Sex i badet

Vi kan godt have en tendens til at have sex på den “nemme” måde. På siden, imens vi ligger i sengen. Og der er ingen tvivl om, at min sexlyst er større end hans. Så da jeg idag modtog beskeden om at han synes at vi skulle gå i bad sammen i aften, tænkte jeg Yes!

Det vidste jeg godt hvad betød – for jeg har prikket til ham i nogle dage… Jeg holdt ham naturligvis op på det. Den chance skulle jeg ikke misse.. Så efter at vi havde spist, set lidt serie osv., gjorde jeg klar. Levende lys på badeværelset, musikken fra Fifty Shades – Earned it, og så slukkede jeg ellers lyset..

Vi har det med at kysse med lukket mund. Tante kysse.. men ikke den her gang. Vi kyssede intenst, vores tunger mødtes, vi kyssede længe.. Vi var ik’ engang nået ud på badeværelset her. Jeg skubbede ham let derud. Han tændte for bruseren, og rev mig med ind under vandet. Det var al for varmt, så kroppen fik lige et chok imens han holdte mig helt tæt ind til sig..

Han skruede lidt ned for temperaturen, og dog… Vores kys fortsatte og jeg kunne mærke at han kunne li’ det. Jeg lod mig selv glide ned af hans våde krop, til jeg landede på mine knæ. Jeg ville smage ham.. Det er begrænset hvor meget man kan smage når man samtidig har vandet rendende ned over sig. Jeg sad under bruseren.. men bare at have ham i min mund var top frækt.

Han hev mig op og vendte mig hurtig rundt! Han Knaldede mig bagfra, imens jeg holdt igen med hænderne op ad væggen… Han er en del højere end mig, så vi kunne ikke stå sådan så længe.. Så rundt igen, jeg gled ned igen… Jeg var nærmest ved at blive kvalt med ham i munden, samtidig med al det vand jeg fik ind – men jeg elskede vildskaben..

Han hev mig op for ikke at komme.. Han rørte ved mine bryster, nappede i mine brystvorter og kærtegnede mig over alt. Han hev mit ene ben op over hoften på ham, imens vi stod helt op ad hinanden, og førte sig op i mig. Vi stod sådan lidt, indtil han igen vendte mig rundt, rørte ved min .. og knaldede mig indtil at han kom…. Hans lyde… Fuck, oh shit .. jaa.. 

Fuck det var så frækt…..

Han er normalt ikke den der siger så meget, men jeg elsker det når han gør, sådan virkelig… Jeg var endnu mere højlydt.. Og da vi kom, samtidig, faldt jeg ned på mine knæ.. Jeg rystede over det hele.. Og der lå jeg lidt, på alle 4 imens han nussede mig på ryggen og ballerne..

Da jeg kom op, stod vi tæt lidt, og krammede under det varme vand og rørte ved hinanden…

Jeg spurgte om jeg kunne bestille sådan en omgang, én gang om dagen… 

 

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar