Friweekend!

Udnyt en friweekend uden børn, til at huske hinanden og dyrk hed sex!

Åh gud! Ikke ét, men to (to!), børn under 3 år i huset – det lægger altså lige en dæmper på sexlivet.
Det er godt nok blevet til mange lydløse quickies på badeværelset, i køkkenet og sent om aftenen i sengen. En quickie er da også lækkert en gang i mellem, men når man i virkeligheden bare hungrer efter hans pik hele tiden, så er det altså lidt som at pisse i bukserne. Det varmer lige nu og her …


Børnefri weekend, er til gengæld en helt fantastisk opfindelse, som bedsteforældrene har opfundet. Efter at have afleveret ungerne og kørt den halve time hjem, med mine læber tæt sluttet om hans pik, kan vi faktisk ikke vente længere, og han nærmest jagter mig op ad trappen til vores lejlighed. 3-4 skridt ad gangen – ingen tid at spilde, for nu skal der sgu kneppes igennem!

Vi vælter ind ad døren, mens vi flår tøjet af hinanden. Han skubber mig ind over køkkenbordet og bider mig i nakken, mens hans fingre finder min klit, og begynder at kæle for den. Der går ikke længe før jeg afbryder ham og skubber ham ind mod sengen.

Han kaster mig ned i sengen, og jeg lægger mig forventningsfuldt på ryggen og spreder benene. Jeg er så klar til at tage imod hans lækre pik, og mærke hans stærke krop, når han tager godt fat. Han har andre planer og vender mig om på maven og skubber en pude ind under mine hofter, så min røv stritter op i luften. Han finder mit allerede drivvåde hul, og begynder at fingerkneppe mig. Imens smækker han mig i røven. Han slår hårdt, og jeg tænder helt vildt på det! Ikke lang tid efter kommer jeg i en kæmpe sprøjteorgasme, som jeg skriger ud i lokalet.

Han tænder ekstremt meget på at se mig sprøjte og hiver mig op knæ. Han griber fat i mit hår, og siger til mig, at nu skal jeg fandme få pik, til jeg ikke kan samle benene! Med den ene hånd begravet i mit hår, fører han sin jernhårde pik ind i min fisse, hvor safterne bare løber ud af og ned langs mine lår.

Han tager godt fat og knepper godt til. Jeg bliver så liderlig at jeg får kuldegysninger over hele kroppen. Han knepper mig endnu hårdere, og min røv får en omgang til. Han slår hårdere end før, og det gør mig bestemt ikke mindre liderlig. Jeg stønner, han stønner og jeg kan mærke at sveden driver ned ad ham. Han tager fat om mine hofter med begge hænder at banker sin pik op i mig, mens han sprøjter sit varme sæd op min fisse. Han smider sig på ryggen ved siden af mig.

Der er ikke noget i hele verden, der gør mig mere liderlig end når jeg kan mærke at hans pik sprøjter oppe i mig. Jeg er ikke kommet mens han kneppede mig, så jeg vender mig om og begynder at spille på min klit. Jeg stønner til ham at jeg vil have hans pik i munden. Han sætter sig på knæ ved siden af mig og fører sin halvstive pik ind min mund. Smagen af hans sæd, blandet med mine safter, er nok til at skubbe mig over kanten og jeg sprøjter endnu engang.

Det endte med at blive en ganske dejlig weekend, selvom jeg stort set ikke kunne samle benene, da vi nåede søndag eftermiddag …

 

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar