jeg ved hende.. Vi kyssede og fortsatte ’pilleriet’. Ud kom han, min chef – og trådte ind i bruseren sammen med os. Nu var det en blanding af, at alle rørte ved hinanden og vi skiftevis kyssede. Han havde en stor pik og som i nok kan forestille Jer, var han pæn opstemt.

Vi rykkede det til soveværelset
Jeg tror ikke, at jeg på det her tidspunkt, rigtig fattede hvad der foregik. Det var surrealistisk og vi var som sagt piv stive! Vi landede I deres seng.. Op fra under sengen, hev de en stor sort dildo frem og jeg tænkte ”Er den til mig”? Og det var den! Hun var vist ikke så meget for, at han skulle stikke sin stive pik op i mig.
Han stak sin pik op i hende, imens han kyssede mig og rørte ved mine bryster – alt imens hun slikkede mig og stak den sorte dildo op i mig. Det fortsatte længe, i forskellige stillinger og det var piv frækt rent ud sagt. Det var jo en fuldstændig sindssyg situation.

Vi lagde os alle til at sove i den samme seng
Men vi nåede kun at få én times søvn, inden den igen stod på arbejde. Og der var ikke andre end os, til at starte biksen op. Jeg kan garantere Jer for, at vi på det her tidspunkt langt fra havde sovet rusen ud. Og for mit eget vedkommende, kan jeg afsløre, at jeg stadig var så fuld, at jeg knapt kunne stå på benene.
Vi kørte mod kontoret i København.
Vi væltede rundt og var skide fulde alle 3 stadig. Men den dag, den fredag – skulle vise sig at blive den bedste salgsdag jeg nogensinde har haft! Måske jeg skulle være fuld hver dag, tænkte jeg?! Vi har aldrig talt om det siden – men vi havde helt sikkert en god, en sjov, en fræk og en vild oplevelse alle 3… 


Hilsen det 3. hjul

 

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar