Mit møde med en clairvoyant

Picture of Mette Egelund

Mette Egelund

Reklame

Jeg har kun en smule erfaring med clairvoyante. Men jeg synes det er enormt spændende. Jeg er nok det man kalder en skeptical believer. Så det var da også lidt ude af min comfortzone, da jeg sagde ja til at være ambassadør for Christina og hendes virksomhed www.Engleporten.dk

Jeg havde da fulgt hende noget tid, men jeg havde ikke haft fornøjelsen af hendes talenter.  Men jeg valgte at have et åbent sind. Fordi hvad havde jeg at tabe på det? 

Clairvoyance

Den første gang jeg skulle have en clairvoyant session med hende, var der stadig en del restriktioner ifht Corona virus. Men heldigvis kunne vi snakke sammen på FaceTime. 

Denne første session ligger tilbage i marts måned og jeg havde intet forberedt inden, eller f.eks klargjort nogle spørgsmål til hende. Jeg blev derfor også positivt overrasket over, at inden vores snak, havde hun selv forberedt sig, ved at have taget kontakt til mine guider og kanalisere beskeder ned, som hun havde fældet ned på sin notesblok. Men hun fik skam også kontakt i løbet af vores session, der varede godt og vel en time. 

Den vigtigste besked jeg fik fra en af mine guider, var virkelig uden omsvøb og satte skarpt ind på mine personlige udfordringer. Jeg havde nemlig en tendens til at give mig selv for meget i min virksomhed og på de sociale medier. Altså ment på den måde, at jeg prøvede at udfylde alle mulige roller, tænkte lidt for strategisk og tillod ikke mig selv at trække mig fra de sociale medier, når jeg havde brug for at være introvert, eller bare være i nuet og nyde det, som betød noget for mig. 

Det føltes som tough love, men også nyttig viden med masser af gode og kærlige råd. 

Hun fik også kanaliseret et brev, som jeg fik tilsendt i messenger bagefter, som jeg kan læse igen og igen når jeg føler mig udbrændt eller mister fodfæste. 

Så jeg fik påpeget nogle issues, og samtidig også nogle gode råd, til at hjælpe mig med dem.

Nogen gange gav hun mig decideret kuldegysninger, fordi hun ramte så vanvittig spot on og samtidig har hun så fantastisk og tillidsvækkende et væsen, at jeg følte mig tryg under hele seancen.

Kærligheden 

På et tidspunkt siger hun. – Sig mig har du mødt en? 

Jeg bliver lidt paf. Få uger inden, havde jeg nemlig mødt den her skønne fyr, på en dejlig date. Jeg var ikke i tvivl. Ham ville jeg gerne blive gammel med. En vild overraskende følelse. Heldigvis var følelsen gengældt og her 3 mdr efter er vi da også blevet kærester❤️ 

Men på det her tidspunkt, hvor hun spørger mig, så kan jeg jo kun bekræfte det og det her havde jeg ikke fortalt nogen andre end de nærmeste veninder. Heller ikke på de sociale medier, som det ville være oplagt at opsnappe information fra. 

Hun fortsætter derefter med at sige, at han er anderledes end de andre (altså tidligere dates og mænd). Der er en dyb connection mellem os.

Jeg sidder lidt paf og ja, det er præcis sådan det føles.  Men at høre en anden sætte ord på det, er vildt. 

Hun siger at selvom jeg har arbejdet med mit selvværd, så er der alligevel en frygt for at miste og at blive skuffet. Og ja, jeg har rigtig svært ved at stole på, at det her virkelig er ægte følelser, jeg kan mærke der bobler frem. Næsten som om at jeg tvivler på, at det kan være sandt, at her er en chance for den kærlighed, jeg har arbejdet intens for at tiltrække🙏❤️

Hun spørger guiderne om der er grund til at bekymre sig? Hun trækker et tarotkort den her gang. Med store fede bogstaver står der USANDSYNLIGT!! 

Hun tilføjer at der ingen grund til bekymring er. Kærligheden er kommet. Nu er den her altså! Grundlaget for et godt forhold er der. MEN, tilføjer hun… 

Det eneste der kan sætte en kæp i hjulet for vores forhold, det er mig selv. 

Bum, min frygt og mine bekymringer skal jeg viske bort. 

Denne “advarsel” tager jeg til mig. Og det er nemt, fordi jeg føler ligesom, at jeg har fået et grønt kort fra universet til at gå videre med den her mand. En lettelse fylder hos mig. Jeg kan slappe af. 

Dagen efter tog jeg mod til mig og fortalte den her fyr, om min sårbarhed og at jeg var overvældet af de hurtige følelser for ham, der var opstået og.at det havde gjort mig lidt bange. Han blev utrolig glad og delte sin egen sårbarhed med mig, fordi han havde det jo på samme måde som mig og at jeg altså skulle regne med, at han greb mig når jeg faldt❤️ 

Det var en lettelse at dele det med ham og styrkede helt klart vores tillid til hinanden. 

Healing

Den næste session med Christina, foregik sidst i maj. Jeg var i København til min skriftlige og mundtlige eksamen som kærlighedsmønstercoach. Christina havde lokaler i SALIG yoga og velvære center og det var oplagt, at efter min skriftlige eksamen, skulle jeg opleve en personlig healingssession hos hende.

Vi havde også snakket om afdødekontakt, hvor jeg gerne ville i kontakt med min mormor. Og der var skam hul igennem, men min søde mormor havde så meget på hjerte, at Christina synes vi skulle gøre det over en anden session, på et andet tidspunkt. 

Men jeg fik et par beskeder, allerede da jeg var der fra min mormor og hele healingssesionen endte med at blive en stærk seance, der gav stort indtryk på både mig og åbenbart også Christina selv. 

Vi var nemlig langt fra alene, da hun påbegyndte sin healing af mig. 

Jeg var lettere forpustet og små stresset da jeg dukkede op i hendes lokaler. Jeg skulle lige ned i gear igen, efter nogle intense timer med skriftlig eksamen og mig, som kartede lidt rundt i den offentlige transport i storbyen 😅🙈 Men jeg nåede da frem til tiden 😅

Christina opsnappede hurtigt min rest af nervøsitet fra min eksamen og italesatte det da også. Nu skulle jeg altså give slip på formiddagen og bare tage imod❤️

Men lokalerne og Christinas rolige væsen smittede heldigvis af og jeg fandt selv ro i det. 

De beskeder jeg nåede at få af min mormor, var så fine og rørende. Hun var meget stolt af mig og det jeg lavede med mit coaching. De råd jeg gav, kunne hun selv godt have brugt. Det gav mening for mig, da min mormor ikke havde det lige let, da hun levede💔 

Christina “scannede” min krop da jeg lå på ryggen på hendes briks. Hvordan hun gjorde, ved jeg ikke, men hun spottede hurtigt at hun skulle arvede med mit hovede, mine skuldre og mine fødder. Hun forklarede hvad hun fik af beskeder om de forskellige områder af min krop og hvorfor de trængte til healing. Hun var dybt imponerende. Hvordan kunne hun vide alle de ting? 

Noget jeg bed mærke i, var at hun ikke nævnte min mave/underliv. Dagen før, havde jeg nemlig en voldsom og ubehagelig oplevelse, efter at have fået en biopsi i mit underliv hos min gynækolog. Gynækologen havde ramt en blodåre og måtte bruge er tyndt gazebind, til at stoppe den værste blødning. Jeg fik at vide jeg skulle forvente lidt pletblødning i dagene efter. Gazebindet tog jeg ud som anbefalet efter et par timer. Det resulterede desværre i en voldsom styrtblødning, som virkelig forskrækkede mig. Det var kun en time før, at ungerne skulle hentes af deres far. Han blev tilkaldt og kørte straks fra hans arbejde for at hente børnene. Jeg fik tilkaldt min læge og henviste mig til at skynde mig på akut modtagelsen i Horsens. Heldigvis så endte det godt og den vagthavende gynækolog kunne sende mig hjem igen efter hun havde undersøgt mig. Men jeg var frygtelig ked af at opleve det og nok også lidt i chok. Oplevelsen sad stadig lidt i min krop, da jeg var hos Christina. 

Men under healingsprocessen, lægger hun på et tidspunkt, alligevel hendes hænder på min mave. Men inden da, havde hun lagt hænderne på mine skuldre i et par minutter. Jeg lå med lukkede øjne. Der skete så det underlige, at da hun tog hænderne væk fra mine skuldre, og gik ned til de andre dele af min krop, så føltes det stadig som om, at der var hænder på mine skuldre, der blidt trykkede ned i skuldrene. Jeg lagde også mærke til lydende. Jeg blev forvirret, fordi det lød som om at hun var flere steder på en gang. Jeg fornemmede en tilstedeværelse flere steder i rummet.  Det var altså forunderligt og jeg tænkte først, at mine sanser måtte spille mig et puds. 

Da vi var færdige, spørger Christina hvordan jeg oplevede det. Jeg fortæller min oplevelse med hænderne på mine skuldre. Hun griner hjerteligt og siger at min mormor hjalp hende under hele seancen. Hun stod nede ved mit hovede. Men på et tidspunkt havde hun sagt til Christina at hun skulle heale min mave. Christina fornemmede en kedafdethed der lå i maven. Jeg fortalte hende så om min oplevelse fra dagen før og nu gav det jo pludselig mening. Christina fortæller mig så også, at der pludselig stod en engel nede ved mine fødder, som også hjalp hende med healingen. En stærk oplevelse for en ellers garvet clairvoyant som Christina.

Jeg gik derfra med en følelse af at være støttet og elsket💕 Og at jeg havde været igennem en forløsende massage, selvom jeg slet ikke blev masseret😅 Men jeg var langt mere let i kroppen og i mit hovede. Dagen efter gik jeg op til mundtlig eksamen og bestod, med en flot feedback fra min underviser og censor. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om det overskud jeg følte efter healingen havde betydning for min eksamen.

Et par uger efter, fik jeg sessionen med Christina, hvor min mormor endelig fik taletid. En stærk og rørende oplevelse, som jeg vil dele i et blogindlæg på et senere tidspunkt. 

Det lyder så vildt og syret med engle, guider og afdøde. Men uanset om man tror på det, så har det gjort enormt meget gavn for mig. Jeg kan kun anbefale det❤️Christina er skide dygtig og nogen gange, så er det ikke indpakningen, der skal kigges på, men selv indholdet af gaven. Om det så er engle, guider eller noget helt 3dje der vejleder dig, her i livet, bare det gavner dig.

Ønsker du også en lignende oplevelse hos Christina, så kan du kontakte hende på www.engleporten.dk eller følge hende på Instagram, hvor hun af og til har tilbud på hendes sessioner.

https://instagram.com/engleporten.dk?utm_medium=copy_link

Jeg ved at jeg ihvertfald selv, fremover vil gøre brug af hende🤩

Har du nogensinde været hos en clairvoyant? Og hvad var din oplevelse?

Kærlige hilsener Mette Egelund

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Mette Egelund

Mette Egelund

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg