Hvad gør du? Uge 16

Picture of Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Du sidder på cafe og venter på din date. Din veninde har sat dig op med fyren – men du kan allerede se nu, på afstand – som han kommer gående, at den er helt gal. Det er slet ikke dig..

Hvad gør du? 

Rikke M

Skriver en SMS til veninden “Det mener du ikke?”, og gennemfører daten.. Hvis daten er røvsygt, finder jeg på en undskyldning således jeg kan komme hjem igen

A

Der er ingen grund til at træde på andre, så ville blive siddende og drikke en kop kaffe med ham. Undervejs i samtalen ville jeg give klart udtryk for at jeg er uinteresseret.

Nanna

Skynder mig at smide en snap afsted til min veninde med ham på afstand og skriver “what the fuck?!”, Men som det høflige menneske jeg (kan) være, så vil jeg sikkert drikke en kop kaffe og snakke om løst og fast og så se om han kontakter mig efterfølgende. Gør han det, må jeg fortælle ham det som det. Og min veninde skylder self middag og vin.

Mette

ÅHHH jeg tror jeg ville lade ham sætte sig og få en lille sludder for en sladder fordi man jan jo aldrig vide hvordan han er blot pga afstand , han kan jo godt være noget trods det måske ser galt ud. 

Marie

Jeg ville rejse mig og hilse pænt og sørge for han og vi fik en go date og hyggelig stund og håbe på at hans personlighed kunne ændre mig førstehånds indtryk.

Malene

Jeg siger pænt hej og går derefter på toilettet for at ringe til min veninde, og beder hende komme forbi uanmeldt og redde mig ud af daten!! (Har for øvrigt oplevet præcis det scenarie Real life før) 🙂

Tatjana

Jeg ville enten: A: Stikke halen imellem benene, ringe til min veninde med det samme og spørge hvad hun tænkte på Eller B: Blive på daten, for måske han nu havde noget interessant at byde på selvom udseendet ikke spiller.

Camilla Grubbe

Jeg ville lære af denne fyr, for vi kan alle lære nyt – og især af de mennesker, som vi ikke har ret meget tilfælles med. Denne fyr kan jeg i virkelig udvikle mig ved at være på date med. Skønt ikke? Og så synes jeg for øvrigt det er synd, at så mange opgiver at lære en person at kende grundet det ydre. Mange giver op ved den mindste fejl og det en skam. Selvfølgelig skal det ydre også tænde, men jeg har oplevet at blive forelsket i en mand efter noget tid, fordi jeg var vild med hans indre.

Sus

Jeg ville naturligvis give ham en chance – måske han viser sig at være virkelig sød og interessant og alt det, som han ikke SER UD til at være. Måske han ellers kunne blive bare en god ven – og hvis det så SLET ikke er en, jeg har lyst til at have mere at gøre med, har jeg da i det mindste givet det en chance.

Anonym

Drikker en kop kaffe med ham. Det kan jo være at han er ganske interessant!

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er indsendt af

Kvinderudenfilter.dk / Redaktionen

Andre indlæg i bloggen

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Læs flere indlæg

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »