Mette Egelund

Et positivt liv

Send en email til Mette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Mette, kan du sende hende en email her.

Hej, jeg hedder Mette. Jeg er 35 år, arbejder som Customer Service Assistant i en større virksomhed og så er jeg en fraskilt mor til en dreng på 6 år og en pige på 3 år. Ungernes far har dem hver anden weekend og så meget som muligt i ferier og helligdage. Ungerne og jeg bor i en dejlig lille by i Midtjylland. Jeg har boet der i snart 11 år. Oprindelig er jeg dog født og opvokset i Sønderjylland.

Børnenes far og jeg blev skilt efter 5 års ægteskab og i alt 10 års samliv mellem jul og nytår 2016. At skulle stå alene med 2 børn, var noget af en livsomvæltning. Nemt har det ikke været Det var virkelig hårde tider. For os alle sammen. Nogle vil sige at jeg har ændret mig. Men det har jeg ikke. Jeg er bare vågnet efter en årelang søvn og lever nu det liv, jeg inderst inde gik og drømte om at få. Jeg er mig og jeg er mor.

Velkommen til min blog, som vil handle om at skulle stå på egne ben, selvudvikling, leve drømmene ud, udnytte friheden til noget positivt og ikke mindst vil den handle om nogle af de udfordringer man, som single mor, kan stå overfor.

Jeg har så meget på hjerte og jeg håber at kunne inspirere en masse kvinder (og mænd) til at hoppe ud af offer-rollen, finde styrken til at leve det liv som DU ønsker dig!

Mette Egelund

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Mette's indlæg