Kørt ned af masters nye minibus, kæledæggen..

Ja det bliver den altså kaldt den nye pisk, der ligger så godt i masters hånd!
Ja det er jo ikke hver dag det er black friday, fanden tage den, tænker jeg smilende….

Master investerede lidt i nyt legetøj, til stor glæde for nogen og langt større smerte for andre!!!

Der blev pludselig helt stille i huset, efter ungerne traskede af sted til hver sin skolebus.
Jeg gik i gang med lidt kedelig tøjvask, fylde opvaskeren, ja alt det der, der nu engang bare skal overstås! Master sidder ved tasterne og arbejder ihærdigt som altid.
Jeg bliver forstyrret af lyden af en boremaskine, hvad dælen har herskabet nu gang i tænker jeg?
Jeg fortsætter med oprydning, til jeg hører masters ret så bestemte toneleje, –vil ludertøsen være så rar, at komme ind til master???
Jeg venter en smule og hører Master klart og tydeligt – NU! Man er ikke i tvivl om at man skal sætte gang i futterne og indfinde sig, men samtidig må ludertøsen indrømme, der er noget helt særligt i det sidste toneleje som hun til enhver tid elsker at fremprovokere; tænker ludertøsen, MEGET uskyldigt!
Jeg kommer ind ved spisebordet og det første jeg ser er, at master efter længe venten har sat en
krog i bjælken, wauw tænker jeg, endelig ……..
Frem med hænderne – siger master..

Jeg ser hvordan master kyndigt binder mine hænder og fører dem op til krogen.
Ååååhhh nej, hvad har han nu tænkt sig der skal foregå- det er altid lidt svært at forudse hvad han nu har tænkt sig?
Master kigger mig dybt i øjnene og siger; vi er jo nødt til at teste de nye ting om de nu også lever op til forventningerne!!! Desuden er der jo altså også noget der hedder vedligeholdsspanking!!
Hmmm; tænker jeg, det skulle da lige være din røv master, så ville det blive nedlagt hurtigere end det var taget i brug tænker jeg mens jeg langsomt svinder ind i mit eget smerteunivers.

I starten var det svært at finde nydelse i hvert slag der kom, mine knoger er helt hvide da jeg holder hårdt fast i rebet jeg er bundet op med. Næste slag kommer tidligere end jeg beregnede, jeg vrider mig og trækker mig lidt opad. Jeg bruger hele min krop til at tage imod, en sand leg for Master at se sin ludertøs vride i smerte. Tanken om at snuppe et slagredskab og gi igen, har da strejfet tankerne!
Men det kræver jo at man ka se hvad man laver! Men jeg ved også, når jeg giver slip og forliger mig med smerten, er det til stor nydelse for os begge. Slagene tager en rytmisk form og ka mærke, at jeg er ved at være varm og klar til den nye pisk. Jeg behøver aldrig sige når jeg er klar, Master ser det på mig. Master løsner mig fra krogen og beordrer mig til at lægge overkroppen på spisebordet, jeg lægger mig tøvende, famlende henover bordet, så Master rigtig ka sigte på røven min, fnyser lidt og tænker, stakkels den!

Jeg er på ingen måde i tvivl da det første slag rammer med den nye ”minibus”, en dyb og tyngende smerte der går dybt ind i muskulatoren, fuck det er fedt og forløsende. De hjælper til at mærke mig selv på en helt ny måde! Helt fantastisk!
Det tager ingen tid før jeg er i ”subspace”, mit helt eget sted, til Masters store nydelse.
Jeg bliver blød, formbar, åben for Masters ønsker. (sårbar i de forkerte hænder!)
Master nærmest bærer mig ind i seng, vogter mig, viger ikke fra min side! Jeg er væk i flere timer efter. Ingen af os vidste at det ville kræve flere timers ”nursing”
Så ”minibussen” er ikke et legetøj man skal strø om sig.

Den skal bruges med respekt og kræver stort ansvar at føre og ikke mindst en enorm tillid til hinanden, da bunden bliver ordret slået ud og direkte i ”subspace”
Et nyt og helt klart allerede elsket legetøj til at hænge op ved siden af de andre lækre piske!
Enhver samling af piske, hører til i soveværelset, vi har en væg til udelukkende piske!
Så de er lige ved hånden når man skal bruge dem!

Denne pisk Minibussen, med kælenavnet kæledæggen, er købt ved Sadistens Toolbox, Dan Lei!

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar