Græskarsuppe med sød kartoffel

Monique Westermann

Monique Westermann

Sund og nem opskrift på en antiinflammatorisk inspireret græskarsuppe.

Græskarsuppe med sød kartoffel

Antal personer: 2
Tidsforbrug: 30 min.

Det skal du bruge:

  • 200 g hokkaido-græskar
  • 150 g sød kartoffel
  • 1 stor tomat
  • 1 dl grøntssagsbouillon
  • ½ løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ spsk. stødt spidskommen
  • ca 1 l vand
  • lidt oliven- eller kokosolie
  • Smages til med salt, friskkværnet peber
    evt chili

    Topping: rugbrødscroutoner, græskarkerner

Sådan gør du:

Del græskarret. Fjern kerner og skræl. Skær græskar, sød kartoffel og tomat i tern. Hak løg og hvidløg og svits i olie. Tilsæt spidskommen.

Tilsæt vand og boullionen, og bring i kog. Skru derefter ned på medium varme og lad suppen simre i 15 minutter, hvorefter det blendes og smages til med salt, peber og evt chili for ekstra spice.

Anret suppen med rugbrødscroutoner og græskarkerner.

Velbekomme!

Monique Westermann

Del gerne denne artikel
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Monique Westermann

Monique Westermann

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Mit vægttab

Fra trøstespisning og vægtøgning pga medicin til livsstilsændring, og hvordan jeg gik fra 88 til 69kg på fire

Læs indlægget »