Er det kun mænd der benytter sig af prostituerede?

“Hun ville gerne betale sig fra ren nydelse, uden at hun skulle yde…”

Jeg har en veninde, som er utrolig bevidst omkring sine seksuelle behov.. Hun er hverken billig eller heeeelt vild aktiv.. Faktisk kan jeg nogle gange have lyst til at give hende et ordentligt spark bagi, fordi hun nogle gange ligger aaalt for meget i det, når hun pludselig har matchet med en fyr på Tinder, eller fundet en på Facebook..

“Hun er typen der nogle gange kan tænke tingene ihjel”

Så snart hun har mødt, eller matchet med en, er hendes fokus kun dér og hun dropper al anden kontakt til mænd..(Hun er typen der KUN, kan flirte med én mand af gangen) samtidig er hun meget seksuelt drevet, sex betyder virkelig meget for hende.. Hun ved hvad hun vil have! Hun er typen der elsker at nyde og modtage, den fulde opmærksomhed, for som hun siger – ”hvis han bare er egoistisk, knalder mig, intet forspil, ingen lange kys og leg mellem mine ben, inden han stikker den ind, så gider jeg sku ikke!!”

Hun vil varmes op! Hun vil mærke at en mand giver sig tiden til at lege med hende længe og bliver pirret af det. Hun hader at være sammen med en mand der bare leverer “klatten” for derefter at ligge sig til at sove!

Det skal lige siges, at præcis på grund af dette, så knalder hun ikke bare hvem som helst, hun er enormt selektiv! Hun vil have en mand, som kan få en ordentlig stenhård rejsning! Ud over det, er hun en af de eneste kvinder, jeg kender og som jeg nogensinde har hørt om, som er så seksuelt drevet. Går hun i mere end 14 dage / 3 uger uden sex, bliver hun enormt frustreret! Jeg kan mærke det på hende når hun, ikke har fået sex i en periode, hun nævner det selv og hun kan ikke rumme det. Hun drømmer om sex og føler sig rastløs og stresset..

Når hun at gå i mere end 3 uger uden sex, hører jeg hende nærmest ikke tale om andet end, at hun er frustreret og ikke kan finde ro.. Derfor er hun også en af mine mest spontane veninder, hun er typen der fra det ene til det andet øjeblik kan finde på at åbne en scor profil, eller søge alternativer andre steder.. Dog er hun som tidligere nævnt utrolig selektiv! For når hun har gået længe nok uden sex, er hun typen der ikke gider knalde en mand, som forventer at hun skal sutte hans pik i en time til hun får kæbekramper!

Hun vil være den modtagende part, hun vil på disse tidspunkter, have en mand og et knald, hvor hun er den modtagende part, hun er på de tidspunkter kun interesseret i en mand, som vil yde så hun kan nyde..

Præcis derfor har jeg nogle gange haft nogle sindssygt gode grin over hende og med hende, når hun når dertil hvor hun utroligt trængende!!

Jeg elsker hende for, at hun altid er så ligefrem og ærlig, og fortæller mig hvilke tanker, der går gennem hovedet på hende.

En dag for nogle år siden, havde vi aftalt en hygge aften med en anden veninde, rødvin, musik og tøse hygge.. Da jeg møder op hjemme hos hende, sidder hun ude i køkkenet med computeren åben, web siden på computeren, strejfer lige min øjenkrog kort, da jeg kommer ud i køkkenet.. “Hva faen er det du sidder og kigger på, spørger jeg?” Jeg ser kort et billede af en stiv pik, (en ret flot en af slagsen) Hun kigger op fra skærmen og siger så ”Okay! Nu skal du ikke dømme mig! Men jeg er ved at blive sindssyg – jeg har ikke fået sex i lang tid, og jeg tænker kun på det! Så nu har jeg altså besluttet mig for at finde en Gigalo på Copenhagen Gigalo! Jeg vil have et knald, hvor jeg bare kan ligge mig tilbage og nyde, uden at yde!”

Mig: ”Okay! Så nu vil du altså finde en mandlig prostitueret!?” Hende: ”Ja for jeg vil KUN nyde, jeg vil overhovedet ikke yde!” Jeg var sku lidt i chok!! Mig: ”Hvorfor faen skal du betale for det, når du kan få det gratis!?”

(Min veninde er rent udseendemæssigt, lang over gennemsnittet, super lækker og flot, en utrolig flot krop langt mørt og hår, bare smuk!) Det er sku rigtigt! Hun er virkelig lækker! Så hvorfor fanden skulle hun søge sex via en prostitutions side på nettet? Vi kunne jo så let som ingen ting, finde en mand, som med STOR glæde ville lette hendes behov her og nu?

Hendes argument gav faktisk mening! Hun ville gerne betale sig fra ren nydelse, uden at hun skulle yde!

Vi søgte lidt frem og tilbage og kunne faktisk kun finde pik billeder, af de prostituerede – men hvad med ansigtet! – Hvordan så de ud fra pikken og op?!

Efter lidt korrespondance frem og tilbage, fik hun et ansigts billede! Og øv! Det var sku virkelig skuffende!! Det kunne hun slet slet ikke arbejde med, og ilden i trusserne blev vist slukket for en stund..

MEN! Så ankom vores anden veninde og vi briefede hende lige om situationen, selvfølgelig efter at vi lige havde skrald grinet over det, for hold kæft hvor var det da, en atypisk og utrolig komisk situation, som jo i bund og grund var, det ramme alvor fra min venindes side!

Vores fælles veninde siger så, ”hallo hvis du bare vil have et lækkert knald med en lækker fyr, hvor du bare skal ligge og nyde uden at yde! Så kender jeg et Hav af mænd, som med glæde stiller sig til rådighed, uden betaling!” Vi gik i gang med at tjekke vores venindes Facebook for noget potentielt, og falder over en fyr, lige efter min venindes smag.. Vores fælles veninde skriver ham så en sms!

Hahaha 🙂 Jeg kan virkelig sætte mig ind i, hvordan den her mand har måttet nive sig i armen et par gange, for at være sikker på at det ikke var en drøm, men det ramme alvor! At modtage en sådan sms som mand, må være det vildeste!!

Sms’en lød således:
Hej min ven. Nu skal du høre! Jeg har en utrolig flot og lækker veninde, langt mørkt hår, 165 høj og 58 kg.. Hun har ikke haft en ordentlig seksuel oplevelse længe, hun er typen der KUN vil nyde – hun vil IKKE yde! Vi har kigget lidt på dig, om du kunne tænke dig, at mødes med hende idag, og opfylde hendes behov

Hans svar tilbage: ”Drømmer jeg?”

Vores svar: ”Nej det er sandt!”

Hans svar: ”Hvor og hvornår? Jeg kommer nu!!”

– Det var simpelthen så sjovt!!

Min veninde endte dog med at miste lysten, og gik nogle dage efter, til en tantrisk massage der kostede hende 3000kr! Her fik hun en forløsning der holdte meget længere, end blot hendes 14 dage – 3 uger..

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Nu rammer alderen

Klimakteriet, menopausen eller overgangsalderen– ”kært” barn har mange navne…. Personligt synes jeg bedst om ordet menopausen, da ordet

Læs indlægget »

Skriv et svar