Havregrødspandekager

Lækre havregrødspandekager med revet gulerødder.

Mums siger jeg bare, jeg vil mene disse pandekager er egnet til alle, også hvis man har små børn, og ikke ønsker og de skal have raffineret sukker. Du kan bare undlade vaniljesukkeret og erstatte med vaniljepulver – ydermere er det jo en fantastisk måde lige give en rest af en omgang havregrød nyt liv. 

Så nyd med god samvittighed!

Læs også : Kikærte romkugler.

Opskrift

Havregrødspandekager

Til 2 personer

Det her skal du bruge

2dl havregryn
2 dl mælk
2 dl vand
2 håndfulde revet gulerødder ————————————
Tilsættes  i den afkølede grød.
4æg
2 tsk vanilje sukker
1 tsk bage pulver

Blandede bær

Sådan her gør du

Kog en grød med de revet gulerødder i. Når grøden er lavet, skal du lade den afkøle helt ned.

Slå 4 æg ned i grøden sammen med vaniljesukker og bagepulver og stavblend det hele sammen.
Lav nu pandekager på en pande med lidt fedtstof. Det er vigtigt du laver små pandekager, så 4 små pandekager på panden.
Bliver de for store, kan du ikk vende dem uden de går i stykker.
Når du kan se dejen har sat sig oven på. vender du dem. Spis friske bær til.
TIP 1: Du kan smelte lidt 70% chokolade og hælde over.
TIP 2: De er fryseegnet

Opbevares på køl.

Sensefordeling : 
Hf1-Hf2: Gulerødder, bær 
Hf3: Æg
Hf4: Havregryn
Mælk : 1 dl pr. person
Fedt: Til stegning evt chokolade

Ønsker du modtage en madplan hver uge, skal du tilmelde dig Sense Me VIP som du kan læse mere om her :Sense Me VIP

Carina

Følg mig gerne på Instagram

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar