Kvinder tænker også..

beskidt! Er det som kvinde forbudt at drømme om virkelig beskidte ting?

Er det som kvinde forbudt at drømme om virkelig beskidte ting? Hvorfor ser så mange mænd os, som små uskyldige væsner som klæder os pænt og smiler sødt?Jeg tør godt indrømme, at der bag det skønne ydre og søde smil gemmer sig mange beskidte tanker. Måske vi kvinder er blevet mere bevidste om, at det er OK at være “beskidte”, liderlige og lede efter det forbudte, siden at filmen “50 shades of Grey” kom frem.At blive bundet, udnyttet og voldtaget af en mand man kender, er i min optik, det som absolut tænder mig aller mest. At sige NEJ eksistere slet ikke her! At have en husregel som hedder “jeg siger hvad du skal og du siger yes sir”. Måske virker det lidt submissiv agtigt, men hvorfor er det forkert? Jeg tænker personligt, at mange mænd må da tænde på det?

Derudover må det tilføjes, at sex forbudte steder, på biografens toilet, i bilen, i haven til en familie fødselsdag eller bare et blowjob alle tænkelige steder også er noget som får min sex radar til at eksplodere.

Et eller andet sted handler det vel om, at man som kvinde agere ud fra sin egen seksuelle lyster og sørger for at udforske dem, for hvordan pokker skal man ellers finde ud af hvad man tænder på. Jeg tror generelt, at vi kvinder skal være bedre til at udtrykke os. Især for at finde vores egne grænser i et samfund hvor sex er en naturlig ting at have.

Desuden tænder tanken mig, om trekant med to mænd, at lave min egen pornofilm og at være sammen med en anden kvinde. Det er helt sikkert nogle af de ting, som jeg personligt skal have udforsket inden at jeg slår mig ned med manden i mit liv.Måske møder jeg ham før og han er villig til at udforske tingene med mig 😉

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar