Mit møde med “Tantra”

Tantramassage for første gang. Det var med spænding og nervøsitet i kroppen, da jeg stod ude foran døren til Klinikken ved søerne – klar til afprøve dagens tantramassage. 

Jeg blev mødt af indehaveren med varme, nærhed og et venligt Namasté, som er en urgammel hilsen, der symboliserer den dybeste hengivenhed til mennesket.

Jeg følte mig straks godt tilpas i de rene, smukke smagfuldt indrettede lokaler lige ved søerne. Inden massagen fik jeg en indledende samtale med ham på en 1/2 time over en varm kop the, hvor der var tid til at finde ro, blive hørt og forstået. Der var her fokus på mig og mine behov! Det gav mig en tryg følelse og ikke mindst vished om, hvad der skulle ske under massagen. Det var en stærk følelsesmæssig oplevelse!

Trygt og varmt behandlingsrum

Massagen fandt sted i et lille, trygt og stemningsfuldt rum fuld af spiritualitet, aromatiske dufte og velvære, indrettet som det smukkeste tempel – uden at bære præg af noget religiøst. Der var skabt de perfekte rammer for, at jeg kunne føle mig fuldkommen tryg og give mig hen til øjeblikket. 

Selve massagen
Selve massagen bestod af lange blide strøg, dybe tryk og blide kærtegn, der sendte mig på en rejse dybt ind i mig selv til et sted, hvor jeg kunne slukke for tankemylder, slutte fred med mine følelser og blot nyde og være tilstede i nuet. Det var en fuldstændig magisk oplevelse! Jeg blev kropsligt og følelsesmæssigt forløst uden nogle former for mystik eller lumre undertoner. Her vil jeg gerne være med til at nedlægge de fordomme, der måtte herske omkring tantra-massage. Der er ikke tale om en seksuel akt, men en intim-massage med fokus på at nyde og blive forbundet med sig selv. 

Vildt og grænseoverskridende på en fantastisk måde
Det var vildt og grænseoverskridende, men på en helt fantastisk måde. Jeg gik derfra let som en fjer med fornyet energi og livskraft, som en ægte gudinde. Det er det, jeg vil kalde den mentale slankekur for krop og sjæl. Det er ikke sidste gang, jeg aflægger et besøg hos klinikken her. Enhver kvinde bør give sig selv den oplevelse mindst en gang! 

Jeg valgte afsluttende den såkaldte yoni massage til, som er en indvendig massage. En følelse, der fyldte min krop med varme, glæde og en altoverskyggende øjeblikkelig kærlighed. Aldrig har jeg opnået den forløsning i mit 29 årige liv. 

Hilsen en forløst pige 😉

 

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar