Strøende tanker

De grå hverdage har fået godt fat i vores ellers så fantastiske himmelske hverdag!

Det er okay, de varer ikke evigt, siger jeg til mig selv, men inderst inde ved jeg, lille Anne står klar med banner og protester i den helt store stil!!!

MASTER JEG ER LIGE HER, KLAR TIL BRUG, KLAR TIL TJENESTE!!!

Men der sker ikke noget, tripper rundt i min egen længsel i totalt stilhed. Man skal jo opføre sig, ikke så egoistisk, vel

Det passer ikke for en submissiv at opføre sig krævende, men der er mange måder at gøre det på.  Jeg formår, at udleve mine krav til Master på en exceptionel måde. Jeg udlever dem i min længsel og i min sexuelle akt til Master. På den måde bliver det ikke akavet og forkert, men helt ludertøs-særligt!!

I må jo huske på, ludertøsen er og forbliver HELT uskyldig, smiler i stilhed.

Alt for meget influenza og andres dårlige karma, har påvirket vores ellers så fabelagtige Bubbel og eventyrlige liv. Jeg er rasende på dem, hvor vover de at påvirke OS og vores eventyrlige Bubbel-hverdag! Det ligner ikke noget! Det er blevet et must for ludertøsen, at få den rette dosis master hver dag!

Apropos ”rette daglige dosis”, det brugte jeg meget, da jeg skrev inde på et Community “BDSMworld” som desværre er nedlagt. Men der postede jeg ofte, at Master-barometeret var ved at være tomt, ofte på vej hjem efter tredagesvagt for at blive fyldt op af Master og gerne til bægeret flød over.

Ser stadig uskyldig ud, uanset hvad, smågriner…….

Kan dog mærke at foråret er lige om hjørnet, det fornyer og skaber energi, vi kommer ud! Jeg mindes med længsel, vores strandture, de er sjove, anderledes end andres strandture.

Som regel pakker vi picnic-kurven, tæppet, nå ja lidt håndklæder, derefter af sted til stranden, en særlig udvalgt strand, smiler stadig MEGET uskyldigt.

En smuk og rolig strandbred hvor nudister i flæng færdes på opdelte områder. Ja du læste rigtigt, opdelte områder, opdelt på denne sjove måde, delvis nudist, nudist, nudist med kærlig omgang med hinanden. Ikke helt dårligt vel?!

Ja hvor tror du så vi færdes? Der er jo ingen tvivl vel? Det sidst nævnte, der intet andet der er frækkere end at sutte pik på Master komplet nøgen i solen, mens en ophidset ung gut kigger ugeneret på mellem sivene, mens han sidder og fornøjer sig selv. Forestil dig, at få direkte øjenkontakt med ham, det går direkte ned mellem benene på ludertøsen, fuck det er frækt….

Kigge på ham og fortælle med øjnene, kig godt efter hvordan det gøres og husk du langt fra kommer til, at opleve MIN mund. Det forbudte har jo altid været det største trækplaster i sex og farlige forbindelser.

Skoven er absolut til de smukke seancer, mindes en af de første gange Master tog mig med i skoven! Jeg blev bundet til et træ med armene bagom træet og spredte ben bundet ud til siderne, trusseløs,  forsvarsløs. Han gav mig brystklemmer på, bind for øjnene, så stod jeg der, mærkede nogle af de første slag fra Master, det sved i huden og mine tanker for rundt i hovedet på mig, jeg anede egentlig ikke hvad han kunne finde på. Det er en del af det fede i legen ”mindfuck”, det tænder mig på en helt uforklarlig måde og alle mine sanser bliver aktiveret max, Master løsner mig fra træet og placerer mig på et tæppe på skovbunden i en lille lysning. Lige som jeg troede at nu skulle vi elske i skovens dybe ro. Mærker jeg en uforklarlig smerte i min klitoris, manden havde sat en klemme på, fuck det gør ondt !!!!

Piver over smerten og master hvisker mig i øret, du skal nok få den af, det bliver når den selv falder af. En milliard tanker farer igennem hovedet, men de stopper lige så snart master støder op i mig,  jeg vrider mig i smerte og nydelse hver gang master pumper sin masterpik op i mig, uuuhhhmmmm det er godt. Jeg udstøder et lille skrig af smerte da klemmen på klitoris falder af og master stønner mig i øret, nu får du masters sperm.  

ÅÅÅÅhhhh elsker når han hvisker sådan i ludertøsens øre!  

Når smerten forløses af klimaks, kommer denne blide ludertøs som Master er fuldkommen betaget af!

Mindet af, at vi ligger nøgne langt inde i skoven på et tæppe, langt væk fra virkligheden. Sammenflettet kommer vi langsomt tilbage til virkeligheden, det er sååååååå intenst og smukt.

Kan godt vente lidt i nu, men det kribler og det krabler og længes efter Masters aller smukkeste mørke side!!

Lidt endnu………. Men så heller ikke meget længere til!

Forårstanker og længsel

fra

Submissive Anne

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar