Hvad gør du? Uge 18

Picture of Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Du får svigermor og svigerfar på besøg til mad – du skal møde dem for første gang. Du har allerede pralet af, overfor din nye kæreste, at du nærmest er Michelin kok – men egentlig, ved du ikke engang hvor lang tid pasta skal koge.

Hvad gør du?

Anne Dorit 

Hvis det virkelig var tilfældet…

1. Bestille mad fra den bedste lokale restaurant, anrette fint på egne tallerkener med frisk pynt, så som cherry tomat på skiver af agurk… (varme i microovn 1 min før de kommer) 

2. Gå til bekendelse overfor kæresten, og bede ham om hjælp til at lave noget god hverdagsmad, der kan skabe hygge og god stemning. 🌹


Aura

Jeg ville ringe til den af mine veninder, der er mest ferm i et køkken, og tigge hende om at hjælpe mig med at lave en fantastisk middag. Så ville jeg købe godt med lækker vin, som jeg villeservere til maden, og når vi så sad der godt tipsy, ville jeg gå til bekendelse. Fortælle ærligt at jeg simpelthen var så nervøs for om de ville kunne lide mig, at jeg i desperation kom til at sige jeg var mesterkok, når jeg ingenting ved om madlavning – og at jeg endda fik hjælp af min veninde til at lave middagen.. Forhåbentligt ville de grine af det og det ville blive en sjov anekdote til fremtiden 😉


Charlotte

Jeg ville bede min kæreste om at tage sine forældre med en tur i tivoli, mens jeg så havde fred til at gå i køkkenet og nusse om all den lækre mad, de skulle have senere. Når så de var ude af huset, ville jeg skynde mig ned til en af meget kendte og ret dyre resturanter i byen, overtrække min konto, så vi skulle spise havregrød resten af måneden, og købe de lækreste retter de havde. Dernæst hjem og gøre det hele klar, huske at svine nogle gryder og pander til, så det så ud som jeg havde knoklet i flere timer og sørge for at fjerne all bevismateriale (alias div. indpakningsbøtter og papir fra resturanten) og byde dem velkommen og velbekommen, når de kom.
Og næste dag, så ville jeg give min kæresten den helt store “rusketur” og gå til erkendelse om at havde snydt med madlavningen, meeen han skulle jo lige huske på at jeg jo ikke både kunne være god i et køkken og i en seng – Og derved håbe på at jeg fik tilgivelse for mit middagsstunt 😉 (husk det skal læses med et gran humor og smil på læben)


Nanna

Google is your Friend!!! 


Bettina

Ville straks enten alliere mig med en ven eller veninde som rent faktisk kunne lave mad og tigge om hjælp til at lave en kick ass menu. 
Alternativ købe noget lækkert tale Away og anrette fint som om det var mig selv.  Og HUSKE at smide alt emballage laaaangt væk  …og så ville jeg gå til bekendelse overfor min kæreste dagen efter! 🙂

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er indsendt af

Kvinderudenfilter.dk / Redaktionen

Andre indlæg i denne kategori

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Læs flere indlæg

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »