Sundere fuldkornssnegle med græskarremonce

Kanelsnegle, hvem elsker ikke kanelsnegle.? 
Herhjemme er snegle altid et kæmpe hit, derfor fik jeg lyst til og prøve kræfter med en ny version. Selvom de er sundere, smager de virkelig godt.  De holder sig lækre bløde i et par dage, der udover er de super lækre til madpakken. 

Læs også disse hvis du ønsker en mere usund og snasket snegl :  Weekendens lækreste kanelsnegl.

Jeg postede billedet af sneglene for nogle dage siden i min story på instagram, folk de spurgte straks efter opskriften.  – Desværre blev jeg indlagt, og opskriften kom ikke lige op. Men nu er den klar til jer og jeg håber i vil kunne lide den.

Opskrift

Fuldkornssnegle

Antal: 12 stks

Det her skal du bruge

Dejen: 
100 gram smør
1,25 dl mælk
25 gram gær
1 tsk. kardemomme
2 tsk. kanel
1 æg M/L
200-250 gram mel
100-150 gram fuldkornshvedemel
1 spsk. sukrin melis
Lidt fint salt

Remonce:
125 gram hokkaido græskar koges og blendes til puré
125 gram sukrin gold
2 spsk. kanel
2 tsk maizena

TIP: Har du ikke sukrin kan du erstatte sukrin melis med sukker og sukrin gold med brun farin

TIP 2: Lav en dobbelt portion og frys ned 

Sådan her gør du

Start med at smelt smør ved lav varme, det må ikke komme op og koge. Tag gryden af varmen og tilsæt mælken. Tjek det er lillefinger varmt, ellers lad det køle lidt af og smuldr din gær heri og rør den ud. Hæld din væde over i en skål, tilsæt kanel, kardemomme, sukker, salt og æg og rør det ud. Tilsæt din mel lidt efter lidt i mens du rører det ud med en ske, på den måde undgår du klumper. Når du har tilsat næsten alt melet, skal du ælte dejen færdig på bordet. Det er vigtigt du stopper med at tilsætte mere mel, når du kan mærke dejen er sammenhængende, let, luftig og ikke for klistret. Drys lidt mel i bunden af en skål, og stil dejen til hævning 30min med et viskestykke.

Lav din remonce ved at koge græskar mørt i en gryde, (husk at fjerne skrællen) og blend det. Lad det køle af og bland sukrin gold, maizena og kanel sammen. Drys bordet med mel, og placér din dej direkte derpå, og rul din dej ud. Smør den med et tyndt remonce( ja det er flydende) og rul den sammen til en pølse. Når du er lige ved at nå enden løfter du enden over pølsen. Skær enderne af, og skær den ud i 12 stykker. Placer sneglene i en muffinformsfad (de forme hvor der er plads til 6-12 muffins i. Eller bag sneglene i et fad, og stil sneglene med ca. 1cm i mellem. Tag 1 tsk remonce og hæld over hver snegl. Stil til hævning 30min med et viskestykke over sig.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft og bag sneglene 12-14 min. Lad sneglene køle i formen

Sensefordeling for 1 snegl
Jeg tæller en snegl for i HF4 og 1 spsk fedt. (Men kun hvis du bager med sukrin)

Husk du kan følge mig på instagram for mere inspiration ved at klikke her.

Carina

Følg mig gerne på Instagram

Glædelig jul ❤️ Vi ønsker en glædelig jul og en fantastisk aften😘 
#jul #juleaften #christmas #happychristmas #mommyblogger #mor #bedstegave
ANNONCE:
Du kan nå det endnu. Vi starter op 1/1 med et nyt hold også følges vi ad 6 måneder frem.. Du betaler kun hvad der svarer til et dameblad om UGEN.... OBS: Begrænset antal pladser... Plads købes på Audrey.dk eller ved at følge linket i bio på @sensemevip 
Sense Me VIP er Danmarks mest populære Sense Online forløb.
Sense Me VIP er et 6 mdr. Sense online forløb for dig der gerne vil have al den bedste undervisning og hjælp til din egen Sense rejse. Hver uge får du undervisning fra nogen af landets bedste inde for deres felt. Både inde for Sense men også den mentale del af rejsen.
Sense Me VIP er for dig der gerne vil leve sundere eller tabe 5 kg eller 50 kg. Alle kan være med.
Vores faste undervisere er: @idaholmsense  @morten.svane  @katrine.gisiger @miemoltke @carinamiarother_  og selvfølgelig vil kreatør og motivator @audreycastanedasverden også komme med alverdens guldkorn mm. 
Derudover vil der komme gæstelærer, konkurrencer og meget meget mere.
I Sense Me VIP sætter vi en stor dyd i sammenholdet i gruppen. Der er altid god stemning og et fantastisk heppekor. Vi bakker hinanden op og hjælper med at holde hinanden i ørerne. Vi griner meget og vrikker i ny og næ også med måsen.
Vi giver dig det bedste så du lettest kommer i mål. Vi passer på dig og hepper på dig hele vejen.
Der er begrænset pladser. Max 300 medlemmer
Du får:
6 mdr. undervisning flere gange ugentligt med start 1. januar 2020 til 30 juni. værdi 1000kr. Hvilket vil sige det koster det samme som et dameblad om ugen. ;o)
1 stk. konsulent bog værdi 250kr
1 stk Sense me dagbog værdi 145kr
1 stk. SenseMetermål gave fra borgmesteren
til en samlet pris af 1395kr.
Du betaler 1 gang og så er du med. Gruppen er en lukket gruppe og når vi går i gang kommer der ikke flere ind. Glæd dig, mere end 1000 medlemmer har allerede haft stor glæde af SMV.  Læs meget mere på Audrey.dk 
#sensemevip #sensekost #senseslankmedsundfornuft #onlineforløb #sundhed #healthyfood #livsstil #glæde #elskdigselv #vægttab #sammenhold
På bloggen finder du lige nu disse muffins, fyldt med kerner og frø....🙂 Perfekt mellemmåltid eller snack til turen... Perfekt til dig der også følger sense😍
#sensekost #snack #kvinderudenfilter #sundhed #cake #glutenfree #healthyfood #foodporn #food #senseslankmedfornuft #sund #mums #foodblogger #blogger

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar

Luk Menuen