Kvinder der elsker for meget!

Har du nogensinde siddet tilbage med fornemmelsen af at have mistet fokus på dig selv fuldstændig?

De fleste kvinder er født med et udpræget ”pleaser gen” når det kommer til mænd. Det er bestemt ikke nødvendigvis negativt, for det er da dejligt at kunne ’please’ sin mand! Men alting med måde og selvfølgelig skal man som kvinde – ikke glemme sig selv og tilsidesætte fokus på sig selv, til fordel for kærlighed og anerkendelse. Der er andre måder at opnå kærlighed og anerkendelse på.

Læs: Motiver din mand (du finder indlægget under kategorien ‘sandheden’)

Når man taler om betegnelsen, kvinder der elsker for meget, er det virkelig i bogstaveligste forstand! Men er der noget galt med at elske for meget, og hvordan ved man eller opdager man, at man elsker for meget?
Alle kvinder kender til dét at drømme, ’om drømmen om’. Det at møde en ny fyr og så får drømmene og tankerne frit løb..

Læs: Vi tænker tingene ihjel (du finder indlægget under kategorien ‘sandheden’)

”Hvis bare jeg lige sørger for at ændre det og det ved ham, eller for ham, eller hjælper ham med at finde et nyt job, sørger for at han er glad, sørger for at der er styr på hans økonomi – Jaaah! Så kan vi leve lykkeligt og problemfrit sammen!
Som oftest er kvinder der elsker for meget, også kvinder der falder for lettere ”destruktive typer af mænd” f.eks. (mænd med psykopatiske tendenser) stofmisbrugere, alkoholikere, kriminelle osv. For lige præcis hos disse typer mænd, vil denne type kvinder føle, at der er et stort behov for dem.De hjælper og hjælper i håbet om, at jo mere de hjælper og jo mere de står til rådighed for manden, – som de bilder sig selv ind er fuldstændig fantastisk, vil han elske dem tilbage og anerkende dem, give dem det de allermest har brug for, nemlig tosomhed og stabilitet i et dejlig velfungerende parforhold.Kvinder som elsker for meget, bilder sig selv ind, at det kan de opnå, ved at ændre på manden, indtil han passer perfekt til lige præcis det ”glansbillede” som lever op til det man ”måske” i normaliteten kalder for et velfungerende parforhold.

”Almindelige mænd”
Stort set alle kvinder har før eller siden elsket for meget.Har du nogensinde siddet tilbage med fornemmelsen af at have mistet dit fokus på dig selv fuldstændig? f.eks. efter et brud, hvor du selvfølgelig har været helt i kulkælderen, husker du hvordan det var at ”rejse” dig op igen, og husker du hvordan dine veninder, venner og familie, fortalte dig, at det var dejligt at have den gode gamle dig, tilbage igen? Hvis du har oplevet det, ja! -så har du været i et forhold hvor du har mistet fokus på dig selv, og hvor du måske har elsket for meget.

Har du nogensinde prøvet at møde en fyr, som du virkelig godt kunne lide? Han var perfekt, perfekt job, perfekte relationer, lækker og styr på sit liv.. men fornemmede du måske, at du ikke helt kunne være dig selv, og måtte sætte begrænsninger på dine vaner, din væremåde osv. for at få hans anerkendelse og for at opnå hans kærlighed? Det er nemlig ikke kun kvinder der falder for ovenstående typer af destruktive mænd, som er kvinder der elsker for meget.. det er ligeså vel kvinder der falder for heeeeelt ”almindelige” mænd, som kan elske for meget.

Ekstrem skuffelse..
En kvinde der elsker for meget, vil gang på gang, ofre sig selv og sine egen behov, for at behage den mand hun ønsker at blive bekræftet af.. problemet er bare at det bliver en ond cirkel.. for manden vil ikke gengælde hendes behov for den kærlighed.. Han vil uden tvivl føle det utroligt bekvemmeligt at du gør det ene og det andet for ham, og endda nogle gange klandre dig, hvis du ikke bare lige gør, som du plejer at gøre.. Han vil blive ”afhængig” af dig og blive for vant, for hold da op hvor er det nemt, når Du påtager dig at have styr på det hele, sørger for at der er stabilitet i hans liv osv. osv..

Han elsker det du gør, ikke den du er!
I bund grund er kvinder som elsker for meget, kvinder der ikke elsker sig selv nok, og jeg tror jeg taler for de fleste, hvis jeg siger, at vi alle sammen i en eller anden grad har prøvet at være der før..
Kvinder der elsker for meget, glemmer sig selv, i lyset af et konstant fokus på drømmen om, det perfekte forhold med ham, de bilder sig selv ind, elsker dem. At han nok skal komme til at give en hel masse af sig selv, når bare lige der er kommet styr på det og det og det… og til venner, veninder og familie, forsvarer du ham, du sætter ham op på en piedestal, og undskylder hele tiden med, ”jamen det er også fordi der ikke er styr på det og det og det.. men så snart der kommer styr på det, så bliver det hele godt..”

Det er ret svært at indse hvis man er en kvinde der elsker for meget..

Det er først når du som kvinde, stopper op og tænker over hvorfor du stadig er der, hvor du har været, i rigtig lang tid, uden at rykke dig.. Måske går det først op for dig, når han har forladt dig og du sider tilbage med fornemmelsen af at du gjorde alt, men ikke fik det du drømte om..I bund og grund handler det om, at du skal lære at elske dig selv.. Jo mere du elsker dig selv, jo bedre er du i stand til at elske en mand på naturlige præmisser, og så vil han også være i stand til at opfylde din drøm, om gengældt kærlighed.

Man siger at kvinder der elsker for meget, er kvinder som er opvokset i dysfunktionelle familier, f.eks. familier med alkoholisme, skænderier, vold m.m. MEN alle kvinder kan elske for meget, det handler om at finde en gylden mellemvej… Det handler om at stoppe op en gang i mellem, mærke efter og se indad..Hvorfor gør DU så mange ting for ham, føler du at han elsker dig? Føler du at han giver dig det du drømmer om, eller går du bare og venter på at der sker noget, når du har løst alle hans problemer? Det skal du STOPPE med, du skal ALTID huske dig selv, du SKAL altid have et fokus på DIG.. For det er dit liv!

Kære kvinder!.. Uanset hvad, så vil vi alle blive såret af eller i kærlighed.. Det vil hverken være første og bestemt heller ikke sidste gang at du vil blive såret i kærlighed.. Om så du bliver gift og finder drømme manden, så vil du på et eller andet tidspunkt blive såret, men det betyder jo ikke at det går i vasken vel? Eller du vil blive såret og skuffet i forhold til mænd..Sådan vil det altid være, for desværre et kærlighed skruet sådan sammen. Dem vi elsker er også dem der kan såre os allermest.
Så kvinder.. Lad mændene se jeres lækreste og dejligste egenskaber, men giv dem lidt af gangen, det er opskriften på et langt og lykkeligt forhold, hvor begge parter er ligeværdige.

Dette indlæg, er skrevet til Jer kvinder som sidder derude og kan relatere helt eller delvist til dette emne. Det er et meget ømtåleligt emne – og som en kvinde der elsker for meget, vil du helt sikkert sidde derude og føle at en del af det her har ramt plet..Måske har du lyst til at dele noget også? Du er ikke alene på dette område.

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Nu rammer alderen

Klimakteriet, menopausen eller overgangsalderen– ”kært” barn har mange navne…. Personligt synes jeg bedst om ordet menopausen, da ordet

Læs indlægget »

Skriv et svar