Detox stoppede min kamp

Jeg har altid vidst, at jeg spiste med mine følelser – og at jeg først ville stoppe ”kampen” med maden, når jeg stoppede kampene med mig selv.
Men først nu efter 20 års praksis kan jeg se sammenhængen og er i stand til at gøre noget ved det.

For mig har løsningen været detox – altså en fysisk udrensning af kroppen, men faktisk også en psykisk “hovedrengøring”. Når vi faster i ramadanen, er det en form for detox.

Detox – som jeg senere nok skal forklare mere om – er for mig et af de vigtigste og mest powerfulde redskaber til selverkendelse, selvindsigt, selvkontrol, selvaccept, selvkærlighed og ikke mindst selvhelbredelse. For faktisk mener jeg, at detox kan helbrede de fleste ”sygdomme” og udfordringer, vi har i vores liv, hvis vi bare tillader det. Jeg håber derfor også på, at du med denne blog måske bliver inspireret til stille og roligt bevæge dig over imod et sundere liv – blandt andet ved hjælp af en mere basisk, naturlig og uforarbejdet kost.

Detox har for mig været livsforandrende, livsfornyende, og har beriget mig på stort set alle aspekter i mit liv, fysisk, psykisk, mentalt, og socialt. Detox har også fuldstændig vendt op og ned på alt hvad jeg tidligere vidst igennem mine uddannelser som fitnessinstruktør og personlig træner, avanceret træningsinstruktør og spinninginstruktør, svømmetræner og livredder.

/ Jeres Marie Malak

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar