HOWTOSLEEPBETTER | MØRKLÆGNINGSGARDINET OVER DEM ALLE

Picture of Tatjana

Tatjana

⋆ REKLAME ⋆

Sommeren er virkelig kommet til Danmark i år og gud hvor er det i grunden fantastisk. Jeg elsker varmen, de lange lyse aftener og fuglekvidren fra morgenstunden. Med det in mente, så kommer der lidt brok om sommeren også. Ligeså højt jeg elsker den, ligeså irriterende synes jeg de lyse nætter er. Ikke de lyse aftener, men nætter. 

Jeg har virkelig svært ved at falde i søvn om aftenen, som I nok har læst i mit indlæg om tankemylder, men endnu en årsag til den svære overgang fra vågen til søvn er – da da dam – de lyse nætter her i sommermånederne. Det er umuligt for mig at sove, når der er lyst udenfor og derfor har jeg heller aldrig været typen, der bare lige kunne nappe mig en morfar midt på dagen. 

Derfor har jeg allieret mig med virksomheden HowToSleepBetter. De har specialiseret sig i søvn og opfandt det mobile mørklægningsgardin – Instant Night, efter ankomsten af deres første datter. Som mange forældre kender til, er små børn ikke helt enige i at når der er lyst udenfor, så skal man sove – især hvis klokken er 5 om morgenen. Det problem kan nu løses med dette smarte gardin. 

Heldigvis er vi blevet velsignet med en lille pige, som gerne sover selvom solen står højt på himlen og hun er derfor ikke problemets kerne i denne sag. Det er mig. Jeg er problembarnet i denne situation.

Instant Night mørklægningsgardin: Mørklægningsgardinet er mobilt og det vil altså sige, at man kan have det med sig på ferien i syden, hvor solen skinner non-stop eller hvis man er øm over at skulle bore et gardin op i den lejede lejlighed, så er det muligt at benytte sig af denne løsning.

Fik jeg nævnt at gardinet ikke skal skrues, bores eller sømmes fast? Teleskopstangen holder gardinet på plads, så selv os kvinder kan finde ud af at sætte det op – smart ikke? 😉

Gardinet er lavet i mål, hvor de flestes vinduer kan mørklægges, da det findes op til 145cm i højden og fra 80-135cm i bredden. Derudover er HowToSleepBetter også super søde og hjælpe dig, hvis dit vindue ikke lige falder indenfor de mål. Der er altså mulighed for specialfremstillede gardiner, hvis dette er ønsket. 

Gardinet kan bruges alene eller som en ekstra hånd til trætte gardiner, der ikke helt holder solens stråler ude. Og når ikke det er i brug, rulles det blot op og fastgøres med stropperne beregnet til formålet. Easy peasy! 

Nå, men her kommer min anmeldelse så. Helt ærligt ikke? 

Det er det mest tætsluttende, mørklæggende gardin jeg nogensinde, i hele mit liv på 28 år – snart 29, er stødt på. Aldrig har jeg oplevet noget så godt virkende før udover en dyne over hovedet selvfølgelig.

ANBEFALES IKKE GRUNDET ILTMANGEL!!

Jeg er så positivt overrasket over gardinet og havde helt ærligt ikke regnet med at det ville virke. Indtil jeg fik pakken og fik det hevet ud af beskyttelsesposen. Allerede der kunne jeg godt se, at kvaliteten af stoffet kombineret med teleskopstangens formåen, ville resultere i et vellykket resultat. Faktum er, at almindelige mørklægningsgardiner ikke dækker ordentlig af i siderne, og derfor gør det muligt for solens stråler at kigge ind på trælse tidspunkter. Ikke med Instant Night

Man justerer blot teleskopstangen, så den passer til vinduets åbning, hænger gardinet derpå og smider det ind i vinduesåbningen – så tæt på vinduet som muligt – og vupti! Værelset er mørklagt totalt. Behøver jeg at sige, hvordan det har påvirket min søvn her i de sommerdage vi har haft indtil videre? 

Kender du ikke til mørklægningsgardinet eller virksomheden, så anbefaler jeg dig virkelig at tage et kig. Eller har du som jeg, problemer med at sove på grund af lyset, har du et barn, der har svært ved overgangen fra dag til nat eller ønsker du blot værdi for pengene frem for gardiner, der intet holder ude? Så er det her absolut et kig værd. 

Som altid et kæmpe kram herfra.

-Tatjana

(Produktet er modtaget i gave, men anmeldt med ærligste tanker)

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg