Bogen, du som ny iværksætter SKAL eje!

Picture of Mette Egelund

Mette Egelund

ANBEFALING

I mit sidste blogindlæg kom jeg ud og fortalte højt om mine iværksætter drømme!

Læs evt.:  Hvad skal jeg nu?

I den forbindelse har jeg en stor støtte og inspirator i business mentor Dorte Lytje. 

i 2019 udgav hun bogen Feminin business – Maskulint drive. Jeg læste den her for nylig og bogen bekræftede mig egentlig bare i, at Dorte og jeg minder meget om hinanden i måden vi arbejder på. 

Jeg kan ihvertfald godt identificere mig selv med hende og det blev kun styrket, da jeg i hendes bog læste om hendes egen, lettere tilfældige rejse, fra grøn iværksætter til i dag at være en succesfuld business woman. Dorte lever af sin business i dag og den viden hun har indsamlet de sidste mange år, giver hun bl.a. nu videre, i sit business mentor forløb. 

I hendes bog kommer vi ind bagved hendes private liv, som er vigtig i fortællingen om hvordan hun er nået der hvor hun er nu. De ting som virker svære i vores liv, er også med til at styrke os og gøre os klogere. Og det gælder også for Dorte. I bogen får vi ikke kun et indblik i livet som fraskilt single mor med store drømme, men også sjove, hjertevarmende afsnit, som gør at du sidder tilbage med et smil på læben. Der bliver skam heller ikke pyntet på noget. Der bliver delt både op og nedture, pinlige øjeblikke, stolte øjeblikke, Ja, hele paletten med læseren. 

Bogen tilføres dybde og autenticitet med personlige fotos og smukke professionelle billeder som spiller så fint sammen i hendes fortælling. 

Måden hun driver business på, bliver bygget godt op, sammen med den personlige fortælling. Du bliver klog på hvad feminin business og maskulint drive er og hvilken betydning det har haft for hende OG hvad det kan have for DIG, for at du kan få succes med din business. 

Hvis der er noget jeg elsker at høre om, så er det succesfulde iværksætter kvinder, der tør dele deres sårbarheder og på denne måde viser en råstyrke, som man ikke kan lade være med at beundre💪

Hvis du som mig drømmer om at blive selvstændig og har brug for inspiration til hvordan du kan drive din business, så læs denne bog. Det er ikke kun denne ene gang, at jeg kommer til at læse den.

Hvis du skulle få lyst til at læse den eller vide mere om bogen og Dorte Lytje, så kan du finde mere info HER

Min varmeste anbefaling herfra❤️

Kærlige hilsener Mette Egelund

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Mette Egelund

Mette Egelund

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg