Hvad gør du? Uge 17

Picture of Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Din bedste veninde har løjet for dig. Du har længe fortalt hende om den her fyr som du er helt vild med, og nu har du lige opdaget, at hun er begyndt at se ham, bag din ryg.

Hvad gør du?


Brigit Silvan

Med veninder som hende, behøver man ikke frygte sine fjender.

Pia Charlotte Nielsen 

Hun får et spark i røven ud af mit liv! 😢

Anne Sørensen 

Begge ryger i min mentale glemmekasse

Maria Albrecht Hansen

Puha det har jeg været udefor… de er pænt begge to ude af mit liv..

Bettina Biel-Courtney 

Det bliver et farvel til begge herfra 💩 Tillidsbrud er svært at lappe sammen igen, når det sker fra den person man forventer at kunne stole allermest på 😶

Marianne Jørgensen 

Flirter med ham foran hende og når han er ved at være mør får de begge den kolde skulder karma is a bitch 😈

Rikke Them Mygind 

Så er jeg bedre tjent uden dem 

Christina Høj Christoffersen 

Hun er ude af mit liv med det samme!! Totalt svigt af tillid

Charlotte Frølund

Jeg ville tage en snak med min veninde, og spørge hende, om hun ikke kunne have været ærlig og åben overfor mig, og fortælle mig at også hun havde følelser for den fyr jeg var vild med. Det er jo fair nok, at hvis han har følelser for hende (og ikke for mig) at de to dater, men at hun i det mindste kunne være kommet til mig først og have fortalt mig om det, så jeg ikke opdagede det af andre veje. Så kunne vi have bibeholdt vores venskab. Nu lægger jeg istedet vores “såkaldte” venskab (synes jeg ikke længere det er, når hun ikke kan være åben og ærlig overfor mig) lidt på hold, og slikker mine åbne sår og mit sårede hjerte – som er såret både fordi jeg ikke kan få ham jeg er vild med – men især fordi min veninde er gået bagom min ryg og ikke været ærlig overfor mig. PS: Jeg har rent faktisk prøvet dette i mit voksne liv. Jeg datede fyren lidt – og bagom ryggen på mig, så knaldede min såkaldte veninde ham også – selv om hun vidste vi datede.. Behøver jeg at sige, at jeg hun fik den største skideballe og vi ikke er veninder længere ??!! Nej Vel.. Sådan kan man også finde ud af om det er sande veninder eller ej.. Og fyren.. FUCK ham for han er intet værd når han gør noget sådant mod/med to veninder.. Og han skred også fra hende kort tid efter 😉 Karma is a bitch !

Julie Ahn Larsen

Hmmm… Pænt skuffende at blive ført bag lyset af sin gode veninde. Men måske det ikke var mig der følte for ham først, blot mig der sagde det højt først… Mine veninder er noget af det bedste i mit liv og derfor vil jeg helt klart give hende chance for at forklare hvad hun dog tænkte på i denne situation og hvorfor hun intet har sagt. Og BTW hvis fyren er sammen med hende nu, så var han vel ikke specielt interesseret i mig på noget tidspunkt.. Så mon jeg ikke lige har undgået den (for mit vedkommende) lange periode med “skal/skal ikke”. Og med stor sandsynlighed for at hans respons villevære blevet: “Nej tak ellers tak, du er ikke lige min type.”??? Jeg ved det ikke, men jeg ved at der ofte ligger helt andre motiver bag end blot løgn, egoisme og dårligt venskab. I mine øjne er et venskab meget at miste over en fyr man endnu ikke har et fast forhold til. Det ville dog se helt anderledes ud hvis fyren og jeg VAR begyndt at se hinanden 😉

Anonym

Jeg ville ikke tale med hende. Hun er ikke længere min bedste veninde, når hun både lyver og går mig bag ryggen.

Camilla Grubbe

Jeg ville takke pænt farvel for det venskab vi havde, lære af det og sørge for at søge venskaber, hvor tillid og gensidig respekt er nøgleord. Sådan en veninde har i hvert fald ingen kærlighed eller omsorg for mig, hvis hun vælger at behandle mig med så lidt respekt.

Aura

Jeg ville konfrontere hende direkte med det. Sige at jeg godt ved vi ikke går i børnehave og kan kalde dibs, men at jeg ærligt talt føler det er virkelig strengt af hende – særligt fordi hun ikke har fortalt mig om det. Hvis hun havde været ærlig fra start og sagt at hun også var interesseret i ham, hvis det var tilfælde, havde det været noget andet. Jeg ville lægge hende på is hvis hun fortsat så ham efter snakken, hvis jeg kunne mærke at det påvirkede mig for meget – men det optimale ville være hvis vi af respekt for vores venskab kunne blive enige om at ingen af os måtte se ham, hvis min veninde viste sig at være lige så vild med ham som jeg var..

Linda

Min første tanke er klart at jeg ville droppe hende som veninde men hvis jeg lige trækker vejret dybt ville jeg nok vælge at ta’ en snak med hende for at hører hvad Fuck hun har gang i og ud fra hendes svar vil jeg så vurdere om vores venskab ville kunne fortsætte for det handler, for mig, om tillid mellem mine veninder og jeg og blir den brudt er venskabet slut.

Mette Moff

Omg så lige min ungdom der. Forhelvede man holder sig ganske enkelt væk !! Jeg så ham først ! Jeg blev mega bitch både overfor min veninde og ham jeg kunne li ! Så i kan tro han kom til mig fordi hun var bare mega KLAM sagde han men jeg holdte igen og lagde ham på kold is trods jeg var vildt såret og bare ville have ham og kun ham !! Nu 24 år efter er han stadig ved min side ha ha ha jeg fik HAM ,han er MIN MIN MIN !!

Nanna

Ærlig talt.. Så var jeg sprunget i luften. Jeg ville slet ik kunne styre min vrede, foragt og skuffelse. At gå bag ryggen på folk er noget af det laveste man kan gøre. Vi havde formentlig ikke været veninder længere.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er indsendt af

Kvinderudenfilter.dk / Redaktionen

Andre indlæg i denne kategori

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Læs flere indlæg

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »