L’AMOURBOX – Fifty Shades of Valentines

Picture of Tatjana

Tatjana

//SPONSORERET PRODUKTANMELDELSE//

Da jeg tilbage i December takkede ja til den første L’AMOURBOX, tror jeg ikke helt, at jeg havde gennemtænkt hvad sådan en boks egentlig ville være. For hvad kan man i grunden forvente af et nyt koncept kaldet L’AMOURBOX?Jeg åbnede boksen med varme kinder og et smil på læben og nød virkelig spændingsøjeblikket. Sexlegetøj og alt hvad man kunne få brug for i et øjebliks eksperiment under dynerne. Den overraskede helt vildt og synes egentlig konceptet er super fedt.

Derfor takkede jeg også ja til at anmelde deres næste boks i rækken – Fifty Shades of Valentines. 

Som den hurtige læser kan fornemme, er der i anledning af de to største events i Februar – ja, premieren af tredje film i rækken af Fifty Shades er det største i kvindeuniverset – lavet en boks i bedste stil fra Fifty Shades serien med et twist af romancen fra Valentinsdag. Det skulle jo nødigt blive for kinky til os par, der er blevet lidt eventyrlystne efter erhvervelsen af en kærlighedsboks – vi starter i de små. Det betyder dog ikke, at der ikke er rig mulighed for at finde den kinky side frem i soveværelset med produkterne i boksen! 

INDHOLDET AF L’AMOURBOX – FIFTY SHADES OF VALENTINES

Nå, men så til sjove! Indholdet i boksen bærer i høj grad præg af Fifty Shades temaet og har man en lille mr. Grey gemt i manden derhjemme, så er det bare at udforske, som jo også er formået med boksen! Der er i denne omgang 10 ting med til formålet og alle har hver især et helt specielt formål, men til sammen er det ren nydelse. 

Som det ses på billedet er der et blindfold med til den mere intense følelse i komplet mørke. Lucky Love terninger, som er med til at sætte spice på sagerne, hvis man ikke er så kreativ. Derudover er der plyssede håndjern, en mini flogger kaldet Lilly (ironisk – I think not), en lille fjerkost til det sensuelle aspekt og to prøver på glidecreme. Så altså, en masse til at udforske den mørkere side på lagnerne. 

Samtidig er der også pakket små ting til den mere romantiske side i boksen. En pakke kunstige rosenblade og et duftlys til at få jer in the mood – som faktisk dufter ret lækkert. 

Den sidste ting er en dobbeltsidet slikkepind til alle slikmundene derude, som gerne vil slikke med intens øjenkontakt 😉

Alt i alt en super god boks, som giver anledning til at udforske hinandens grænser og lyster i soveværelset. Mit samlede vurdering er derfor:

KØB, KØB, KØB!

Ønsker du at forkæle din partner med jeres helt egen L’AMOURBOX, så skynd dig at meld dig til HER. Det koster kun 199,- inkl. fragt og så får du en boks hver anden måned. Smart, nemt og billigt!

Kærligst Tatjana

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg