SAABY DESIGN | MERE END BLOT VENTE- OG AMMETØJ

Picture of Tatjana

Tatjana

⋆ REKLAME ⋆

Som en del af jer nok ved, så ammer jeg jo stadig Lilly på livet løs. Vi har valgt at følge metoderne fra BLW (vil I have et indlæg om den metode?) og det betyder en hel masse amning stadig – hvilket jeg elsker! Dog er jeg også efterhånden nået dertil i mit ammeforløb, hvor jeg begynder at savne almindeligt tøj i stedet for de smarte ammevenlige klæder man nu har sig med kliksystemer, knapper og hvad der nu ellers findes på markedet. Med andre ord, jeg savner det super fede tøj, som er in lige nu. 

Derfor har jeg allieret mig med Saaby Design, som var så søde at lade mig afprøve nogle af deres designs. Virksomheden holder til i Skanderborg og har eksisteret i 2 år, hvor salget af vente- og ammetøj har været i fokus. Det er vist ikke gået forbi manges næser, at debatten om amning er i stort fokus, og det har Saaby Design også medtaget i forventningerne til tøjet. Det skal være behageligt at have på, men også diskret uden at blotte brystet, så man derved undgår brystbetændelse. Man kan altså sagtens amme i det offentlige rum, hvis man er blufærdig eller blot vil vise hensyn til de omkring sig. 

Endvidere vægter virksomheden tiden efter graviditet og amning højt, da tøjet ikke nødvendigvis kun skal bruges i den søde vente- og ammetid. Derfor ser man heller ikke de klassiske snit for vente- og ammetøj – netop for at den almene kvinde også kan bruge det uden at være gravid eller ammende. Det er altså funktionelt i længere tid end det klassiske ventetøj med mavestykke og kliksystemer til amning.

⋆ Buttercup T-Shirt: En yderst behagelig t-shirt i sort med sommerfugleærmer og masser af plads til diskret amning. Jeg er helt vild med den her t-shirt! Stoffet er seriøst det mest behagelige jeg nogensinde har haft på samtidig med, at den har den diskrete ammefunktion jeg godt kan lide i det offentlige rum. Ærmerne gør det også muligt at afskærme en smule, når Lilly bliver for nysgerrig, hvilket er helt perfekt med en pige der synes alt andet er ligeså spændende som at spise.

Det eneste negative jeg kan sige om Buttercup, er at jeg måske synes den er til den korte side, hvis også den skal bruges som venteshirt – men det er absolut ikke noget, der gør den mindre værd at bruge. T-shirten findes i sort og hvid og er helt perfekt til din basic garderobe. Prisen er 299,- kroner.

Amme-jumpsuit: En buksedragt med masser af muligheder for diskret amning. Præcis ligesom Buttercup, har den også de her flotte sommerfugleærmer, som netop giver anledning til at afskærme baby og amme uden at blotte brystet til stor bekymring for mange mødre. Brystbetændelse er absolut ikke en sjov oplevelse, hvilket den her buksedragt jo netop hjælper til at undgå. Hvis du ønsker at iklæde dig en buksedragt, som omfavner din krop som var den lavet af det blødeste vat, så er den her lige sagen.

Jeg lyver ikke hvis jeg siger, at den seriøst er det vildeste stykke tøj at have på en hel dag. Man mærker næsten ikke man har tøj på og så sidder den bare virkelig godt – uanset størrelse. Selv er jeg nok det man kalder kurvet og jeg synes virkelig den omfavner kroppen på en helt fantastisk måde.

Er du gravid, vil jeg anbefale dig at købe den. Er du ammende, vil jeg anbefale dig at købe den og er du ingen af delene, vil jeg stadig anbefale dig at købe den! Har absolut intet dårligt at sige om denne her lækre buksedragt, som du både kan få i sort eller en flot mørkeblå farve. Prisen for buksedragten er lige nu 399,- kroner – sat ned fra 649,- kroner.

Plaid farvet: Det her er selvfølgelig ikke lige et stykke tøj, men jeg synes stadig tæppet her fortjener en lille anerkendelse for dets smukke farvevalg samt funktionalitet. Oprindeligt fik jeg faktisk tæppet til en giveaway på min Instagram, men det er virkelig et lækkert tæppe, så jeg ville lige smide det med i min anmeldelse af Saaby Design.

Så er du til store lækre tæpper, der giver en dejlig varme – må jeg anbefale det på terassen eller altanen på de lange køligere sommeraftenener, så er tæppet her værd at kaste penge efter. Det findes i farverne farvet, som på billedet øverst, khaki og grå. Prisen for tæppet er 599,- kroner.

Overordnet vil jeg kun give mine varmeste anbefalinger af Saaby Design – og det er hvad end du er gravid, ammende eller bare en helt almindelig kvinde, der godt kan lide flot og behageligt tøj. Sortimentet henvender sig nok mest til basisgarderoben med undtagelse af nogle enkelte styles, men alt sammen til en overkommelig pris og i lækre materialer.

Jeg kan ikke understrege det nok, hvor blødt stoffet er og dermed hvor behageligt tøjet er – men jeg kan understrege, hvor mange gange jeg kommer til at smide mig i den buksedragt henover sommeren.

MANGE GANGE!

Som altid, kram herfra.

 

 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg