Mine bryster hæmmer mit sexliv

Gad vide hvad fyre tænker her!

Jeg har aldrig været glad for mine bryster. De har jo egentlig altid siddet hvor de skulle. De var ikke særlig store – men de sad som de skulle. Men jeg brød mig ikke om mine brystvorter – de fyldte for meget, var for store. Ikke selve vorten – men det uden om.

Jeg blev så gravid – og ammede i 8 måneders tid ca. Mine bryster gik fra en B skål til en F skål, lynhurtigt.

Efter amningen er de blevet, lad mig lige finde udtrykket! Trætte! De er fyldt med strækmærker – og der er ikke særlig meget tilbage. Jeg har fundet nogle Bh’er – fra H&M, som er mega push up – som gør, at det ser ordentligt og pænt ud, når jeg har tøj på. Så passer det hele ligesom sammen føler jeg.

Men det hæmmer jo mit sexliv! Jeg ved godt, at det er 100 gange mere frækt for en fyr, hvis en pige hviler 100% i sig selv og sit udseende og bare giver los og er fri – når man har sex. Det er knapt så fedt, hvis hun ikke vil have BH’en af, eller hele tiden holder sig for brysterne. Men helt ærligt! What to do?

Jeg er jo sikker på, at de også vil tænke ”Føj de er grimme”, og så vil tænde af på mig, pga. dem! Åndssvage bryster!

Jeg er en pæn pige, jeg har masser af godt kørende for mig – min røv fejler absolut ingenting – og alligevel kan jeg ikke sige ’fuck det – de må tage dem eller lade være’. Hvordan slipper man den tanke, og bare giver los?

Jeg vil virkelig gerne have dem lavet – men jeg har ikke råd. Det er ikke fordi jeg skal have mig nogle store kæmpe bryster – vil bare gerne have dem lavet, så de passer til resten, som spiller helt okay. Men – hvad så med strækmærkerne? Hvad så med brystvorterne? Stopper det mon eller finder jeg bare noget nyt at være utilfreds med?Inde i mig selv, kan jeg jo godt sidde og tænke; Det er bare bryster! Det er mine – og jeg har fået et barn. Jeg ser sgu ud som jeg gør. Men i praksis fungerer det bare ikke – for jeg bryder mig virkelig ikke om at vise dem frem… ikke det første lange stykke tid i hvert fald, hvor jeg er begyndt at se en. Er noget af det sidste jeg åbner op for – hvis man kan sige det sådan.Gad vide, hvad fyre egentlig tænker her..

Scenarie;

Han har hevet én med hjem – eller har mødtes med en – han synes hun er super lækker og super fræk og skide sød. De kommer senere på aftenen til den frække del!

Scenarie 1. Hun vil ikke have Bh’en af – så da han forsøger at åbne for den udbryder hun ’nej nej’, det jeg ikke klar til, at vise dig endnu. Han spørger ’hvorfor’ – og hun svarer, at hun ikke bryder sig om dem selv.

Scenarie 2. Han åbner for hendes Bh – og den glider af. Han ser dem – han rører dem! De ikke pæne – de mindre end hvad han regnede med, for i BH’en, i tøjet – så de noget større ud.

Hvad er værst?

Jeg synes det er svært som kvinde lige her. På min egen kejtet måde får jeg ret hurtigt fortalt fyre jeg begynder, at snakke med, at jeg godt vil have lavet mine bryster – sådan så jeg nærmest forbereder dem på, at de ikke er pæne. Men hver gang får jeg dette svar; ”Nu må du holde op – de ser da fine ud, du har da flotte bryster”! Hvordan kan de sige det, når de kun har set mig i BH og med tøj på? Hvor naive er de, tænker jeg! Juuhu – der er noget der hedder push’up – nærmest triple push’up! Seriøst, til fyrene.. Har I prøvet at gå en tur igennen H&M’s undertøjsafdeling og følt på Bh’er? Prøv ‘super push up’en’, så forstår I hvad jeg mener……..

Hilsen en pige-med dumme bryster 😉

 

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar