Mette Egelund

Et positivt liv

Send en email til Mette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Mette, kan du sende hende en email her.

Hej, jeg hedder Mette. Jeg er en kvinde fra årgang 83’ med fart over feltet og så er jeg en fraskilt mor til mine to børn Rasmus og Dicte.

Ungernes far og jeg deler vores børn i en 9/5 ordning og jeg bor med vores børn i en dejlig lille by i Østjylland. Jeg har boet der i snart 13 år. Oprindelig er jeg dog født og opvokset i Sønderjylland.

Børnenes far og jeg blev skilt efter 5 års ægteskab og i alt 10 års samliv mellem jul og nytår 2016. At skulle stå alene med 2 børn, var noget af en livsomvæltning. Nemt har det ikke været Det var virkelig hårde tider. For os alle sammen. Men denne livsomvæltning var også en gave og en mulighed for at finde mig selv midt i et følelsesmæssigt kaos.

I dag står jeg styrket efter en masse læring og bruger meget af min fritid på at rådgive andre, med de ting jeg selv har stået og kæmpet med. Jeg oprettede derfor min egen coaching virksomhed i september 2019 og har siden hen taget flere uddannelser indenfor emnet selvudvikling, som jeg brænder så meget for at hjælpe og støtte andre med.

Velkommen til min blog, som vil handle om at skulle stå på egne ben, selvudvikling, leve drømmene ud, udnytte friheden til noget positivt og ikke mindst vil den handle om nogle af de udfordringer man, som single mor, kan stå overfor.

Jeg har så meget på hjerte og jeg håber at kunne inspirere en masse kvinder (og mænd) til at hoppe ud af offer-rollen, finde styrken til at leve det liv som DU ønsker dig!

Mette Egelund

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Mette's indlæg