Kurs mod voksenlivet

Regitze Bonde

Regitze Bonde

For nogle uger siden delte jeg på Instagram, at vores weekend var startet helt fantastisk! Blandt andet med nogle gode nyheder. Og hvor har jeg glædet mig meget til at dele hvad det egentlig handlede om. Det er egentlig ikke engang fordi jeg har skulle vente så længe – det er gået stærkt. Det har været lidt spontant – eller så spontant som sådan noget nu kan være! 

VI HAR KØBT HUS!!!! 

I går klokken 16.00 gik den endelige handel igennem, vores fortrydelsesdage udløb endelig og vi kunne ikke være mere lykkelige! 

Vi var ude og kigge på det første gang for omkring 6 uger siden. Vi har set det 4 gange og nu kan vi officielt sige at huset er vores! Det er bare det helt rigtige sted for vores kommende familie, at starte på et helt nyt liv. Vi glæder os så meget. Det fedeste af det hele er, at vi allerede får nøglen på søndag. Det værste når man har købt nyt hus, er ventetiden på at kunne overtage det. Og denne gang er det med minimal ventetid for vores vedkommende! Det kan ikke blive bedre!

Vi havde faktisk besluttet at vi ikke skulle købe noget andet, da vi godt kunne blive boende i vores nuværende hus i et par år endnu. Også når lillepigen kommer til verden. Men det nye hus har bare alt hvad vi vil have, med mulighed for at sætte vores eget præg på det. Der skal ordnes en del ting inden vi flytter ind og vi håber selvfølgelig på at nå så meget som muligt, inden jeg rammer termin og vi skal til at være forældre. Men – vi når det vi når inden hun kommer til og så flytter vi ind når huset er klar. 

Vi er heldige at vi har mulighed for at blive boende i “det gamle” hus, så vi skal som sådan ikke stresse over noget. Man ved også bare at man gerne vil flytte så hurtigt som muligt, når nøglen bliver overrakt 😍 

Det her år bliver virkelig vores år. Nogle af de største skridt bliver taget i vores forhold og vores liv kommer til at få en helt anden mening. Det bliver helt perfekt. Jeg glæder mig til at vi for alvor skal være et team og til at vi får vores egen lille familie, med fælles hus og alt der hører til. Jeg er så klar til at blive rigtig voksen ❤️

De kærligste hilsner Regitze

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Regitze Bonde

Regitze Bonde

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg