”Kom du??”… ”Ja, selvfølgelig”

Jeg er i skrivende stund ihærdigt i gang med mit fireogtyveende leveår.
Jeg har været seksuelt aktiv i ti år, efter jeg som preteenager fik mast ruden ind på en relativt uromantisk måde, med en fyr der havde en kæreste, og ikke ville bruge kondom. Han indtrådte skattekammeret med hele to stød, før jeg måtte afbryde seancen. Det mindende mest af alt om at få mast en sløv dolk ind i mellem benene, som havde en ganske stram passage.
Efter et par mislykkede forsøg, begyndte jeg at nyde sex. Når humperiet var overstået, lå jeg altid og reflekterede over, hvor i akten det havde været mest heftigt og dejligst. Når jeg fandt et tidspunkt, fastlagde jeg, at det måtte være der min orgasme var indtruffet. Hurra.

Jeg var en højlydt satan. Elskede at råbe, skrige, stønne og virke som om ”nej, nu kan det simpelthen ikke blive bedre”.
De søde unge drenge, var altid meget opmærksomme på efterfølgende at sige ”Kom du?”, hvortil jeg altid svarede ”ja, selvfølgelig”.
Der sprøjtende nærmest orgasmer ud af mig. Den ene mere vild end den anden. Hvis der var godt vådt mellem benene, så havde jeg sikkert fået en sprøjteorgasme, og det trak altså kejler. Hvis man var sådan en vild mis, der kunne sprøjte.
Der var engang en fyr der sagde ”Piger, der ikke kan komme har dårligt selvværd. De slapper ikke af”.

Efter et brud med en ekskæreste, blev jeg ret bevidst om, at jeg vist generelt fakede størstedelen af mine orgasmer.
Bevares en gang hver halve år, kunne der måske komme en rigtig en. Udelukkende efter ihærdigt arbejde placerende øverste på fyren. Vi snakker gerne 20 minutters ridning. Gennemsvedig. Prustende. Og stadig med fokus på at lyde som en sexet missekat. Og svinge med håret selvfølgelig.

Da jeg som 21 årig blev single, bestemte jeg mig for at tage kampen op.
Jeg gad ikke fake mine orgasmer mere. Slut med crazy missekat.
Så når jeg mødte en sød fyr, og vi skulle til at knalde, sagde jeg oftest (i hvert fald hvis jeg synes han var sød og mere end et engangsknad) ”Jeg kommer ikke, og du skal ikke kæmpe for at få mig til det”. Meeeeeeeen de kæmpede alle sammen med næb og klør (eller hvad man siger). 
Hele akten omhandlede ”Kan jeg få hende til at komme”.
Oftest følte jeg mig så presset, at jeg efter et par forsøg fakede. Også startede det hele igen. Sexet missekat, der stønner og kaster med håret. Og vupti. En orgasme. Syv orgasmer.

Jeg har faktisk altid været lidt bange for engangsknald. Bevares. Det er da sket et par gange. Men jeg bryder mig ikke om at miste kontrollen.
For et par uger siden var jeg ude og drikke øl med en veninde. Vi falder i snak med et par fyre. Der er særligt en som er lidt interessant.
Han spørger, om vi skal gå op i hans lejlighed og drikke et glas vand. Nu går min hjerne helt i panik. Jeg har lyst. Men tør jeg? Jeg tager min taske bestemt. Rejser mig op. Og siger ”JA. Nu går vi”.
Jeg har hår på benene, på tissekonen og under armene. Hvilket i alle tidligere kontekster ville få mig til at skamme mig over at vise min krop. Jeg har et par typiske ”jeg har menstruation”trusser på. Jeg kan ikke huske hans navn. Jeg er ligeglad. Ligeglad med hvem han er. Og jeg får en orgasme. En dejlig, sprudlende orgasme. Det varmer i hele kroppen og jeg griner højlydt efter. Jeg føler mig så levende. Ung. Jeg sætter mig op i sengen med armene over hovedet og råber ”Jeg har fået en orgasme. Jeg har fået en orgasme”. Fyren ser lidt underlig ud i ansigtet, men griner ad mig. Så tager vi tøj på, og går ned på baren igen for at drikke en øl.

På en måned har jeg fået seks skede orgasmer. Seks. Det er mere end jeg har fået de sidste tre år.

Jeg er langsomt begyndt at tage ejerskab over min egen seksualitet.
Jeg ville ØNSKE, jeg tidligere havde fået en bedre og mere dybdegående forståelse af, hvad sex rent faktisk er, og hvordan kvindens krop fungerer.
Jeg troede orgasmer var alle mands eje, for det er et tabubelagt emne, man ikke lige deler i venindegruppen eller i skolens mangelfulde seksualundervisning.
Du kære danske samfund. Det er ikke alle kvinder, der bare kaster om sig med orgasmer. Men jeg håber, at alle kvinder rejser sig op. Tager ejerskab. Beslutter sig. Og bliver beriget med en masse orgasmer. Gerne morgen, middag og aften, hvis det kan lade sig gøre.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

avatar_kvinde

Indlægget er indsendt af

Anonym kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Lisbett Wedendahl

Kvinderudenfilter.dk har stillet Lisbett Wedendahl 10 spørgmål… Navn: Lisbett Wedendahl Din alder: 47 Profession: Står bag selvhjælpsuniverset LIFTYOURMIND,

Læs indlægget »

Dette indlæg har 3 kommentarer

 1. Sanne Rønn

  Line Friderichsen – dejligt og ærligt indlæg. Og høj aktuelt! Hvor er det befriende at du skriver – og taler – som du tænker.
  Tror mange piger og kvinder kan relatere til det du siger – og skriv du nogle flere indlæg som denne, så vi kan få lavet om på det!

 2. Tanketyven

  Det der er så meget mig! Jeg er desværre bare gået hen og blevet lidt bange for alt det der med sex, for det er altid noget værre rod… og det er jo også pisse ærgerligt! Men mega godt indlæg, og mega godt skrevet <3

 3. Mette Egelund

  Skønt indlæg! 😍Jeg har aldrig faket. Da mit sexliv begyndte i en alder af 18 år, spurgte jeg en veninde hvordan jeg fik den der orgasme under samleje med kæresten. Jeg glemmer det aldrig. Du kniber som om du skal tisse og holder igen. Og det virkede sgu😂👌Godt nok kun på missionæren, meeen hvad fanden! Det var bedre en slet ingen🤷‍♀️

Skriv et svar